Nem lesz Battlefield 3 demó

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 26.
  • Letöltés
Link másolása
A pletykák ellenére az Electronic Arts mégsem tervezi, hogy a végleges változat megjelenése előtt előrukkolnak egy kipróbálható változattal, a multiplayer bétateszten kívül. Bár logikus lenne a nyár folyamán kiadni egy demót, hogy a vérbeli Call of Duty fanokat rábírják a vásárlásra, de ez mégsem lesz így.

Habár Patrick Bach korábban azt hangoztatta, hogy milyen nagy potenciál lehet egy próbaverzió kiadásában, mert ez jó mód lenne arra, hogy a bizonytalan vásárlókat is rávegyék arra, hogy ősszel a Battlefield 3 mellett döntsenek. Az EA cáfolta a fejlesztők vezérének szavait, elmondásuk szerint Bach csupán a multiplayer bétára gondolt, amibe a Medal of Honor limitált kiadása mellett döntők vethetik bele magukat. Lehet, annyira biztosak a dolgukban, hogy nincs szükség egy mindenki számára elérhető kedvcsinálóra? Tény, hogy a 12 perces prezentáció sok kétkedőt meggyőzőtt.

Jelen állás szerint nagyon úgy tűnik, hogy nem várhatunk demóverzót a Battlefield 3-ból, pedig a single player kampány, a co-op és a 64 játékost támogató multi megért volna egy kipróbálást, de a nagytöbbségnek a végleges verzió megjelenéséig várniuk kell a DICE nagy dobására.

32.
32.
Cuppak
Persze hogy fel felé kell célozni "Bullet drop" , ha messziről lősz a golyó lefelé megy ugye a gravitáció hatására , ez a BFBC2-ben is így van , én ezt nagyon jó ötletnek tartom . Igen vannak hibái BF-nek is , de minek nincs ? Minden lövöldözős játékban lehet találni hibákat .
31.
31.
Cuppak
Valaki tudja BF 3 Limited editiont magyarországon hol lehet előrendelni ?
30.
30.
Cuppak
#29 De persze, voltak ingyen lévő dlc-k pl 4 pálya stb....
Összes BF kiegészítőt 1 patchbe beletették és hozzátették BF2-hez számomra ez sokat jelent .
BF2 A kedvencem , csak annyi nem tetszik benne hogy rohadt sok a gránát spammer :(, de amúgy iszonyatosan jó játék :D . Összes BF megvan .
28.
28.
Cuppak
#3 Én is COD fan voltam , de mi óta BF-ezek max 1 hónaponta 1-2 órára felnézek :).
#27 BF-et nem évente adták ki , és szerintem többet foglalkoztak a játékkal . Remélem Expansion Packok lesznek mint BF2-be és nem DLC-k . De azt olvastam , Dice DLC-kre koncentrál :(.
26.
26.
wigyory
Én nagyon várom a game-t,ez valóban rossz hir hogy semmi esély a megjelenés előtt arra hogy kipróbáljam .Nekem eddig bejőtt az előző két rész is, tehát várós erősen a 3.-is.Többször végig tóltam, más nehézségi szinteken igy az egyik kedvencem lett.A járművekkel sem volt gondom-bár én nem multizom, csak single verzióban tolom. A lényeg, nem vagyunk egyformák-lehetnek eltérő elvárások a game-től, de majd látjuk hogy mit kapunk a pénzünkért.
25.
25.
Shadowsomi
Engem mondjuk már a videók alapján meggyőztek, annyi a félő, hogy nagyobb a füstje mint a lángja. Lehet pont azért nem adják ki a nyomoronc demót, hogy nehogy valaki rájöjjön, hogy ez csak grafika, hoppá, játékélmény zéró :D De ezt is csak meglátjuk addigra.
24.
24.
gorezalan
#13: ez valoszinuleg azert van, mert annyira noob vagy, h nem tudod, h ra tudsz spawnolni a squadodban levo emberekre....v epp atmesz masik squadba 2sec erejeig, amig raspawnols, aztan visszamesz a sajat csapatodba.... probald ki!
23.
23.
simon 555
nekem elég lesz a béta.remélem minél hamarabb lesz.
21.
21.
Donpedro
#3: Bevallom COD fan vagyok, de mióta megvettem a BC 2-őt, BF fan is :)
Nem tudom miért kéne választani a kettő közül, én mindkettőt csípem.
20.
20.
utahl2
Én is nagyon örülnék egy demónak :)
Ezt nem nagyon értem, hisz egy másik honlapon meg azt írják,hogy lesz demó :/
http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/battlefield_3_lesz_demo_meg_a_megjelenes_elott
19.
19.
Quent1n
#15: Így van, nálad a pont. Aztán majd sírnak, hogy letöltik az emberek... Ki szeret 10+k ért zsákbamacskát venni? Én nem. :)
18.
18.
DzsungelCsirke
#13: Erre szolgált a squad, és az hogy ráspawnolsz valakire.
17.
17.
anonymus26
én nem bánom multi béta a lényeg :)
16.
16.
Mortis
Ez valószínűleg mind arra vezethető vissza, hogy a kedves fejlesztőurak is úgy gondolják, hogy itt a grafika fogja robbantani a legnagyobbat, ezért nem akarnak a megjelenés előtt megmutatni belőle semmit, még egy kis szeletét sem. Kissé kacifántos logika, de valószínűsíthetőleg a DICE-osok nem számítanak arra, hogy megcsapolják a CoD-fanokat...
15.
15.
AnimeWarlord
Nagy baklövés az EA részéröl. Személy szerint ha anno nem töltöm le a BC2 demoját, ma azt sem tudnám mi az bad company. Pedig mára az egyik kedvenc játékommá vált. Szal legyen demo, kell a népnek!
13.
13.
Azon sosem fognak változtatni, hogy száz év várakozás után az ejtőernyővel való megérkezést követően ötvenezer kilométerről kelljen újra becammogni oda ahol lelőttek legutóbb? Engem ez az egyetlenegy zavart nagyon a BFBC2-ben, pedig szép és hangulatos game, de én nem bírom ezt a várakozást.
12.
12.
jokerke23
Majd lehet játszani a coop-ot LANban is?
10.
10.
shatterhand
megértem őket
így vagy úgy ,de tuti veszítenének vmennyi vásárlót
8.
8.
DzsungelCsirke
#6: A Bad Company 2 már új szériás Battlefield, nyoma sincs benne a 2.rész összetettségének, és legfőképp nehézségének. Nem volt rossz, de engem a járművek jellegtelensége kifejezetten zavart, BF2-ben ha egy tank megjelent pucolás volt, nem pedig ugrálgatva C4-et pakoltunk a hátuljára majd megnyomtuk a gombot.

A 64 fő mindenestre csábító, a fizika és a személyreszabhatóság úgyszintén, szóval én sokat várok a Battlefield 3-tól, remélem nem kell csalódnom.
6.
6.
adriano28
elképesztő hogy az utóbbi években mennyit változott a battlefield
még úgy 2005 ben megvettem (a tescoban xD) a battlefield: vietnam-ot
na az volt olyan ritka xar game hogy akkor azt mondtam h ebből a battlefieldből nem lesz semmi se, tévedtem. csak annyiből jött be a vietnam hogy lehetett benne repülni, de a story szempontjából nem volt se eleje se vége
5.
5.
RECh
Ha valaki kiakarja próbálni, úgyis ki fogja...
4.
4.
NinjaNorb
#3: Ez a world at war előtt még nem volt szégyenxD
3.
3.
dave280
Bevallom COD fan voltam, amig meg nem ismertem a Battlefield-et! :)
2.
2.
NinjaNorb
Lehet hogy túl magabiztosak de ez jelentheti a ló másik oldalát is bár inkább a magabiztosság:D
1.
1.
SSJ Gábriel
Pedig jó lett volna a megjelenés előtt kipróbálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...