Úton a Hydrophobia folytatása?

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 24.
  • Pletyka
Link másolása
A Hydrophobia ugyan nem részesült túl jó fogadtatásban, a készítők eredetileg is trilógiát szerettek volna belőle. Ha minden igaz, a folytatás már úton van, és egy korhatár-besorolásért felelős szervezet szerint Hydrophobia Prophecy lesz az anyag címe. Most komolyan: emlékszik még rá valaki?

A Hydrophobia közepes játék volt, a GameRankings és a Metacritic átlagolása szerint is 6 pont, illetve 60 százalék körül mozognak az értékelései. Egyes lapok - például az Official Xbox Magazine - ugyan odáig ragadtatták magukat, hogy egy nyolcast is megszavaztak neki, és az is említésre méltó, hogy 2010 októberéig 17 ezer példány kelt belőle - a Hydrophobia kizárólag az Xbox Live-on keresztül szerezhető be.

A játékot fejlesztő Dark Energy Digital eredetileg is trilógiának szánta a címet, most pedig úgy tűnik, jön a folytatás, mégpedig Hydrophobia Prophecy címmel. A játék készültéről az ausztrál korhatár-besorolásokért felelős szervezet számolt be a honlapján, ahol többek között az is kiderül: ez bizony játék lesz, és a Microsoft a kiadója, ami azt sugallja, hogy újfent Xbox-exkluzív címet kapunk. Egyelőre sem a Dark Energy, sem a Microsoft nem erősítette meg a program létezését.

2.
2.
Vopesz
Csak a trial-t toltam, de már ott falra másztam a háttérből segítő csávó hangjától és beszédstílusától, úgyhogy eszembe sem jutott megvenni, hogy ezt kelljen végig hallgatnom. Maga a játék érdekesnek tűnt, bár annyira nem nyűgözött le, de az az irritáló beszédstílus, hanglejtés, hangszín a rádión keresztül borzasztó volt...
1.
1.
Mortis
Sivár kis játék volt. Könnyen unalomba fulladt, meg néha idegesített is. Sok munkájuk lesz vele...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...