Horrorfilmekre alapoz a Black Ops új zombipályája

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Talán az eddigi legzseniálisabb zombis játékrészt kapjuk majd kézhez a május elején letölthetővé váló DLC jóvoltából: a Call of the Dead neve nem véletlenül tűnhet ismerősnek, az új pálya ugyanis George A. Romero klasszikus filmjeire épít, és többek között Danny Trejo is szerepelni fog benne.

Az Activision már hetekkel ezelőtt bejelentette a Call of Duty: Black Ops Escalation című DLC-jét, de az új zombis pálya bemutatását a végére hagyta, nem is véletlenül. A Call of the Dead című térkép George A. Romero klasszikus zombis filmjeire építkezik, már a most érkezett - xXgoronikahunXx által beküldött  - trailer is a hetvenes éveket idézi.

A pálya sztorija egy elhagyatott szellemhajón vezet végig bennünket, erre vetették rá magukat a zombik, s itt kell túlélniük derék főszereplőinknek. Ezúttal a karaktereken is óriási hangsúly lesz, elvégre nem kisebb nevek mutatkoznak majd be a Black Ops-ban, mint Danny Trejo (Machete), Robert Englund (Nightmare on the Elm Street), Sarah Michelle Gellar (Buffy the Vampire Slayer), Michael Rooker (The Walking Dead) vagy éppen maga George A. Romero. A színészek nem csak a külsejükkel, de a hangjukkal is gazdagítják majd az új kiegészítő nyújtotta DLC élményt - azt hiszem, a rajongóknak lesz miért izgulniuk ezúttal is!

Az Escalation május 3-án válik letölthetővé az Xbox Live-ról, a PC-s és PS3-as változatok vélhetően egy hónappal az xboxos megjelenés után érkeznek majd meg.

35.
35.
Füles
#32: Nem pont erre gondoltam ;)
34.
34.
stany
Először is köszi Gamekapocs, hoztatok 2 percnyi fényt az éjszaka sötétjébe :) BO nem volt a szívem csücske de ez hatalmas ötlet :D Másodszor, a moh nem másolja a codot, mivel a Medal Of Honor picit előbb jelent meg mint akármelyik cod :D Az első Cod volt moh koppintás ;)
#29 te meg szerintem menj hello kittyzni, vagy találj más hobbyt, habár anya/apa biztos majd megveszi neked az ennél sokkal jobb játékokat is. :) és igen... szerencsétlen.
33.
33.
adye
#29: Szerencsétlen...
32.
32.
bledzer
31. na persze:)) mintha dead snow lenne XD
31.
31.
Füles
Remélem majd kilehet ugrani az ablakon egy 20 méteres emberi béllel :)
30.
30.
steve 18
Úúúúúr isten ez rohatkemény lesz!!!!
29.
29.
randall13
Istenem. Ez ritka szar. Hogy néznek már ki azok a karakter modellek. Pofám nem lenne ilyen trailert kidobni, inkább renderelték volna. Ezekkel az animációkkal meg lehet tényleg a 70-es éveket idézik. Ilyen bonyolult dolog az az animálás? :\
28.
28.
Füles
#26: Vagy PC-n WH.t használt ;)
27.
27.
Slik
26.
26.
Slik
#25: dash frissítés után nem indul a Black Ops illetve még pár játék tört verziója multiban, szerintem arra gondol
25.
25.
dante92
Ez nagyon király :)!
#2: Hogy/hol/min tiltottak le :O???
24.
24.
Motig
most viccen kivül: ha ezt a pályát stand alon verzióba kinyomatnák olyan max 2E ft re átszámitot dolcsiért(vagy euroért) én tuti megvenném!
23.
23.
piskóta
nekem úgy tűnik, hogy már nagyon érzik a sarkukban a Battlefield 3-at, ilyet kitalálni, ilyen nagy nevekkel
22.
22.
ilor14
#21: én a map packot szerintem csak ezért venném meg
szerintem külön packba kiadhatnák ezt a mapot jobban vennék
ez rohadt jó :D
21.
21.
AnimeWarlord
Ki az a suttyó aki erre pénzt ad ki?
20.
20.
danez11
értem én, hogy volt már eddig is zombi, játszottam is a cod5-tel, de nézd meg a videót. tisztára úgy csinálták meg, mint egy rockstar-os trailert, ugyan úgy, mint ahogy a undeadet reklámozták. ugyan ez a vicces izé .. :)
19.
19.
Mortis
Ott van a ráció...Lehet, hogy én is leporolom a 10 percig játszott BO-om. :D
17.
17.
#16: Mér miért lenne másolat? A treyarch codjaiban mindig van zombie mód, már a World at War-ban is volt. És jönnek DLC-n mindig újabb zombi pályák...az új Black Ops-ukhoz szintén. Ebben mi a koppintás?
16.
16.
danez11
hozzá kell tennem, hogy nem rossz, tetszik, de akkir is másolat..
15.
15.
danez11
hát ez szörnyű!!! így lemásolni a reddead undeadnightmare dlc-jét.... csak az activision tud ilyet
14.
14.
Gurren
a mai napig nem értem, hogy mi a #@×ß$ köze van a zombiknak a CoD-hoz. különálló játékként lenne jó, de akkor nem venné meg a sok birka, mert nem lenne a címében a Call of Duty.
13.
13.
Hunt€r
Nem hogy csinálnának egy külön zombis játékot.
12.
12.
Moldren
elég jó de még mindig nem ér meg 1200 ms pontot
11.
11.
pjoco
Hát zombi mód mindig is kedvencem közé tartozott a Call of Duty-ban, de Black Ops sajna nem megy gépemen szval megszívtam! xD
10.
10.
shatterhand
rohadjak meg, de ez most nagyon tetszik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...