Végéhez közelít a Diablo 3 fejlesztése

  • Írta: InGen
  • 2011. április 28.
  • Hír
Link másolása
Nem csak azért jó dolog Amerikában újságírónak lenni, mert olyan legendás lapoknál dolgozhat az ember, mint a New York Times, hanem azért is, mert ha a munkahelyéről hazaugrik Kaliforniába a családhoz, akkor útba ejthet olyan helyeket, mint a Blizzard főhadiszállás. Emberünk ugyanis pont ezt tette.

Szóval a New York Times újságírója benézett a Blizzardhoz, akik készségesen megmutatták neki a Diablo 3 aktuális verzióját, amivel a szerencsés firkász eltölthetett egy teljes órát. Élményeiről aztán hosszasan mesél, főként olyan jelleggel, hogy azt az egyszeri Times-olvasó is megértse, vagyis nem igazán tartogat sok újdonságot számunkra.


Egy dolog azonban mégis érdekes: Jay Wilson, a játék vezető designere a következőt találta mondani: "We’re definitely in the home stretch. We’re crunching. This is when the magic happens." Csak azért nem fordítom le, mert nincs igazán értelme, de a lényeg a következő: a "crunching" a játékfejlesztők köreiben az utolsó pár munkahónapra utal, amikor még a korábbinál is durvábban, gyakorlatilag minden szabadidejüket feláldozva tolják a fejlesztést.

Ebből és a Blizzardnál uralkodó általános hangulatból, valamint a játék készültségi szintjéből ítélve a Times újságírója úgy gondolja, hogy a Blizzard még idén szeretné kiadni a Diablo 3-at, ami egyben azt is jelenti, hogy hamarosan el kell indulnia a bétatesztnek.

Via FS! - Hancu

23.
23.
Kisjuszker
#21: :D:D:D:D:D
én is nagyon várom de ez a megfogalmazás,üt:D :D
22.
22.
Starkiller89
#21: Csak az ilyen megszállott kockáknak mint neked... :D azért aludni is kell :)
21.
21.
Csabb
Munkáltatók, tanárok, barátnők és szülők fogják átkozni ezt a játékot, amint kijön :D Már látom hogy pár dioptriát romlik a szemünk, reggel lidércként fogunk kávéval a kézben szenvedni a reggeli mellett, mert egész éjjel a multit erőszakoltuk és semmit nem aludtunk...

...és végig egy kis vigyor lesz a szánk sarkában :]
20.
20.
Hab
#19: A mentési rendszerrel semmi gond nem volt szerintem a D2-ben. A grafika tényleg elavultnak számított annó, de ez egy cseppet sem von le az értékéből. Amennyit hallottam eddig a 3-ról, az alapján nagyon jónak igérkezik. Csak azt remélem hogy a DH mehet majd sima íjjal is, mert ez a dual-wield crossbow nem tetszik annyira. Ettől eltenkintve jók a kasztok, kell is majd egy hét mire el tudom dönteni melyik lesz az első amivel végig viszem :) A rúna rendszer nagyon érdekesnek tűnik. Már nagyon várom hogy újra a haverral tolhassam!
19.
19.
Quent1n
#15: Az a durva figyeld meg, hogy más cég játékainál után 10 év után nagyok az elvárások. A Blizz kinyomta az SC2-őt ami aztán finoman szólva se váltotta meg a világot csak egy nagyon jó sztorijú remake lett. És máris záporoznak a jó értékelések. Érdemes megfigyelni, hogy amíg egy Settlers-nél azt írják, hogy elavult játékmenet stb. addig egy Blizz játéknál ez pont hogy pozitívum! :)

Én spec 10 év után irtó sokat várok ettől a játéktól minden tekintetben. A D2 grafikáját és mentési rendszerét nem felejtem el. :D Persze jó kis game az itt figyel a polcon. :)
18.
18.
Yagami Light
Nem baj konzolra jön a Dungeon Siege, az nagyon hasonlít a Diablora.
17.
17.
sata150
a fejlesztés mindig a vége felé közelít :P
16.
16.
gucho
nagyon várom, remélem igazi Diablo lesz
15.
15.
sunstreaker
13.
13.
p3ti
Ezt mondták 2005ben is .
12.
12.
Split
#11: Ezzel a címmel bukni ugyan nem lehet, de gondolj csak bele, ha a játék mélyen az elvárások alatt teljesítene, hogy rányomná a bélyegét a Blizzardra. Szóval én nem iszom előre az ördög bőrére, és a medvét sem festem a falra... :P
11.
11.
Quent1n
#10: "tökmindegy milyen lesz a játék, egy igazi Blizzard- és Diablo-fanatikus meg fogja kajálni" Ez a lényeg. :) Ezzel a címmel nem lehet bukni egy Blizzardnak meg pláne nem. Ha csak megcsinálták volna a 2 remake-jét tisztességes mentési rendszerrel stb. az is simán siker lenne. :)
10.
10.
thernielle
#9: ... az igaz, de ha berobbannának vele egy karácsonyi vásárra, szerinted mekkorát szakítanának vele? ;)
Ha arról lecsúsznak, már csak némiképp langyosabb szezonban tudják megjelentetni. Ami persze még mindig nem jelenti azt, hogy rosszul fognak járni, tökmindegy milyen lesz a játék, egy igazi Blizzard- és Diablo-fanatikus meg fogja kajálni. Csak mégis. Kurvanagyot dobna az eladáson ;)
9.
9.
Mortis
Ez túl hihetetlen...

Nem tudom. A Blizzard egy nyugodt cég, talán túlságosan is. Ha jobban belegondolunk ,akkor nincs nagy okuk idén kihozni.
8.
8.
Hab
Azért jó lenne tudni végre, mert ha idén jön ki akkor tartalékolni kell a szabival. 12-13 ezret simán megér, kiváncsi vagyok mennyi lesz a gyüjtői, Blizzardot ismerve vagy 25 ropi, de nem baj. Csak legyen már a kezem között!!!!
7.
7.
Ecneb
Diablooo... parappappappaaaa...I'm love in it.
6.
6.
Hát szomorú lennék, ha nem jönne idén sem. Hirtelen elgondolkozva elég szép várólistám alakult ki : DNF, D3, ME3, W2, DA2 (ezt ugye meg kellene venni, csak nem még :), aztán ami hirtelen eszembe sem jut. Hmmm. Elleszünk egy darabig :)
5.
5.
daenath
#4: Hat! Nem akkarlak lelombozni de kotve hiszem hogy egyhamar ki jonne konzolra, a Diablo 1 is anno par ev utan adtak ki PSX-re.
A hirhez csak annyit: na vegre valami, remelem iden mar demonokat uzhetek :D Adig meg elleszek a Haunted-al, az hamarabb megjelenik :)
4.
4.
AnimeWarlord
Csak jöjjön ki Konzolra is! Erre a játékra feltétlen megéri kiadni 12-13k-t...
3.
3.
adriano28
1.
1.
Split
Nem lennék meglepve, ha még idén kijönne. :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...