Már megint előkerült az Alan Wake 2

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 9.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb pletyka érkezett, ezúttal is az Alan Wake folytatása van terítéken. Bár a játék első része baromi jó volt, a kasszáknál nem szerepelt úgy, mint vártuk, ezért sokáig kétséges volt az is, hogy egyáltalán elkészülhet a második rész. Most egy hölgy online életrajzában olvashatunk róla.

A Microsoft már elkezdte ígérgetni, hogy nagyon durva E3-as konferenciával készülnek - persze mást valószínűleg nem is mondanának -, nekünk simán beleférne egy Alan Wake 2 bejelentés is műsorba. Úgyis lassan már egy éve annak, hogy az első rész megjelent, a folytatást viszont csak nem erőlteti a Remedy annak ellenére, hogy kezdetben azt ígérték, megcsinálják a második évadot is.

Persze nincs okunk meglepődni, a történtek függvényében nem csoda, hogy még nem hallottunk semmit az új részről. A finn fejlesztők eddig mindössze azt mondták, hogy ha lesz folytatás, akkor Xbox 360-ra és esetleg PC-re fog elkészülni, a Microsofttal pedig továbbra is fent fogják tartani a kapcsolatot. Bár nem kifejezetten az Alan Wake 2 kapcsán, de a srácok azt is kijelentették: sokkal jobb technológiájuk van az arcok lemodellezésére, mint a Team Bondi csapatának, amit szerény véleményünk szerint kiválóan lehetne kamatoztatni az új Alan Wake-ben is.

Legutóbb Althea Suarez Gata LinkedIn profiljában olvastuk a játék nevét, aki azt írta, hogy egy hónapig dolgozott a Halon Entertainmentnél az Alan Wake 2 átvezető animációin. Aki jól ismeri a kulisszatitkokat, tudhatja: a Halon csinálta nemrég a Halo: Reach Deliver Hope című rekláfilmjét is. Nem szeretnénk kombinálni, de azért mégis: lehet esély arra, hogy ők készítik el az Alan Wake 2 debüt előzetesét is?

18.
18.
Ibanez78
Talán azért volt a nagyon korai verzió Intel gépen bemutatva, mert ugye a fejlesztés azon történik alapvetőleg...Azt meg nem hiszem, hogy azért fogyott keveset, mert a pc-s portot lelőtték. Nem az Alan Wake az egyedüli játék, amiből kevesebb fogyott, mint várták. Van még jópár olyan játék, ami megelőzte a korát. Ellenben én is várom, mert nekem is nagyon tetszett. Csak ne kelljen sokat várni rá.
17.
17.
Inmediasress
Hát szerintem is több mint valószínű, hogy az első rész azért bukott óriásit mert azt többnyire PC re várták az emberek.
Annó azzal reklámozták a quad core procit meg stb. Microsoft meg be***pta mert valamiért úgy gondolta hogy neki most azonnal kell egy exclusive azt lelőtte a PC projektet és utána szerintem sokan még a PC s verziót várták aztán később meg elmúlt a hype.
Nem lepne meg ha most is ott csücsülne a Remedys srácoknál egy 80% ban kész PC s verzió csak nem adhatják ki.
Amúgy ez a legundorítóbb a microsoft-tól, ez a gerinctelen üzletpolitika egy rész Pc re egy rész konzolra vegyél konzolt ha kell minden rész.
15.
15.
hedzsooo
#13: Lehet, h paran PC-re vartak, ez is lehetett az egyik oka, h nem fogyott annyira, annak ellenere, h nem lehet rossz a konzolon...
14.
14.
hedzsooo
...PC-re adjak mar ki vegre az elso reszet ! ^^ MIKOR is reklamoztak vele az Inteles Core 2 Quad procikat, meg a dX10-es karikat, hany eve is pontosan ???! Miota is jelent mar meg konzolra az Alan Wake elso resze ? LOL ! Bena MS... :P Nalam ez a cim "feketelistan" van, miota a PC-es verziot lelottek...
13.
13.
Django
Én nagyon örülnék, ha lenne 2. rész, az első nagyon király volt, nem is értem miért nem vették többen.
5.
5.
ilor14
jöhetne 2. rész mert az 1 nagyon bejövős volt
4.
4.
Sarkadi
PC-re én is várom már egy ideje és bizom benne,hogy előbb-utóbb elfog készülni.
3.
3.
giga321
#1: Szerintem is nyugodtan átkonvertálhatják az 1-et addig van idő.
1.
1.
felegyi
PC-re az első rész nélkül inkább ne jöjjön... mondjuk hatalmas reklám ez az Xbox-nak, ha akarsz játszani vele, jó megkapod a második részt! Ha kell az egy, vegyél boxot...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...