Lelepleződött az Assassin's Creed: Revelations

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Ezio tér vissza - immáron harmadjára - a novemberben érkező Revelationsben, így az itáliai csődör kalandjai trilógiává bővültek. Vége a találgatásoknak, orgyilkosunk ezúttal Konstantinápolyba, az Oszmán Birodalomba látogat őse, Altair nyomában, ahol ismét a templomosok keltik a zavart. Itt az első kép is!

A fejlesztést végző Ubisoft Montreal ezúttal nem egyedül készíti az Assassin's Creed frencsájz negyedik darabját, szorosan együttműködik a quebeci, a szingapúri és a bukaresti stúdióval is - így tartható az egyéves fejlesztési időszak. Ezio Auditore visszatérése főhősként pedig világosan azt sugallja, hogy a Revelations még mindig nem a sorozat teljes értékű harmadik része.

A 28 milliós eladott darabszámot elért Assassin's Creed játékokra már nem tekinthetünk puszta videojátékként, hiszen könyvek, filmek, Facebook-játékok és képregények jelentek meg a brand alatt, így érthető, hogy óvatosan áll hozzá a Ubisoft a következő részhez, és biztosra megy.

Ezio Auditore ezúttal Konstantinápolyba tart, mentora és vér szerinti rokona, a legendás Altair nyomában, ám az odáig tartó út is tartogat számos, veszélyekkel teli napokat hősünk számára. Az Oszmán Birodalomban a templomosok egyre jobban teret nyernek, sereget toboroznak annak érdekében, hogy destabilizálják a régiót. Itáliában már sikerre vitt orgyilkosok testvérisége ezt nem engedheti. A Game Informer azt is megerősítette: Ezio és Desmond mellett maga Altair is játszható karakter lesz.

A multiplayer is erős változtatáson megy át, kifinomultabbá vált, több játékmód, több karakter és több térkép vár az online gyilkolásra vágyók számára. Elsőként lesz beleszólásunk abba, hogy manipuláljuk Desmonddal az Animus szerkezetét, de hogy milyen formában, arról még nem szól a fáma.

"Az Ezio-trilógia záró fejezete fontos mérföldkő számunkra az Assassin's Creed frencsájz történelmében, ahogyan a rajongók számára is" - nyilatkozta Alexandre Amancio, a Ubisoft Montreal kreatív igazgatója. A Revelations már tényleg az utolsó "rókabőr" lesz, amit lehúznak Ezio-ról, ettől függetlenül pozitív játékmeneti fejlődést várunk tőle, a multi pedig a jelek szerint most lesz igazán hívogató. "Meglepetéseket és számos új fícsőrt", ahogy a Ubisoftnál ígérik.

A fejlesztők elmondása szerint, alig várják, hogy bővebben is bemutassák a játékot a rajongóknak az idei E3-on. Megjelenés idén novemberben, PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

83.
83.
xICEMANx
Csipem hogy már egyre idősebb és tapasztaltabbá vállik szinte már elérve a saját határait, biztos lesznek benne nagy újdonságok... sztem nagyon extrém lesz :D
82.
82.
Kravmaga
a rucik viszont télleg 1re jobbak minden ac-ben:DDDD
81.
81.
Remélem meg fog halni... Nem arról van szó, szeretem Eziot, de ez sokat dobna a történeten. És ahogy eddig megszokhattuk, a végén tuti fogunk kapni egy wtf-befejezést.
80.
80.
SütiMester00
mellesleg nagyon sok játék novemberben fog megjelenni. húzós egy hónap lesz az biztos.
79.
79.
SütiMester00
Bírom Ezio-t de elég volt kettő játékban bőven.
78.
78.
felegyi
Altair a testvériségbe született, azért volt hidegvérű mert így képezték ki... ki tudja, lehet akkora nyálgép lett volna mint Ezio! Keveset lehet tudni a karakteréről, de mindkettőnek megvan a saját stílusa, gyakorlatilag a 2 személy olyan mint a jing és a yang, ellentétek...
77.
77.
adam222
Altair igazi metálarc volt :) ö hiányzik nekem :)
74.
74.
bsg09
#66: Árban teljes értékű volt, de maga a játék kiegészítő volt. Ez is olyasmi lesz.
73.
73.
Cuppak
Én is sokkal jobban bírom Ezio-t kedvenc !
Remélem nem fog meghalni :(, de majd meglátjuk.
72.
72.
Skyer
Jólesz ez.. egyébként azt írták, hogy az Ezio trilógia ezzel ér véget..
Lehet meghal a végén?
Egyébként én sokkal jobban bírom Eziot, mint Altairt. Ízlések és pofonok.
71.
71.
drat576
ez a szerkó állati jól néz ki
70.
70.
NECROSMOKE
Hát kiváncsi leszek.Mindig igy kezdődik,hogy a mostani kecsegtetöbb meg igéretesebbnek bizonyul majd,de amikor kiadják utánna 1-2 hónap és mint ahogy a BH-ról is hallotam elég negativumokat a multival kapcsolatosan.
69.
69.
lolman598
#24: kész terminátor,mi?:DDD
68.
68.
p3ti
#66: Akkor lehet hogy a 2. része tetszett annyira anno . Ahoz képest a BH kicsit csalódás volt számomra :\
67.
67.
sherex
#64: azt már betöltötte
66.
66.
elite_hun
#65: Sztem egyáltalán nem volt kiegészitő filingje, sőt épp ellenkezőleg
65.
65.
p3ti
AC 2 után a brotherhood számomra csalódás volt... remélem ennek nem lesz olyan kiegészítő feelingje mint a brotherhoodnak :) Nem bántom a sorozatot mert nagyon szeretem , eddig az összes része megvan
64.
64.
Kravmaga
banyek ezio kissé......öhöm.......megemberesedett:DDlassan betölti a 45-ötXD
63.
63.
adikas
62.
62.
solyom9511
sziasztok! :)
egy kis új borító az AChez!
katt a linkre!
http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/05/05/acrcoverrevealjune.aspx
61.
61.
exonic
Ideje volt a bejelentésnek, hál'stennek marad Ezio :D

58.
58.
Netsu
#53: Ez tényleg jó lenne, bár akkor már inkább úgy, hogy Altairral kezdünk, vele-a példád szerint-megkeressük, majd elrejtjük a cuccokat, Ezioval pedig felkutatjuk azokat, s ezután mondjuk visszavonul a szakmától, majd meghal, és ezután térünk Desmondhoz a jelenbe. Ez így logikus lenne, szerintem.
57.
57.
Shadowkill
Remélem azért,hogy Altairral többet megyünk,és Ezioval kevesebbet(és Desmonddal hátha most már tényleg elküldenek egy rendes küldetésre),mert Ezio már tényleg kiöregedik ebböl a szerepböl.A Brotherhood végén 48 éves és azt hogy még akkor is szupergyors harc közben az elképzelhetö,de az hogy 60+ évesen leap of faith-okat ugorjon az már tulzás(ezért remélem hogy kb 3-4 év lesz az Ezioval eltöltött idö).
56.
56.
McDuff
nekem konkrétan már a f.szom is kezd ki lenni Ezio-val,már a Brotherhood-al is emiatt nem játszottam,2-ben sem volt szimpatikus,Altair személyisége jobban bejött,emez egy arrogáns nyálas f.sz,vhogy nem tudtam beleélni magam a sok pofázása mellett,hogy ő most 1 übermegapro assassin.
anno azt igérték,hogy minden rész más lesz,más korban(ez fáj legjobban),más szereplővel,ez így bennem maradt és én ezt is vártam,úgy látom hiába,me még mindig ezt erőltetik,nem tudnak tőle elszakadni.de ez az én személyes problémám,másoknak bejön,jó játékot hozzá!
53.
53.
felegyi
#46: A 2 elején kajak nyálgép volt, a BH-ban már tökösödött :)... én a képen csak egy fekete szakállat látok az álla csúcsán, kár hogy nem lehet változtatni.

A játékhoz visszatérve remélem úgy oldják meg hogy 50/50%-ban játszható a 2 karakter, azaz azonos helyszínen csak más időben nyomulhatunk velük! Pl Bizonyos helyszíneken Altair-al elrejtett dolgokat Ezio-val szedhetjük fel majd a jeleneben Desmond-al...

5. Traielr a Revelation-hoz

http://www.youtube.com/watch?v=AM8WRdjZG10
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...