Késik a Shadows of the Damned

  • Írta: InGen
  • 2011. április 22.
  • Hír
Link másolása
Durva hónap lesz a június, az egyszer biztos, hiszen nem csak olyan nagyágyúk jelennek meg, mint a Duke Nukem Forever, hanem olyan érdekes címek is, mint a Shadows of the Damned. Aminek a megjelenését ugyan most tolták el, de szerencsére még mindig júniusban maradt.

Habár általában nem szeretjük, ha egy játék késik, a hasonló késést mégis el tudjuk nézni: a Shadows of the Damned mindössze két hetet csúszik, azt viszont a fejlesztők és a kiadó nem indokolták meg, hogy miért. Ennek megfelelően az anyag június 7. helyett június 21-én jelenik meg, amivel még együtt lehet élni.

A Shadows of the Damned némileg hasonlít az Alan Wake-hez, még a műfaj is nagyjából stimmel: pszichológiai alapú akciójátékról van szó, rengeteg horror- és thriller elemmel fűszerezve. A játékot egyébként nem kisebb veteránok készítik a Grasshopper Gamesnél, mint az eredeti Resident Evil atyja, Shinji Mikami, valamint a Killer 7 és a No More Heroes mögött álló Goichi Suda.

A Shadows of the Damned PS3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni, érkezett néhány új kép is, csekkoljátok őket! Kösz, daenath!

8.
8.
daenath
#2: Talan zavar? Nem vagyok szerkezto, kis hazamban az voltam, de az reg volt, most csak felhivom a szerkesztok figyelmet egy egy erdekesebb hirre, es madj ok eldontik hogy kiteszik vagy sem :P Inkabb koszond meg, de nem szukseges :P
5.
5.
#3: Hát a "pre-order" egyenlőre csak box és ps-ra elérhető, ráadásul az EA-Store "upcoming" szekciója alatt se nagyon található...
4.
4.
turleysqt
#2: Talán egy olvasó aki használja az oldalt lévő ,,KÜLDJ EGY HÍRT!" fület...
3.
3.
leszter
Azt mondták hogy pc-re is jön!
2.
2.
Split
Ki a p***öm ez a daenath, manapság minden cikkre Ő hívja fel a figyelmet, de mégsem szerkesztő... :S
1.
1.
Azért alan örült volna egy ilyen csúzlinak :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...