Frostbite 2 motort használ az NFS: The Run

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 30.
  • Hír
Link másolása
Tegnap derült fény az új Need for Speed epizód létezésére, szerencsére az első videó mellett már friss információkat oszthatunk meg veletek a Black Box új dobásáról. A The Run alatt a Battlefield 3-at is hajtó Frostbite 2 engine dübörög majd, emellett a történetről is kitudódott ez meg az.

Amerikát forrongó vulkánok, lavinák és földrengések sújtják - s mit ad Isten, a természeti katasztrófák közvetlen közelében folyik a száguldás. A helyszínek között San Franciscót és New Yorkot köszönthetjük, a kanyonok és nagyvárosok utcáin zajlik a menekülés, könnyen lehet, hogy az Empire State Building mellett és a Golden Gate-hídon taposunk bele a gázpedálba. Furcsa lesz flörtölni a katasztrófákkal 300 km/h sebesség mellett.

Mint az olvasható, a fizikára és a dinamikusan összeomló környezetre nagy hangsúly terelődik, erre pedig szinte tökéletes lesz a Frostbite 2 motor, mely tényleg nem a statikusságáról híres. A környezet aprólékosan formálódik a szemünk láttára, nagyon úgy tűnik, hogy egy FPS-re kitalált engine még autós játékban is tökéletesen megállja a helyét.

Főhősünk Jack névre hallgat, és igen - ugyanaz a személy, aki a trailerben láttunk a feje tetejére állt verda volánjánál. Egy illegális versenysorozatban vesz részt, melyben nagy tétek cserélnek gazdát, Amerika egész területén folyik a csata. Nincs sebességkorlátozás, nincsenek szabályok, nincsenek szövetségeseink, csupán a vezetési képességeinkben bízhatunk. Több száz futam vár ránk, a háborgó természet legveszélyesebb útjain. A Black Box kicsit fiktív csavarral dob egy nagyott a Need for Speed frencsájzon, a téma korhű és elkeserítő, pont ezért lesz az adrenalinszintünk az egekben.

A Need for Speed: The Run 2011. november 15-én jelenik meg Észak Amerikában, november 18-án pedig Európában. A platformok: PC, Xbox 360, PS3, Wii és Nintendo 3DS.

31.
31.
pawned76
még nem is játszottatok vele de már s**r :D
30.
30.
HipCross
Amugy én belassítottam a trailert, hogy több mindent lássak belőle, és hát van pár dolog. Például amikor megy a Mustang és ütközik egy autóval, akkor látszik, hogy ismét zárt pályákon kell mennünk, hisz a háttérben ott vannak a nyilak. Aztán van egy pillanatra egy rész amikor egy piros RX7-est látunk, belassítva azonban az is látszik, hogy a hátulján golyó nyomok vannak, ami azt jelenti, hogy lőni is fognak ránk a játék folyamán. Veszélyes egy játék lesz ez, kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. :D
29.
29.
leviske
Az alap ötlet nekem tetszik, de jobban tetszene, ha tényleg azon volna a hangsúly, hogy menekülni kell városokon keresztül, nem pedig azon, hogy pénzért versenyezgetünk egy épp összeomlóban lévő városban. Mind1, majd meglátjuk milyen lesz.

Egyelőre én még mindig jobban várnék egy Italian Job szerű NFS-t, amiben kis utcákban, csatornákban, autópályákon kell ügyeskedni, míg le nem rázzuk valamilyen módon a rendőröket.
28.
28.
shatterhand
#27: és még egy gameplay videót se láttak róla
E3on tuti lesz olyan videó ami nem okoz csalódást
főleg nem ezzel a grafikus motorral
27.
27.
Jinbobo
A Split Secondot lehetetlen utánozni! Az egy mesteri játék! Imádom! Fullon végigtoltam, minden trophyt beszereztem, de még mindig szoktam tolni! Megunhatatlan!!
Igazság szerint a Nfs-kel sincs bajom, a Hot pursuit kifejezetten jó lett, de tetszett a Most Wanted, a Carbon meg az Undercover is, sőt még a prostreet is. Szerintem ez sem lesz csalódás. Merem állítani hogy aki ocsmárolja, az is fog vele játszani. Ugyhogy a negatív kritikákat zárjuk ki amíg nem vontuk le róla a konzekvenciát.
22.
22.
shatterhand
na most meg ez lesz a sláger,hogy kitör a vulkán és nem autózik olyankor az ember
underground vagy akármelyik kedvenc részből miért nem szúrjuk ki,hogy sehol egy járókelő

minden ......ba bele lehet kötni, ha akr az ember
21.
21.
giga321
Ez nagyon Spli/Secondos lesz . Nincs bajom a Split/Secondal mert hát kedvenc autós játékom de ezt egy NFS be berakni hogy vulkánok elől autózok . Eléggé idiótának tűnik. Sajnos az az igazság hogy nem tudnak már mit kitalálni és tényleg egy Underground 3-m kéne vagy amit én még jobban akarok az egy Most Wanted 2.
20.
20.
Mortis
Istenem. Inkább adnának ki egy konzervdobozt, amire Need for Speed van ráírva. Az is eredetibb és kevésbé gázabb lenne ennél...x)
19.
19.
sanyi80
Fikazni azt lehet, megis megjelenes utan 99 szazaleka aki fikzta tolni foja ezerrei.Hsonlitani is lehet mas jatekokhoz de ettol meg nem masolat szerintem,ugyanis a Split Second-nak mar ha itt tartunk sztoria 0.
17.
17.
Split
#15: Mondat végi írásjel, vesszők, meg nagybetűk. Köszönöm!
16.
16.
Split
Ja, és azt nem írtam, hogy én ezzel nem fikázni akarom, mert ha maga az autóversenyzés része (valamint a grafika) jóra sikeredik, akkor ez is annyira nagy kedvenc lesz, mint a MW volt anno. Az, hogy a sztori idióta, sajnos tény, de szerencsére a két dolog nem függ szorosan össze. Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle!
15.
15.
ricsi217
én nem értem hogy minek ez a spilt secondos hülyeség hát majd meglátjuk de a split second elég gagyi játék volt nem értem hogy nem látja az ea vagy akik csinálják hogy mindenki az underground 3 at várja mert ha most csinálnák ezzel a grafikával meg egy jó kis halálos iramban filingel szerintem az autó játékoknál biztos év játéka cimet kapná mert most ez a split secondos törni kell a várost vagy mi nem értem hogy minek ez évek óta várják már az underground 3 és semmi csak shift et csinálnak pályán nem mondom jó volt de nekem ha egy verseny pályán való játékkal akarok játszani akkor én inkább gran turismo vagy forza mert azok az igazi verseny pályára való gamek na de majd meglátjuk mert lehet hogy a végén még jó játék lesz belőle szerintem az e3 on minden kiderül
14.
14.
Split
#9: Ne keverd össze. A Sci-Fi egy kitalált helyszín, ahol az emberek humánusan viselkednek (félnek egyedül, megijednek az újtól, vagy agresszívan kezelik a más fajokkal való konfliktust, etc.), míg itt vulkánkitörés alatt autókázol. Te is ezt tennéd nem? Csak mert én menteném az irhám, ahogy csak tudom, nem pedig elindulok a lávától forró aszfaltra szlalomozni...
13.
13.
sunstreaker
Csatlakozom az elöttem szólókhoz akik azt mondják, Split Second..

Sztem is eléggé Split Second szaga van...

Underground 3 - at kéne már
12.
12.
shatterhand
kapásból lehet fikázni mint mindig

hülye sztorija meg a játékok 99,9%-nak van
10.
10.
ism7id
én is várom, és remélem jó lesz, de ezek az infók tényleg nem vmi hízelgők, de azért bízom benne h jó lesz
9.
9.
sanyi80
#4: miert idiota a sztori ? ennyi erovel minden sci-fi jatek nagy baromsag mert olyan meg nem letezik. Meg meg sem jelent a jatek miert kell mar nyafogni mikor ki sem probaltatok.En majd akkor alkotok velemenyt rolla ha majd toltam kicsit .Addig meg optimistan allok hozza
8.
8.
ATi0021
A Frostbite 2 elég érdekes választás. Gondolom a környezet elég szépen rombolható lesz, ami nem feltétlen NFS-es elem. Vagyis nem az volt.

Plusz ez azt jelenti hogy minimum DX10-et tudó VGA kell majd neki. Bár szerintem úgyis DX11 lesz a fő célpont. (bár azzal a GeForceokat elég rendesen leharcolnák, úgye 8XXX-től GTX2xx-ig) Ami szerintem nem tenne jót az eladásoknak.

Sőt akkor a konzolos verziók le lesznek butítva? Tényleg érdekes lesz a dolog. Amúgy eléggé NFS Undercover \ Split Second keverék hatása van. Talán tényleg okosabb lett volna egy normálisan összerakott NFSU3-at csinálni. Ok tudom van World, de az nem az igazi. :\
7.
7.
hegyomlás78
6.
6.
raczviktor
#4: épp ez a jó a játékokban, mindig van egy második esély, ha meghalnál, nem ugy mint az életbe.
5.
5.
raczviktor
Jó lesz ez, majd meglátjátok! én más alig várom az év végét!!!
4.
4.
Split
Ettől idiótább sztorit, komolyan! Ha természeti katasztrófák vannak, nem autókázok, hanem bekucorodom az asztal alá... :S
3.
3.
Dresa
Akkor most a következő 4-5 évben ez lesz a divat h földrengések közepette autókázhatunk?? Na ne már, annyira gáz h már most mindenki a S/S-ot majmolja!!
2.
2.
Sogi
épp valamelyik nap láttam a lambo aventador offisöl videoját, akár egy nfs trailernek is elmehetne ezek alapján
http://vimeo.com/22884674 have fun:)
1.
1.
Hubert Cumberdale
A "run" elvileg egy San Franciscotól New Yorkig tartó futam, hát az nem 5 méter. Kiváncsi leszek hogy oldják majd meg. Ilyen ágyúgolyó futam szerűre gondoltam. Egymás lezúzása ezerrel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...