Júniusban jön a Wii Play folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Új résszel jelentkezik az Európában is óriási népszerűségnek örvendő Wii Play. Bár egy minijátékokkal operáló cím új felvonását nehézkesen lehet folytatásnak nevezni, azért a lényegen ez mit sem változtat: újabb 12 játékmódot kapunk majd a Motionben, ráadásul ajándék Remote Plus is járni fog hozzá.

A Wii Play 9 millió példányban kelt el Európában, amiben nyilvánvalóan az is közrejátszott, hogy a Nintendo ajándék kontrollert csomagolt a játék a dobozába. A június 24-én megjelenő Wii Play: Motion ezen az ösvényen halad tovább: 12 új minijátékkal és ajándék, piros színű Remote Plusszal várja a játékosokat.

A Wii Play: Motionben a Mii avatarjainkkal kell megméretnünk magunkat, minden játékmódban négyen játszhatnak együtt legfeljebb. A Wind Runnerben esernyőként kell lóbálni a Remote Plust, és úgy kell kifogni vele a legjobb szelet, hogy mi lehessünk a leggyorsabbak. A Cone Zone-ban egy fagyis tölcsérrel kell egyensúlyoznunk, amivel a folyamatosan érkező gombócokat kell elkapnunk. A Skip Summerben köveken ugrálva kell áthaladnunk egy tavon, míg a Spooky Search lényege, hogy a kontroller hangszórójának segítségével megkeressük a szobánkban elbújt szellemeket.

6.
6.
Kumite
Próbálj meg egy iszogatós partit tartani otthon, vagy valamilyen játéktól igen távol álló ismerősöddel kikapcsolódni (barátnő, nővéred, nagypapa, nagymama stb) mondjuk a Final Fantasy XIII-mal vagy az egyik Need for Speed résszel...

És hidd el, "hardcore arcok" is tudnak/tudnának találni rengeteg címet. Persze akkor, ha a CoD XY fan-okat lehet hardcore arcoknak nevezni egyáltalán...
5.
5.
waynerooney108
Köszi-Köszi... Rózsákat az öltözőbe... KÖSZÍ!!!:D XD
De komolyan... szerintem az egész egy kalap sz@r
3.
3.
Gorre
Fú de hardcore arc itt valaki :D
2.
2.
PcSanyko
Te kis Hardcore Gamer! :D xD
1.
1.
waynerooney108
Nagyon ne tud megfogni ez a Wii... Ez csak a szórakozásra vaan... Hardcore arcoknak nem való...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...