StarCraft 2: Heart of the Swarm infók jönnek

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 23.
  • Érdekesség
Link másolása
A Blizzard már kiküldte a meghívókat a szaksajtó képviselői számára a májusban tartandó MountBlizzard sajtótájékoztatóra, ahol végre bemutatják a StarCraft 2: Heart of the Swarm egyjátékos kampányát. A StarCraft 2 önállóan is futtatható kiegészítője a zergek oldaláról mutatja be a háborút.

Úgy tűnik, hogy 18 hónap fog eltelni a Wings of Liberty után, mire az expanzió a jövő év elején a boltokba kerül. Lassan el is kezdenek csordogálni az új információk - elsőként az egyjátékos vonalat mutatva be a következő hónapban tartandó Blizzard sajtótájékoztatón.

A Blizzard leszögezte, hogy a kampány egyik kis szeglete kerül terítékre, ám nyomatékosították azt is, hogy a multiplayert érintő változások prezentációja nem kap helyet az eseményen. A Heart of Swarm Sarah Kerriganra és a zergekre koncentrál majd, az RPG-mechanika nagyobb hangsúlyt kap hősnőnkre koncentrálva, illetve rebesgetnek új zerg egységeket is, melyek helyet kapnak a kiegészítőben.

Attól függetlenül, hogy a nagy lepellerántásra májusban kerül sor, nem jelenti azt, hogy az újabb StarCraft 2 porció még ebben az évben napvilágot lát, a Blizzard jelezte, hogy a Heart of the Swarm 2012 elején kerül a boltokba. Ezek szerint a trilógia harmadik darabja csak 2013 közepén érkezhet.

6.
6.
lackosor6
#4: Vagy már kinőttél abból, hogy valami olyan nagy hatással legyen rád! :D

Én szerintem jegelem magam 2012-ig! Nagyon várom már a folytatást!
5.
5.
Irasalgor
Szerintem ugyanolyan lesz mint a SC II...egyik legnagyobb csalódás volt, de sebaj, azért várom milyen lesz ez...a fiatal(abbaknak) meg úgyis minden új : )
4.
4.
sata150
Az sc2 bennem nem ütött akkorát mint anno pl a warcraft 2 és ez szerintem pont, hogy az rts-rpg öszvér miatt van így. Kíváncsi vagyok a történetre persze de ha rpg-t akarok akkor rpg-t veszek és nem rts-t.
3.
3.
wigyory
Erre az egyjátékos verzióra én is kiváncsi vagyok, de hogy a game csak ennyi idő eltelte után jelenik csak meg, hát mit mondjak-csalódás.
2.
2.
felegyi
Nem is tudom, nem sok ez az idő két játék között? Addigra gondolom húznak a grafikán is, és a 3. rész / első rész között óriási különbségek lehetnek...
1.
1.
Speper
Pedig jó lenne, ha már idén kijönne! Igaz nekem a kedvencem a protoss, szóval azzal is haladhatnak, nem sértődöm meg ha az meg jövőre jönne ki :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...