Új poszteren a Black Ops zombipályája

  • Írta: InGen
  • 2011. május 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Még két nap van hátra a Call of Duty: Black Ops - Escalation map pack megjelenéséig, és azt hiszem, bátran mondhatom, hogy a figyelem középpontjában abszolút az új zombis pálya áll. A készítők mindent megtesznek a filmes gárda reklámozására, így most egy új moziplakátot kapott az anyag.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Call of Duty: Black Ops - Escalation pályacsomaggal érkező új zombis őrület számára egy komplett filmes sztárbrigádot hozott össze az Activision és a Treyarch. A játékosok belebújhatnak majd a Danny Trejo, Michael Rooker, Robert Englund és Sarah Michelle Gellar karaktereibe, akiknek a szinkronját is eme neves színészek (és színésznő) biztosítják.

Ha pedig még mindez nem lenne elég, a zombis filmek nagymestere, George Romero is feltűnik majd, mint egy főellenség zombi. Ennek örömére a Treyarch most kiadott egy olyan plakátot ennek az egésznek, ami leginkább Romero-mester alkotásait, illetve a klasszikus amerikai double-feature grindhouse horrorfilmeket idézi fel.

28.
28.
#26: Tévedés, nem ingyenes minden L4D DLC. Legalább ne beszélj hülyeségeket.
27.
27.
Apostol360
#25: hát suli közbe amikor van idő muszály...és csak szünetekbe van rá idő :(...mostanába hála isten esik xd
25.
25.
turleysqt
#21: szar lehet. amúgymeg látom megy a rage gyerekek :)
23.
23.
Apostol360
#21: na jó ez már nagyon trollkodás volt.Én kérek elnézést...belesodródtam :(...nem tartottam be az alapszabályt....
22.
22.
Apostol360
#21: anyucinak tellik rá :D ez kész...
19.
19.
Hogy lehet ilyen baromságokon vitatkozni egyáltalán?

Egyáltalán nem koppintás egyik játék se, és egyik poszter se, mi a fenéről mintázzák őket szerintetek, ha nem a horrorfilmekről, amelyek ihletik őket?
12.
12.
Mortician
#11: Nem mintha a Left 4 Dead plakátjai olyan cseszettül eredetiek lennének... :)
11.
11.
Jackie Estacado
Ez a poszter kész l4d koppintás!
10.
10.
Apostol360
#9: sztem a l4d nagyon gagyi,am ha sokat gamelsz vele akk rájössz h kb semmibe se hasonlít...sztem max annyiba h 4emberes a co-op meg h zombik vannak benne...
9.
9.
Gorre
#8: De már alapból hülyeség az egész, mert mindkét játék majdnem egyszerre jelent meg, pár nap eltéréssel, így bőven másolhatták az L4D-ről a módot...
8.
8.
Apostol360
#7: Sztem te látsz bele túl sokat abba amit ő leírt,nem azt írta h a cod módról lett másolva a l4d,hanem h a cod nem lehetett a l4d-ről másolva,mivel előbb készült.
7.
7.
Gorre
#6: És szerinted majd pont egy CoD mód miatt kezdenek el készíteni egy egész játékot? -.-
4.
4.
Mortis
Na, lassan tényleg megéri majd a pénz, a CoD DLC-kért. A következő játéknál már talán az ár és a tartalom is egy szinten lesz.
2.
2.
Gorre
Romero fejét öröm lesz szétlőni, annyi szenvedéssel teli másfél órát okozott már...
1.
1.
..::RoLiSoAp::..
ettől rákattanok a zombira módra. új fegyók qva jók lesznek pl. gereblye =D de a jóöreg playstation még 1 hónapot vár mire kijön =$
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...