Itt az első Splinter Cell 6 kémfotó

  • Írta: InGen
  • 2011. május 10.
  • Képek
Link másolása
Szeretjük, amikor a kiadók vagy a fejlesztők akarata, vagy tudta nélkül történik valami. Valószínűleg ez eshetett meg most is, kikerült ugyanis egy kémfotó a Ubisoft Toronto hangos szobájából, melyen egy picit látszik az új Splinter Cell 6 főképernyője is. Nem sok, de legalább valami.

Jade Raymond, a játékipar egyik legcukibb női fejlesztési vezetője irányítja a Splinter Cell 6 munkálatait, mely teljes egészében a cég torontói bázisán készül, és a Conviction mögött álló egyik fő kreatív, Maxime Béland is teljes erejével rajta van a projekten.

Eddig abszolút semmit nem tudunk, és semmit nem is láttunk a játékból. Most azonban váratlanul változott a dolog: a Ubisoft Toronto audiós szobájának felszereléseit gyártó Blue Sky cég egy fotót tett közzé, melyen látszik a Splinter Cell 6 főképernyője. Nem sok, de a Blue Sky honlapjáról azóta misztikus módon eltűnt a fotó, így feltételezzük, hogy a Ubisoft nem feltétlenül szerette volna, ha kiszivárog a dolog. Kösz, daenath.

18.
18.
Hubert Cumberdale
Csak én érzem az iróniát abban, hogy kémfotót csináltak a Splinter Cell-ről? :)
17.
17.
SplinterAdam
Szerintem már szólhatna egy másik Splinter Cellről (mint pl az Assassin's creed). Vagy Sam 60 évesen is kémkedni fog?
15.
15.
Józsi_Doe
Annak örülnék ha 5+ év után ismét megjelenne egy igazi splinter cell, de sajnos szinte biztosra veszem hogy egy újabb conviction-féle gagyi fedezékhasználós TPS lesz alá Gears of Whore.
14.
14.
Netsu
Jobb lesz, ha immár fel is mutatsz valamit, Jade, különben fugázni fogom a trágyaszóródat!! :DD
12.
12.
shatterhand
legyen ps3ra is

a boxos rész most sikeres volt végülis?
11.
11.
Mortis
Hajléktalan Sam-et! Most! :D

A viccet félretéve, öröm a szívemnek ez a semmilyen kép. Jó kis sorozat ez. Minőségi szórakoztatás.
10.
10.
Sarkadi
Mivel elég Splinter Cell fan vagyok alap dolog,hogy várom.A Conviction pedig nekem is tetszett és épp azért mert mertek új dolgokkal próbálkozni,nem is eredménytelenül.
7.
7.
Sogi
#5: tökéletesen egyetértek. sokan mondják, hogy ez már nem splinter cell volt, stb, de nem lehet évekig egy vonalon mozogni, és muszáj az újítás. viszont picit soknak éreztem, amit a convictionnal műveltek, persze így is nagyon tetszett, de ha a ct és az 5 közé tudnák játékmenetben belőni az új részt, hát annak én is nagyon örülnék.
5.
5.
K/G.
#4: Nekem is tetszett a Convi, de az örök kedvenc Chaos Theoryhoz nem ér fel. Vagyis nah. :D Nem igazán lehet összehasonlítani a kettőt, mintha teljesen más játékról beszélnénk, csak a sztori marad ugyanaz. A Convi hangulatát mondjuk nem tudta még egy játék sem felülmúlni. Játékmenet szempontjából szerintem valahol a Convi és az CT között kellene maradni. Nem olyan gyors, de nem is olyan lassú. Több lehetőség a taktikázásra, de közben időnként záporozzanak is a golyók. Ha megfogadják a rajongói tanácsokat, akkor kb. ilyen játék fog készülni. Bárhogy is lesz, mestermunka lesz, mert Samhez csak az méltó.
4.
4.
hakydakillah
Remélem marad a Conviction hangulat, imádtam a történetet, és hogy változtattak picit a stíluson.
3.
3.
K/G.
Igen! Visszatér Sam. És újra ott a 3 optikás éjjellátó!
2.
2.
Tacskoexe
Csak kijöjjön PS3-ra is, ne úgy mint a Conviction... D:
1.
1.
Slik
csak ne kelljen olyan sokat várni mint a convictionra :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...