Kiszivárgott: jön a Need for Speed: The Run

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Ugye nem felejtettétek el, hogy idén két Need for Speedet is kapunk? A Shift 2 a múlt hónap végén jelent meg, s itt az ideje, hogy lássunk valamit az őszi játékból is. Legalábbis ezt gondoljuk mi, az Electronic Arts valószínűleg nem szerette volna, ha most látható trailer ilyen hamar nyilvánosság elé kerül.

A játék létezését egy játékáruház szellőztette meg, de nem a szokásos előrendelési akció keretében: a ShopTo honlapján már a Need for Speed: The Run dobozképe és az első előzetese is látható, amely szerint november 18-án jelenhet meg a játék.

További információk nem állnak a rendelkezésünkre, de a trailer azért árulkodó: ha jól értelmeztük a látottakat, a Black Box ezúttal is sztoriközpontú Need for Speedet fejleszt, ahol a versenyzést robbanások kísérik, s úgy tűnik, a rend éber őrei is újra tiszteletüket teszik majd. Az utolsó néhány másodperc? Na, az egészen izginek látszik.

Az Electronic Arts sosem titkolta, hogy idén két Need for Speedet kapunk, a Shift sorozatot szeretné mellékágként kezelni, ezért jelent meg már márciusban az Unleashed. A körforgás menete is ismert volt: tudtuk, hogy a Criterion után újra a Black Box veszi kezelésbe a szériát - remélhetőleg ezúttal sikerrel.

A trailert helyben megnézhetitek, de ha az EA lekapná a YouTube-ról, ezen az oldalon talán még elérhető lesz huzamosabb ideig is.

Update! Hivatalos a dolog most már.

53.
53.
Neo1989
Na végre lesz egy kis éjjeli autókázás megint úgy hiányzott már :)
52.
52.
drip
#45: Ámokot fussanak ? Azt hogy kell ? :)

Amúgy nem tom egyesek mit vannak oda h húúú ez látványos lesz , na ez nagyon jó lesz , ... semmit nem látsz ebből a bő 1 percből...semmit... látsz egy csávót egy kocsiba... villannak a képek de úgy h kb epilepsziás rohamot kapsz ... 2-3 autó elmegy ...megint pasi...robbanás... vonat ... kész ... szóval egy ilyen promo videóból egyesek már letudják írni h ennek jó grafikája lesz ,izgalmas lesz és h nekik húúú de jó lesz .... majd ha lesz in-game videó akkor talán vissza nézek erre
51.
51.
hakydakillah
49. pont az egyik hírnél írtam, hogy ti nagy spanok lesztek, és igazam lett :-D
50.
50.
cena24
Tyíííííí.Drága íé-től megint meg lesz a születésnapi ajándékom.Egy nappal utána jön ki.Tavaly a Hot Pursuit is akörül jött ki :D:D:D.Már alig várom.
48.
48.
raczviktor
Hihetetlen! Végre!!! Erre a játékra várok már a Most Wanted óta!!!!
46.
46.
NemTudomMiLegyen
#45: Ezek a játékok szerintem pont arra jó, hogy az ember inkább a monitor előtt ülve tapasztalja meg a sebességet és ott versenyezzen illegálisan mint, hogy kimenjen az utcára és ott feszegesse az autója határait.
45.
45.
p3ti
#44: Mintha nem gyorsulnának amúgy is... ennyi erővel ne adjanak ki több GTA-t mert arra buzdítja a fiatalokat hogy ámokot fussanak ... De egy ilyen tuningos undergroundosnak én is tudnék örülni :)
44.
44.
mdr88
#42: De az Undergroundot nem lehet folytatni, mert illegális versenyzésre buzdítja a fiatalokat... (mert a többi nem??? :S) én is jobban örülnék, ha kidobnának egy Underground 3-at, vagy legyen bármi a címe, csak szóljon az übertuningról :D
42.
42.
p3ti
"Vegyetek NFS-t... annyi van mint a sz*r olyan mint a f*s !" Amúgy létezik rajtam kívül még olyan ember a földön , aki hiányolná az Underground sorozatot ? Na annak a folytatását én szívesen tolnám .
40.
40.
danez11
#22: ugyan ez nekem is. az u2-be az a kurvasok tuning jaaaaj devágyok rá :(
38.
38.
NemTudomMiLegyen
Ez egy nagyon szép év lesz!!!
37.
37.
pár évre nyugodtan szüneteltethetnék a sorozatot... addig fejleszthetnének egy igazán minőségi és egyedi darabot... (szerintem)
36.
36.
Donpedro
Haha, két új NFS évente, rosszabb mint a CoD... :D
Amúgy a játék Frostbite 2-t fog használni (ojjé, már csak ezért ki fogom próbálni PC-n)
35.
35.
mark825
nem ezért vagy azért de ez a trailer elég ratyi lett :S meg NFS-ben nekem csakis a NFS UG 2 volt ami tetszet a többi már látásra ratyi ez még talán jó lesz :) de inkább burnout :D
33.
33.
ResidentGabor
Csak egy baj van ezzel az egésszel,a promó vidik nagyszerüek.Szebb grafikát nem is vihetnének a videoba,de ez egy rohadt nagy kamu...Elöször rá voltam kattanva az uj Hot Pursuitra /a bemutatóvidik alapján/ aztán leszedtem a demót...
Nem akarok hülyeségeket írni,de még a közel 5 éves Most Wanted is 100szorta többet ér annál.Ezzel csak azt akarom mondani,hogy nem szabad hinni a promóknak
32.
32.
szogyenyi
Ha megint kapunk egy Undercover féle szemetet, én eliszom inkább a játék árát....
31.
31.
shatterhand
Érdekes olyat olvasni,hogy f.s a mostani NFS.
A shift egy mellékág. Akinek tetszik az azt fogja venni ezentúl.
A HP meg....EREDETI HOT PURSUIT lett. Minden benne van abból ami régen is megvolt. Csak most van random időjárás, bejárható terület. Ehelyett jött a sírás,hogy hol a tuning meg a festés.
Ha undercover3 jött volna ki (amit szintén várnék) akkor meg az lenne a baj,hogy semmi újat nem csinálnak, csak a tuning, csak a tuning.

Nem mondom voltak rosszak is. Nekem pl az undercover sehogyse jött be. Ahogy a race pro vagy mi volt elötte.
Minden más okés volt. Ez is annak tűnik ötlet terén.

A black box. Azt ne felejtsük el,hogy a ps2es hot pursuit-t is ők csinálták! És a ps2es verziót külön ki kell emelni ,mert az teljesen máshogy nézett ki mint a többi verzió. (Eredetileg ps2 exkluzív lett volna). Na annak méltó folytatása volt a tavalyi HP.
30.
30.
vincze1211
Hát az eddig kiderült, hogy a látvány az jó lesz.Mondjuk sose azzal volt gond az NFS-eknél.A történetes dolgot nem bánom, mert jó ha van vmi történet, ha nem megy a versenyzések rovására.Ami még határozottan tetszik, hogy Mustang van a borítón :D:D:D
Am ez tuning-olós lesz?Vagy ez se lesz az? Ez a robbanásos dolog kicsit fura volt, meg minden, de lehet, hogy jó game lesz belőle.Egy trailer alapján nem nyilatkozom, főleg így előre.De lehet, hogy kipróbálom.Ez jónak néz ki és (nem hittem, hogy még egyszer ezt fogom mondani), de lehet, hogy megérdemli az NFS, hogy adjak neki egy utolsó esélyt és kipróbáljam majd a játékot.Ha nem lesz szánalmasan rövid mint annó a Carbon és legalább olyan hangulatosra csinálják mint a Most Wantedet, akkor nem lesz ezzel gond.Én sztem szánok majd rá néhány ezer forintot :D
29.
29.
Mortis
Na, lehullt a lepel. Ezen képsorok alapján nekem az jön le, hogy valami bűnöző-párocskát(természetes biztos ártatlanok ;) kell alakítanunk, akiket a rendőrök végigüldöznek rengeteg Államon. Klisé, de beválhat.

Persze az Undercover szintjénél nem számítok többre. ^^
27.
27.
bsg09
Az MW-s részek sose tetszettek, a Shiftek viszont annál inkább.
25.
25.
chio0632
remelem lesz benne speci tuning pld.: neon.. stb.
24.
24.
Ghost16
Remélem nem lesz olyan elcseszett mint a Shift 2.
23.
23.
gucho
jó lenne egy vérbeli NFS
22.
22.
kevinbutler
Need for Speedek közül nekem az Underground 2, a Carbon és a Most wanted tetszett, ez se tűnik rossznak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...