A Telltale fejleszti a Law & Order: Los Angelest

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Korunk legmegbízhatóbb stúdiója a kalandjáték műfajában a Telltale Games. Nem elég, hogy régi klasszikusokat élesztettek fel, ők készítik a Jurassic Park és a Vissza a jövőbe friss játékadaptációit is. Még mindig nem érték el kapacitásuk határait, hiszen következő munkájuk a Law & Order: Los Angeles lesz.

Hazánkban Esküdt ellenségek néven fut a következő megjátékosítandó krimisorozat, megannyi félkész és botrányos CSI epizód után a műfaj fenegyerekei, a Telltale Games veszi szárnyai alá a rendőrség mindennapos tevékenységét feldolgozó Law & Order: Los Angelest. A digitális technológia és a minőség sok korábbi esetben nem járt kéz a kézben egymással, joggal bizakodhatnak viszont a sorozat rajongói, hogy a Telltale-től igazán nagy műgonddal megalkotott játékadaptációt vehetnek kezükbe.

Aki Alfred Molina és a Terrence Howard digitális mását szeretné viszontlátni hamasítatlan bűntények és bírósági tárgyalások formájában, az most jól jár. A játék nagy hangsúlyt fektet majd kihallgatásokra és a vizsgálatokra, melynek végén egy nagy adag drámával szembesülhetünk a tárgyalótermekben. A játékmenet természetesen egyedülálló módon közelíti meg a fimszerű bemutatókat, a dialógust és a karakterekkel való interakciót.

A hivatalos oldalon bárki meggyőződhet a bejelentés hitelességéről, a tervek szerint a Law & Order: Los Angeles még idén megjelenhet mobilokra, PC-re, Macre, konzolokra és tabletekre. HIánypótló darab?

4.
4.
Mortis
Gyilkos sorok vagy Halálbiztos diagnózis játékot nem terveznek? Röhejes ez az egész...
3.
3.
Sarkadi
Majd meglátjuk mi sül ki belőle,bár nem várok tőle sokat.
2.
2.
NECROSMOKE
A feka gyereket több filmben láttam.Amugy szeretem e Telltale Games gémeket.A Sam&Max is nagyon tetszett.
1.
1.
waynerooney108
nem csípem ezeket a színészeket...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...