Bin Laden halála elsőként a Kuma Warban

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A hétvégén az amerikai kommandósok több hónapos előkészület után rajtaütöttek az al-Kaida terroristavezéren, Oszama Bin Ladenen - az akció sikerrel zárult. A hét elején már megindultak a találgatások, hogy játékformában vajon mikor és hogy élhetjük át a küldetést. A labdát elsőként a Kuma War csapta le.

A Kuma War egy nem világmegváltó, ámbár ingyenes FPS-TPS játék, mely a Valve Source Engine-jét használja, megjelenése óta már több mint száz küldetést tölthettek le hozzá a rajongók. A cím összefoglalja napjaink konfliktusait, kezdve az 2003-as iraki háborúval, és egy-egy nagyobb, híradókban is látható missziót is átélhetünk rövid, letölhető epizódok formájában. 106 küldetés után a fejlesztést végző Kuma Games le szeretné zárni az első részt, ám epilógusként egy igazán bombasztikus küldetést nyújt át a rajongóknak. A 107. próbatételben ugyanis részt kell vennünk a múlt heti rajtaütésen, és meg kell ölnünk Oszama Bin Ladent!

Tegnap már a Facebook oldalunkon is nektek szegeztük a kérdést, hogy miként és hol látnátok szívesen az akciót játékformában - a mókás flashjátékok nem érnek. A választ tehát a Kuma War adta meg, mely bár csúnyácska és kicsit bugos, de míg egy nagyköltségvetésű Call of Duty vagy Medal of Honor nem szállítja Bin Laden halálát, addig megteszi ez is.

Az al-Kaida szimbolikus vezetőjét bal szemén át érte a fejlövés, miközben élő pajzsként használta szeretteit. Szombaton kiderül, hogy vajon Te is képes vagy-e kivitelezni a halálos lövést.

48.
48.
brummi
szerintem meg semmi értelme nem lett volna megölni Oszit, mert akkor most mi lesz a terrorizmus elleni harcukkal. Eddig ennyit kellett mondani egy ország megszállásához, hogy lehet hogy ott van bin laden, és masíroznak szépen befelé, most mit fognak mondani? Kinek is jó akkor ha meghal a 2főterrorista", akit egyébként a szíájé képezett ki a szovjetek ellen alkaidástól, aztán a szintén a szíájé teliverte a termőföldeket mákkal, hogy legyen hernyó az USA-ba, majd jöttek a "szemét tálibok", és a nemzetközi "számold fel az ópiumföldjeidet és mi adunk sok pénzt" akció keretein belül fel is számolták a jenki kutyák mákföldjet, vetettek bele búzát, kukoricát. Na ná, hogy ez már terrorizmus, hát nem is tudom, hogy hogy képzelték ezek a tetves arabok, hogy nem csinálják az usának a sok hernyót.
Osama kis játékos volt (vagy még ma is az), és itt szó nincsen összeesküvés elméletről, ez már régóta gyakorlat.
47.
47.
vytros
#45: Kommenteltem is a videóhoz, úgyis csak lehurrognál azzal, hogy "NEMIGAZMEGVAGYVEZETVE", én azt mondom, hogy nem tiszta ez a világ, és főleg nem a politikusok nem azok, de aki állandóan csak arra gondol hogy mikor vágják fel hátulról egy késsel, az nem fog semmilyen életet sem élni az emberek között.
46.
46.
Lordnekroseth
Én legalább 3 szor hallottam már hogy megölték...vagy halottan találták....most mi van?
45.
45.
adikas
#44: Az,hogy nem hagyják mint már oly sok más országban elburjánzani a cionista befolyást nem jelenti azt,hogy ne szálljanak szembe az esztelen barmokkal akik pénzért eladták a lelküket.
42:
Sokkal szörnyűbb dolgokat is csinál ebben a percben Obama,de ahhoz,hogy kapj egy képet ami mindennél jobban megérteti veled szánj rá egy jó órát ,és nem mondom,hogy azonosulj vele ,de gondolkodj el rajta,másnak is előszeretettel ajánlom a Blogom alján is elérhető,de itt egy link az első részhez:
http://www.youtube.com/watch?v=wBtrkJAPwlQ
Aki végignézte megköszönöm ha utána a blogba ír véleményt, mire jutott!

44.
44.
Garfartix
#23: Persze, ők békés emberek, nem ártanak senkinek, ők a legjobb arcok!
43.
43.
YTy
#41: Igaz,kevertem Afganisztánnal
42.
42.
vytros
#40: Haha, na várom a felvilágosítást :)
41.
41.
#39: Pakisztán nincs megszállás alatt...
40.
40.
adikas
#37: Hú,most le kell ülnöm rendesen megvagy vezetve barátocskám,ha hazajöttem ezt leírom,csak most sietek suliba.
39.
39.
YTy
Az is lehet már rég meghalt, csak nem tudták az amerikaiak, most kiderülhetett, hogy halott és, hogy ne tűnjenek olyan balfasznak, (10 évig a no1 körözött terrorista végelgyengülésbe hal meg abban az országban amit ráadásul meg is szálltak) megrendezték. :)
38.
38.
huszti
#37: persze, kicsit sem feltűnő a fővárostól pár kilométerre egy egy több szintes geci nagy ház 6 méteres fallal, internet meg mindenféle kütyü nélkül, kamerával felszerelve..meg elég érdekes, hogy egyből elhamvasztották...
37.
37.
vytros
Abbahagyhatnátok az előítéleteket, az összeesküvés elméleteket, és bár ezeknek még régebben valóban volt értelme, manapság csak az elkorcsosodás van jelen ebben a témában. Én nem örülök senki halálának, nem ünneplem senki eltávozását, inkább megkönnyebbültem, hogy egy ilyen barom eltűnt a föld színéről. De.

Nem felejtem el azt, hogy ez valószínűleg csak még jobban felb*szta az iszlámok fejét, és van esély arra, hogy emiatt csak több támadás lesz a nem iszlámista emberek ellen. Nem mintha Ladenék nem öltek volna muszlim embereket is.

adikas te pedig félre érted, itt pont fordítva van, Bush indította el a sz*rtengert, és Obama jutott a bűnbak pozícióba, akinek el kell intéznie a dolgokat. Ja mellesleg szánalmas szerény személyem szerint hogy 10 éven keresztül kerestek egy embert, pedig csak a házába kellett volna benézni...

És az internet szarkazmushoz nem értő emberekkel közölném hogy az utolsó mondat vicc volt.
36.
36.
simon 555
#27: Ja és a holdra szállás is csak kamuXD
lol...
Ja igen és az Amerikaiak meg idegeneket rejtegetnek az 51-es körzetben:D
Most az egyszer maxgrahammel értek egyet.
35.
35.
AnimeWarlord
33# Szerintem eléggé egyértelmű, hogy amerika csak is haszonszerzési célból van Irakban... Csak míg irakban nincs megfelelő média, addig az USA-ban szépen hülyítik az amúgy sem túl okos a népet, hogy ők a jótevők meg az igazság harcosai és sajnos a többi külföldi ország is csak azt látja amit elé tálalnak a tv-ben. Nem hiszem, hogy emberek csak úgy viccből minden ok nélkül kezdenek robbantgatni :/
34.
34.
Tibor1142
#31: Szerintem a sima mezei ember nem érdemel halált mert életben akar maradni. Például azzal,hogy bemegy dolgozni. Mellesleg akkor Bin Laden csak dísznek volt és nem segített például a szervezésbe, de az nem is gyilkosság ha segítek meg szervezni pár ember halálát. Amúgy kíváncsi lenék ha Magyarországon törtnének robbantások ki miként viszonyulna a terrorizmushoz( reméljük soha nem lesz rá példa).
32.
32.
adikas
#31: Bocs elírtam Osamát akartam.
31.
31.
adikas
#28: Obama kinek haláláért felelős?
Lásuk csak többnyire a menthetetlen barmokért akik pénzért a cionisták szolgálataiba álltak.
30.
30.
Józsi_Doe
Na ezt tuti letöltöm! áá, mivel kb cityinteractive minőség, inkább mégse
29.
29.
adikas
#26: Csak,hogy a demokrácia már születésekor megásta saját sírját.
28.
28.
Tibor1142
Szerintem egy kicsit várni kellene amíg játékot csinálnak ebből a "csatából" mégis megöltek jó pár embert. A WTC rombántásáról sem csináltak játékot, ami egyébként elég csúnya lenne ha készítenének. Amúgy sajnálunk egy embert aki ha nem is miliők de jó pár ember haláláért felelős,. Akkor most sirassuk meg? Viszont valamin gondolkozok. Obama kinek a bábja?
27.
27.
Teuton
Olvassátok egy picit a másik oldal véleményét is, az igazságot soha nem csak egy oldalról érkezett infók alapján kapod meg.

http://magtar.atw.hu/cikkek/tmsz/szept11.htm

Összeesküvés-elméletek ellenzőinek egy példát mondok csak: 1944-ben ki hitte volna el neked ha azt mondod hogy Európát már előre felosztották a nagyok, még a háború vége előtt? Senki. Most viszont már közismert történelmi tény. Bizony vannak összeesküvések, és nem is ritkák.
26.
26.
mocsing
#25: Igen, értelmes demokráciában illett volna tárgyalás után halálraítélni.
25.
25.
adriano28
szegény bin laden, szerencsétlent szemen lőtték majd beb@szták a tengerbe, amit egy cápa azonnal el is kapott.
nem értem mért kellett megölni !!! :S
24.
24.
mocsing
"Élő pajzsként használva szeretteit" Persze azért mert valaki gyűlöl egy országot/hatalmi csoportosulást és hite szerint cselekszik, már a családjával is patkány kell legyen. Nyilván George Washington is korbáccsal ütötte a feleségét mer angolokat ölt, William Wallace meg skót gyerekekkel dobálta az angolokat Falkirknél.
Félreértés ne essék, nem Bin Ladent akarom védeni.
23.
23.
Netsu
#20: Ne legyél már ennyire naiv. Egy kicsit láss is, ne csak nézz, s máris rájössz, hogy nem a terroristák azok, akik tönkreteszik a világot...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...