Mozgásban a CoD: Black Ops Escalation DLC

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 26.
  • Videó
Link másolása
Itt az idő, hogy végre belülről is megcsodálhassuk a Call of Duty: Black Ops legújabb DLC-jének térképeit, mely május harmadikán lesz letölthető, elsőként Xbox 360-ra. Jelen képsorok a négy új helyszínre engednek betekintést testközelből. Rajongóknak szinte kötelező jelleggel ajánlott.

Az Escalation letölthető tartalom négy új térképet kínál, a Convoyt, a Stockpile-t, a Zoo-t és a Hotelt - ezek mindegyike megtekinthető az alábbi videóban. Aki közelharcra, netán kiterjedt kergetőzésre vágyik, jól fog járni. ám sokan az új zombis pályát várják. A DLC körülbelül egy hónappal az Xbox Live-os változat megjelenése után, azaz június elején fog megérkezni PC-re és PS3-ra.

19.
19.
Füles
Én nem értem miért kell így lehúzni a BO-t. Xboxon játszom, soha ismétlem soha nem találkoztam akadással, szerver megszakadással is csak néhányszor. A DLC pályái nagyon is jók, csak a borsos áruk... Az probléma.
18.
18.
Quent1n
#13: "ha teccenek itt korábbi cod4esek emlékezni, ingyen kaptunk 4 vagy 5 pályát még az 1.6os peccs idején. na mindegy." Nagyon nem mindegy! :S Remek példa, hogy pár éve még milyen volt a support és ilyen rövid idő alatt mekkorát változtak a dolgok.

grindcore: Pedig bizony az ugrabugra sokszor jól jön. Ahogy meglátod a másikat reflexből jump és sokszor több esélyed van megúszni a dolgot. :)

A kemp + rushoz annyit, hogy mindenki maga dönti el hogyan játszik. A kulcs az alkalmazkodás, mert nem lehet mindenki kedvére tenni.
17.
17.
AnimeWarlord
Újabb "DLC"-nek elnevezett rókabőr... Jól tolja az Activision. Sok hülye meg meg is veszi :/ GRAT
14.
14.
#13: Figyelj küldj már akkor lét a DLC-re, megadom a számlaszámom, oké? :DDD
13.
13.
CJgabor
ez őszintén érdekel valakit? egyszerűen nem fogom fel, hogy hogy játszaht még ezzel bárki is... no meg aki még a DLC-t is megveszi... ennyi fölös pénze van mindenkinek? CoD4 óta egy jó cod sem készült.. az mw2 alapból szar, ak iahhoz DLC-t vett az vessen magára, a black ops meg unalmas. és az se éri el azt a szintet amit a cod nyújtott a COD4-ig. de aki képes dlc-t venni.... inkább dobom ki a pénzem az ablakon, szó szerint, mer takkor legalább egy-két utcán járkáló ember elehet hogy felveszi és kap egy kis extra pénzt, és ezzel sem az activisiont segítem. a CoD-nak már az mw2 óta befellegzett, köszönjünk mienenkinek aki ehhez hozzájárult.
amúgy meg az ára szánalmas, ha teccenek itt korábbi cod4esek emlékezni, ingyen kaptunk 4 vagy 5 pályát még az 1.6os peccs idején. na mindegy.
#5 mindenki rushol.... nem az a lényeg? jobb ha mindenki kempel? nem értem. az mw2-ben mindenki kempelt. aki rusholt az meg commandoval/tactical knife-fal...
12.
12.
Mortis
A gond: Az ára. Egyébként semmi kivetnivalóm nem lenne vele szemben. :)
11.
11.
Apostol360
na megnéztem a vidiket :D nem nyomja rosszul a srác...am csomoszor zászló rablás van meg ilyenek,akk jó h rusholnak....
10.
10.
Apostol360
#7: ja a commando nagyon rossz,de ha azt nézed itt meg mindneki sprint+mararton+vmi hülyeség és ballisztikus kés XD
#5:am meg feladattól függ h épp rusholnak e v sem...
9.
9.
p.balou
#6: Kotick zsidó, kábé ennyire zsidózott...
8.
8.
danez11
kezd megtetszeni ez a black ops :D most singlizek pc-n, de ezek a pályák faszán néznek ki, lehet meg is venném, ha nem itt lenne a legtöbb csíter :(
7.
7.
#5: Hol ugrálsz te a Black Ops-ban? Vagy az MW2-ben vagy a WaW-ban, vagy az COD4-ben...??? :D Jó sokszor lelőhetnek akkor téged.
Amúgy a rush-t lentebb vették ebben a részben, az MW2-vel ellentétben itt már nincs például Commando perk amit mindenki anyázott.

#3: Hát sajna a Treyarch is belépett a "nagyok" közé...:(
5.
5.
rowley
ez a Cod mekkora egy rakatszar lett:D mindenki rushol.. ugrabugrál.. tiszta szar.
2.
2.
AkosTorok88
Gondolom ez is 1200 MS pff szánalmas ..
1.
1.
Ez a csomag jobban tetszik első blikkre mint az előző. Jöhet :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...