További Warhammer 40.000 játékok a THQ-tól

  • Írta: InGen
  • 2011. április 28.
  • Érdekesség
Link másolása
A Warhammer-rajongók megnyugodhatnak: a következő években is meg fogják kapni az adagjukat, legalábbis ha a THQ-n és a Warhammer-jogokat birtokló Games Workshopon múlik, a két cég ugyanis éppen most hosszabbította meg a kettejük között eddig is kiválóan működő kapcsolatot.

A Games Workshop egy több évre szóló (pontos adatot sajnos nem tudunk) megállapodást írt alá a THQ-val, így továbbra is a kiadó jelentethet meg játékokat a témában. A többesszám nem véletlen, ugyanis a hardcore Warhammer-címek mellett várhatunk közösségi- és mobiljátékokat is a jövőben, amivel a két cég célja egyértelműen a Warhammer további népszerűsítése a videojátékok világában.


A THQ ügyvezető igazgatója, Brian Farrell elmondta, hogy a két Dawn of War-játékból összesen eddig 6,5 millió darab kelt el, amivel a legnépszerűbb PC-s játékok közé tartozik a Warhammer RTS, s a cég nem tervez megállni a közeli jövőben: hamarosan érkezik a Warhammer 40.000: Space Marine PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra, s teljes erővel készül a Warhammer 40.000: Dark Millennium Online is.

A Warhammer-tulajdonos Games Workshop fejese, Mark Wells is bizakodó: "Tudjuk, hogy a Warhammer 40.000 univerzum karakterei, képi világa és történetei több platformon is kiváló pozícióba helyezik a franchise-t."

12.
12.
lackosor6
Nem vagyok Warhammer fan, de a space marine-ra kiváncsi vagyok! A többi meg remélem sikeres lesz, mert elég nagy a hiány a sci-fi RTS-ekből! (StarCraft, C&C többet nem is tudok hirtelen)
11.
11.
Én mindig Imperial Guard-al voltam Soulstormban :D Annyira imádom a techpriest-et amikor magyaráz és eszméletlen jó a Commissar amikor agyonlövi az egység egyik tagját, hogy helyreálljon a morál!

"If you will not serve in combat, then you will serve on the firing line!" BLAM!!
És lelövi :D:D
10.
10.
NinjaNorb
#9: Természetesen ez is úgy a best:D
9.
9.
Skyer
#8: Legjobb a Dark Crusadet hamacsin tolni haverokkal.. priceless :D
Azt csak ajánlani tudom mindenkinek!
8.
8.
NinjaNorb
Pont most jövök 1 dawn of war firestorm over kronus 6os meccsbőlxD ha valakinek meg van a dark crusade de nem ismerné ezt a modot ajánlom járjon utána mert teljesen új szintre emeli a játékot:D vagy háromszor több egység mind profi animációval és textúrákkal és a régieken is szépíttetek nagyon sokat:D na meg a black templar is játszható külön fajként:)
7.
7.
alex512
#6: Azért hiánycikk a teljes warhammer 40k univerzum ian watson-tól, mert 7 év elég idő ahhoz hogy elfogyjon mindenhol, másrész a Szukits adta ki, alapból elég alacsony példányszámmal, újranyomás reménye nélkül (legalábbis náluk ez nem szokás). Viszont online vagy akár rendes antikváriumokban meg lehet még találni a benne szereplő regényeket, ha nagyon szeretnéd és szerencséd van (akárcsak nekem anno :D).

A THQ-nak meg szorítok, hogy tartsák a színvonalat. Nekem csak annyi bajom van a Space Marine-nal egyenlőre, hogy sztem lehetett volna alá tolni egy kicsit élethűbb grafikát, mert így nekem túl rajzfilmszerű a cucc, ami elveszi a világ élét.
6.
6.
shatterhand
óriási frencsájz az egész w40k
csak vhogy nem tudom eléggé élvezni, alig jön vmi konzolra (ami meg jön...nos az se az a top A kategóriás játék)

off
az vajon miért van,hogy ian watson teljes warhammer40k gyüjteménye hiánycikk?
kiadták 7 éve és hiába keresik, nem nyomtatják újra
5.
5.
adikas
Nem rossz bár a Mark of Chaos leírhatatlanul jobban tetszik és ma is egyik kedvenc játékom,nem tudom miért nincs folytatás,biztos nem csak nekem tetszett.
4.
4.
Dcrysis02
#2: Oy! Twiggy! Wez already haz dat!

Retribution! ;)

Imádom az Ork kampányt a Retribution-ben! :D
3.
3.
Skyer
#2: Jöjjenek csak vissza a Necronok.. egy-két klán éledjen újra hosszú álmából.. hehe :D
2.
2.
Mortis
Erős ork kampánnyal operáló játék kéretik a 7-es kasszához...
1.
1.
kisdudeEe
Ez nagyon jó hír. Remélem a Space Marine-t nem szúrják el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...