Új képeken a Max Payne 3

  • Írta: InGen
  • 2011. április 23.
  • Képek
Link másolása
A megjelenési dátumot még mindig nem ismerjük, sőt, igazából azt sem tudjuk, mire számítsunk a játékkal kapcsolatban. Az új screenshotok mindenesetre megmutatják, hogy a fejlesztők valószínűleg Bruce Willis-fixációval rendelkeztek az új Max Payne megalkotása során.

Főhősünk ugyanis mintha egyenesen a Die Hardból érkezett volna. Persze akadnak azért sötétebb, keményebb képek is, ahol egy-egy pillanatra visszaköszön a Max Payne jellegzetes hangulata, de azért kérdéses, hogy egy napfényes városban hogy fogják visszaadni az előző rész jellemzően éjszakai, noire-feelingjét.

 

13.
13.
Blacksheep360
#12: Kár hogy a Max Payne sorozat nem FPS..:)
12.
12.
Nem szerettem a Max Payneket. Érdekes volt a "sztori", jó volt a történet vezetés, kellően kidolgozottak a karakterek, de a játék ?! Na az nagyon alsó-középkategóriás FPS volt. A bullet-timeot leszámítva nagyon rossz volt minden tekintetben... A második rész meglovagolta az első sikerét és pofátlanul lehúzott még egy bőr szegény rókáról, így ettől sem várok sokat... Majd meglátjuk, nem érdekel ha egyáltalán nem lesz "Paynes", csak legyen végre jó FPS ! Bár eddig leginkább az FPS szégyenének bizonyult Kane&Lincs-re hajaz, szóval ha már egy 5 pontos játékot kihoznak belőle, már nem lesz meglepetésszerű a csalódás :)
11.
11.
Quent1n
Hát nemtom ez nekem már nagyon nem MP csak a nevében. :S Lehet, hogy jó játék lesz sőt jó esély van rá, de kérdés vajon Max Payne játéknak jó lesz e?
10.
10.
gucho
remélem méltó lesz a nevéhez
9.
9.
Irasalgor
A Fall of Max Payne-t nem fogják túlszárnyalni sajnos nagy valszeggel :)
7.
7.
danez11
kicsit kane and lynch beütés, de ezért tetszik :D
6.
6.
Gorre
A második kép nagyon jól visszaadja az első két rész hangulatát, sötét és nyirkos, de a többi helyszín... Baromság amit művelnek...
5.
5.
huszti
#4: Igen, de azért a rockstar games nem kis pályás, ha szar lenne, nem hagyták volna ,hogy elkezdjék így csinálni. Biztos van benne valami csel, és biztos ütni fog mint az állat. Nekem az új féle SC is bejött nagyon, pedig ott is kukába dobtak mindent ,fisheren kívül (bár tudom az nem rockstar játék)
4.
4.
felegyi
Nos nem csak a noir hangulat hiányával lesz a gond, mostanában divat ha mindent ami jó volt az előző részből azt egyszerűen... kivágják! Alias Unreal Tournament 3, Mafia 2...
3.
3.
Ferrum
Még jól is elsülhet az új színhely, kiégett zsaru, dög meleg, izzadságtól tocsogó havaii mintás ingben rója a nyomortelepeket...nekem bejön, ha jól kidolgozzák a részleteket.
2.
2.
foxtorch
Nem tudom hogyan akarják összehozni ezt a játékot. A darkos részek jók lehetnek, de ez a fülledt dél amerikai hangulat nagyon nem illik az előző részekhez. Azért remélem az új feeling is ütősre sikerül!
1.
1.
SSJ Gábriel
Jó game lesz ez.
De nekem más stílus jön be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...