Visszatér a budapesti Game Developers Forum

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 19.
  • Rendezvény
Link másolása
Egy év kihagyás után idén is megrendezik a Game Developers Forumot, mely a megszokott módon ezúttal is azokat a játékosokat várja, akik komolyabban érdeklődnek a játékfejlesztés iránt. Hogyan készülnek a játékok? Mennyi munka van bennük? A Crytek is beszél majd erről többek között.

Egyéves szünet után tér vissza a Game Developers Forum idén májusban, hogy beavassa az érdeklődőket a játékfejlesztés rejtelmeibe. A rendezvényt május 13-án fogják megtartani, mégpedig a budapesti Arena Plaza-ban lévő Cinema City termeiben.

Ahogy az lenni szokott, a résztvevők ezúttal is számos előadáson és workshopon vehetnek részt, emellett külön kiállítótér várja az érdekődöket, ahol lehet majd gamer laptopokat is nyúzni többek között. Az előadók között nem akármilyen nevek szerepelnek: idén is találkozhattok a Crysist jegyző Crytekkel, de eljön a lengyel Techland, a Digital Reality, a Sproing Interactive és az Invictus Games is.

A programok és az előadók listája folyamatosan frissül, további információkat a rendezvény hivatalos weboldalán találtok!

Update! A rendezvény technikai okokból ősszel kerül megrendezésre, és nem a korábban meghirdetett májusi időpontban. A további információkról később részletesen be fogunk számolni.

5.
5.
IceColdKillah
Jól látom hogy 3500 Ft +áfa a belépő? O_O
4.
4.
gagyinho
hát ha ezt 1 hónappal előbb tudom...=D nah sebaj majd jövőre :D
3.
3.
Split
Hú, hát idén végre ki is tudok jutni, szóval most dőzs! :D
2.
2.
gucho
remélem, hogy lesznek még sikeres magyar fejlesztések, mert voltak már jó játékai a magyar fejlesztő csapatoknak pl. HAEGEMONIA, SCREAMER 4x4 stb.

Sok sikert a fejlesztőknek!
1.
1.
waynerooney108
Már el is szaladt az az egy év...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...