Ingyenes DLC-t kap a Portal 2

  • Írta: InGen
  • 2011. április 30.
  • Hír
Link másolása
A DLC-k világa manapság, úgy néz ki, hogy a sok játékhoz az első napon elérhető a fizetős frissítés. Ezzel szemben a Valve most általános tiszteletet vívott ki a játékosok köreiben legújabb bejelentésével: hamarosan teljesen ingyenes letölthető csomag érkezik a Portal 2-höz.

Hamarosan érkezik a Gamekapocs saját Portal 2 tesztje, de addig is egy örömteli hírrel tudunk szolgálni a játék rajongóinak: valamikor a nyár folyamán ingyenes DLC érkezik, PS3-ra, X360-ra, PC-re és Macre egyaránt.



Sok részletet egyelőre nem tudni, ami biztos, hogy új szobák, online és offline leaderboardok, egy- és többjátékos challenge-ek is kerülnek majd bele, további információkat pedig hamarosan szolgáltat még a Valve.

A Portal 2 április 19-én jelent meg, és hatalmas sikert aratott a játékosok és a kritikusok köreiben is. Az anyag jelenleg 95 ponton áll a Metacriticen, amivel ott van a világ valaha megjelent játékainak abszolút élvonalában.

41.
41.
Berencsit
40.
40.
Rapid
#39: A megjelenés óta legalább 3 update jött ki a játékhoz. Ha jól olvastam, akkor ezt is javítja, ami neked van. Ha meg nem, akkor majd jön az, ami fogja.
39.
39.
Berencsit
na nem volt időm rendesen megfogalmazni... elősször megvettem eredetiben, ottvan a stemam berencsit16..... de mivel ott se ment, leszedtem. és így se megy. nem kell itt kiforgatni a szavaimat, tudom, nem írtam bele az előző kommentembe, mert nem nagyon volt rá időm..
38.
38.
Rapid
#32: 34,19€-ért vettem a P2-t Steamen előrendelésben. USÁban 50$ fölött volt az ára. € != $ a Steam-en. Valamikor 5 éve talán még így volt, de ma már nem.
37.
37.
Rapid
#33: Ez mind azért van, mert nem vetted meg!!! Az ne nyavalyogjon egy játék hibája miatt, aki nem volt hajlandó fizetni érte. Én Steam-en rendeltem elő és semmi bajom nincs vele. Már végigtoltam egyszemélyesben és co-opban is, bár még hiányzik pár co-op achievement. :D Egyébként az év játéka címre méltó esélyes. Ennyi poént, meg easter egg-et rég láttam játékban. A játékosközösség pedig már ontja magából a pályákat, pedig még meg sem jelent az SDK hozzá.
36.
36.
Mortician
#34: Nagy respect a Valve-nak, még arra se voltál képes, hogy megvedd a játékot...
35.
35.
SütiMester00
#33: szerintem az a probléma hogy nem eredeti a játék. vedd meg eredetiben.
34.
34.
Berencsit
egyébként a témához hozzáfűzve.. resepect a valve-nak. ;)
33.
33.
Berencsit
na gyerekek, lenne egy gyors kérdésem. lehet már másnak is jelentkezett ez a "kis" probléma a portál 2- nél. . feltelepítem a gamet, meg crackelem, és mikor elindítom a játékor, hirtelen kikapcsol a monitor. nagy feketeség, és csak resetelni lehet a gépet... előre is köszönöm a válaszokat.
32.
32.
DeNzNlPt
#25: En is megjegyeztem hogy az L4D 2 nem volt a csucs. A Steames $=Eu az egyaltalan nem Steames dolog, hanem az europai es az amerikai arak kozotti rest mutatja be. Pl ami az USAban 60 dollar az Eu-ban 60 Euro (igen mindenhol, sot Nemetorszagban bizony 70 Eurot is elkernek egy 60 dollaros jatekert) es ez nem csak a steamen, hanem a PSN, Liveon, Amazonon (de es fr szekcion) is igy van. Europaban egyszeruen dragabbak a jatekok. Ha zavar akkor ezt valamennyire ki lehet az ebay-l es az Amazon.co.uk-el jatszani mivel ezeken a weboldalakon alatalaban az arak sokkal gyorsabban mennek le, mint Europaban.

Az EAvel, Activisionnel, vagy Ubisoft-al meg ne gyere mivel naluk tenyleg hemzsegnek a szar vagy klonozott jatekok (lasd COD, vagy MOH). Tisztelet az egy ket kivetelnek (pl Dead Space 1-2). Amiota a Bioware az EA-hez tartozik sajnos a minoseg ott is esni latszik (pl Dragon Age 2) es az egymillio szar DLCrol mar ne is beszeljek (pl Dragon Age Origins DLC-inek a fele nagyon gagyi) es NFS szeriat is tobb even keresztul kellett valtoztatni hogy a godorbol kimasszon (es minosegben meg igy is a Dirt-tol, a Forza-tol vagy a Gran Turismo-tol elmarad). A Guitar Hero-t es a Tony Hawk Skateboardot az Actitivision tonkretette mivel csak a rovid tavu profit erdekelte... Stb stb. A Valve ezekhez a cegekhez kepest igenis vevo orientalt.
31.
31.
Dcrysis02
#25: "A Valve meg még mindig nem képes kiadni az Ep 3-at. "

Inkább legyen egy Dragon Age II minőségű játék, vagy legyen egy felejthetetlen élmény?

Én a felejthetetlen élményt választom.

30.
30.
Nem tom mi ez a "mindent végighallgatva és nem rohanva" tovább tart. Tudtommal ha várás helyett rögtön beugrasz a liftbe, akkor bár elindul, de nem tölti be a következő pályát, amíg GLaDOS abba nem hagyja a mondandóját.

Logikai játékot meg szerintem walkthrough nélkül kell végigjátszani... :D Énis többször elakadtam, de max egy 10 perc után már megvolt a megoldás. És még így is kb 6 óráig tartott a single.
29.
29.
Stranger666
#26: Mérséklet SPOILER veszély!
De ne legyetek má retardáltak.. fogadok, hogy a képregényt nem olvastad el, hogy fogalmad sincs ki az a Caroline és mi köze Cave Johnsonhoz és GLaDOShoz, mi köze az Aperture-nek Black Mesahoz és a Borialishoz. Valamint az se esett le, hogy kik Chell szülei...
Ezek mind ott lapulnak a sztoriban, és igen ez erről szól. Kijutni a kltesítményből.
27.
27.
Gábor36
26: A portal 1-nek mennyi sztorija volt? Szinte semmi, ott tényleg csak előre kellett menni, de még is sokan szerették (köztük én is) mert a hangulat az nagyon jó volt és nem csak agyatlanúl lőni kellett, hanem használni a fejed is. A 2 pedig sztoriilag nagyon is jó az 1-hez képest. Sok dolgot megtudhatunk ha az ember végigolvassa a szövegeket, nem pedig csak megy előre, mert úgy nem lehet élvezni. Számomra a portal 2 nagyon jó játék mert hangulatilag nagyszerű lett és történetileg is lebilincselő tud lenni ha valaki szereti a portal univerzumot. A negatívum az, hogy valóban sokat tölt (de nálam 15-20 másodperc alatt bőven megvan) valamint nincsenek továbbfejlesztett pályák és kihívás mód.
26.
26.
randall13
#21: Portal 2 és a sztori lol xD Tudod i az a sztori? Thief 3, AC, Mass Effect. Ezeknek van. Portal 2-nél már azt sem értettem, hogy mif@sze' megyek még mindig lefele a lifttel az 50. pálya után is. Ráadásul átlagosan 3 perc egy pályát végigvinni, utána 1 perc töltés. Paff. Nálam ez egy erős 8 pontos játék, se több, se kevesebb.
25.
25.
Quent1n
#9: Nem arról van szó, hogy rossz az L4D. Hanem, hogy mit ígérgettek az 1 után. Aztán kiadták a 2-őt ami sokkal inkább egy nagy DLC mint egy önálló játék. Nagy lufi lett nem más. Vedd le a Valve szemüveget szerintem. :) Az egekig magasztalt Source is csak a sima CS grafikailag felturbózott változata, semmit se tett hozzá az alapjátékhoz igaz el se vett belőle. Vagy ott a Condition Zero amit szintén ők adtak ki (bár nem ők fejlesztettek) és nem lett nagy eresztés (bár pl. nekem bejött).

Jó cég a Valve de minőségben azért náluk is volna hova fejlődni. A Steames $=euro dolog pedig továbbra is pofátlanság, legyenek akármilyen akcióik is.

Egyébként meg ők is csak a biztosra játszanak inkább. Könnyű retkelni egy EA-t vagy Ubisoftot vagy Activisiont mikor ők 10 szer ennyi játékot adnak ki. A Valve meg még mindig nem képes kiadni az Ep 3-at. Tehát sztem felesleges őket az egekig magasztalni. :)
21.
21.
Stranger666
#17: Tudod mi a rakás szar... amit magad alá pakolsz a budiban...
Ha érdekel a sztori és nem csak mész előre hallgatva a sok "motyogást" akkor igenis eleget nyújt.
19.
19.
DeNzNlPt
#17: Ne haragudj de az osszes Valve termek minoseg. Lehet hogy nem a legszebbek a jatekaik, de nem hemzsegnek glichekkel mint pl a Crysis 2, es rendes story-val rendelkeznek a COD jatekokkal ellentetben. A Half Life 1 es 2 a koraban pedig csucsnak szamitott, a Portal 1-t is mindenki imadta, a L4D pedig olyan jol sikerult hogy meg a sikeres Dead Space 2 is lemasolta a multijat...
18.
18.
Yagami Light
Hát én mikor csak videókat láttam belőle csak néztem, hogy már mekkora egy unalmas fos játék már. Na de többen is mondták, hogy nagyon jó, úgyhogy kipróbáltam és nagyon kellemesen csalódtam a játékban. Az előző része kimaradt, de ez nagyon tetszik. Végre egy olyan játék ami hentelés nélkül is sikert bír aratni.
Ez egy logikai fps játék, úgyhogy semmi kaszabolás, csonkítás stb.
17.
17.
randall13
#2: A Valve és a minőség az két külön dolog. Inkább úgy mondanám, hogy a Valve-nek vannak a legeredetibb ötleteik.

A portal2 singleplayer része egy rakás szar. Viszont Coop-ban bealáz bármilyen játékot, remélem adnak legalább egy 100 pályát :) Már csak egy pályaszerkesztő hiányzik hozzá :P
14.
14.
TzuQ
#9: Mivel logikai és egyszerre ügyességi játék is, ezért sokan szeretik.
13.
13.
Stranger666
#10
Ha a half life univerzumot éled, akkor kötelező, mivel ez is ott játszódik. A humor nagyon kemény benne. Én a sztorit is nagyon éltem, főleg mivel kiderülnek dolgok a főszereplőről...
8.
8.
Stranger666
#6 Birom az embereket akik 4-5 óra alatt végigtolják elsőre:D. Legalábbis azt mondják...
a 7-8 óra teljesen reális elsőre úgy, hogy az egyet rengetegszer kitoltam, szóval tudtam, hogy mit hol kell keresni, merre kell nézelődni. Én 3.jára toltam végig 4 óra alatt.
7.
7.
Wikho
#6: Mondd már meg nekem mi értelme csak végigrohanni? Ha rossz a játék nem kell játszani vele, ha meg tetszik akkor ki kell élvezni. Eddig már közel 20 órám van a játékban és a coopot még be sem fejeztem.

#4 természetesen, a TF2 szörnyű undorító és rossz játék lett amióta az emberek eldönthetik mit rakhatnak a karakterek fejére. Nem is tudom hogy képzeltek a készítők olyat, hogy ilyennel bővítik a játékot!

Portal 2 is szörnyű, hogy egy szivecskés zászlót rakhatsz a robotodra, megértem a sok ember felháborodását meg azt, hogy miért utálják ennyrie a Valve-t. Kit érdekel hogy ingyen adja a DLC-ket? EZZEL rontják el egész biztos az egész játékot! Sapkákkal! Hogy képzelik ezt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...