Még idén jöhet a Super Mario 3DS

  • Írta: InGen
  • 2011. április 21.
  • Érdekesség
Link másolása
A Nintendo-rajongók egyik különleges tulajdonsága, hogy semmiképpen nem tudnak létezni Mario valamelyik variációja nélkül. Ha a frissiben megjelent Nintendo 3DS hosszú időre Mario-játék nélkül maradna, az komoly káosszal és világvégével fenyegetne, így Miyamoto mester igyekszik a fejlesztéssel.

Mario atyja, az isteni képességekkel rendelkező, bálványként tisztelt Shigeru Miyamoto is belátja, hogy Mario nélkül nem is Nintendo a Nintendo, így mindent megtesz annak érdekében, hogy még idén megjelenhessen a Super Mario 3DS. Ezt onnan tudjuk, hogy a következőt mondta: "Mindent megteszek, hogy még idén megjelenhessen a Super Mario 3DS!"


Habár az is elképzelhető, hogy a várakozás hosszabbra fog nyúlni: a játék egyelőre még japán megjelenési dátummal sem rendelkezik, s a hasonló anyagok általában még annál is később érkeznek meg Európába. A Super Mario 3DS-t valószínűleg az E3-as Nintendo-konferencián fogják bővebben bemutatni, addig pedig izgulhatunk, hogy vajon milyen lesz az öreg vízvezeték-szerelő a harmadik dimenzióban.

Kösz, daenath!

6.
6.
myrte
yuppi, ha minden jól megy karácsonyra lesz 3DS-em, s szórakozhatok vele a fa alatt :D addig is előkotortam a super mario bros 3 kazettát ^^
5.
5.
4.
4.
Mortis
Még jó. Át is nevezhetnék magukat Mariendo-vá. :D
3.
3.
Joc1
bocs nem neked xD kéne egy szerkeszt gomb :D
2.
2.
Joc1
#1: Gondolom már annyi mariós játék van hogy elfér még pár 100 ezer -.-" Régen szerettem de már bosszant... De aki szereti annak jó hír.
1.
1.
Jól jött ez a hír így délután, a megfogalmazása miatt :)

"...Ezt onnan tudjuk, hogy a következőt mondta: "Mindent megteszek, hogy még idén megjelenhessen a Super Mario 3DS!"

:)))

Amúgy meg milyen lenne a harmadik dimenizóban. Ugyanolyan mint eddig csak 3D-s :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...