Dátumot kapott az Under Siege

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 19.
  • Megjelenés
Link másolása
Szép csendben készült a Seed Studios RTS-e, el is feledkeztünk már róla, hogy már tavaly decemberben meg kellett volna jelennie. Pedig nem érdemes, hiszen az Under Siege azon ritka játékok egyike, mely a valós idejű stratégia műfajában hódit PlayStation 3-on. A hónap végén letölthető lesz.

Szinte a semmiből futottak be a megjelenés körüli konkrétumok - bevalljuk férfiasan, szinte elsiklottunk a kizárólag PlayStation Networkre megjelenő cím mellett. Az igazat megvallva maga a Seed Studios sem kápráztatott el minket látványos médiaanyagokkal, s ha nem figyelünk, könnyen lemaradhatunk róla.

Az Under Siege amerikai felhasználók számára május 3-án lesz letölhető a Store-ból, míg az európai account-tulajok egy héttel korábban, április 27-én vehetik kezeik közé 19,99 dolláros, illetve 14,99 eurós áron.

A játékban a játékosok kicsiny csoportja száll szembe a támadó seregekkel, a történet hamisítatlan középkori fantasy világba repít el minket, három karakter - Eirik, Kari és Asegir - főszereplésével, jellegzetes RTS szabályoknak megfelelően.

A Move-val teljesen kompatibilis lesz az Under Siege, két játékost támogat online és osztott képernyős módban. A kapcsolattartás szöveges vagy videócset formájában lesz elérhető. Külön öröm, hogy a felbontás 1080p-s, egyáltalán nem a megszokott módon.

2.
2.
falselight
#1: nem példa nélküli a dolog, gondoljunk csak a halo wars-ra. mindenesetre move-val biztosan kényelmesen lehet majd játszani.
1.
1.
izomkukac
RTS kontrollerrel? érdekes
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...