Júniusban jön a Resident Evil: The Mercenaries 3D

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Bár a Resident Evil: The Mercenaries 3D-t később jelentették be, mint a Revelationst, a sors mégis úgy hozta, hogy a multiplayer-orientált játék jelenhet meg először. A végleges megjelenési dátumra az új trailerből derült fény, ha minden jól megy, a június végét már a 3D-s Resivel tölthetjük el.

Annak idején a Resident Evil: The Mercenaries 3D-t a Nintendo 3DS egyik nyitócímének szánták, azonban ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja a Capcom nem készült el a február, illetve a március végi 3DS-premierre. A játékot a Resident Evil negyedik és ötödik részének azonos című játékmódja ihlette, konkrétan ugyanarra a játékmenetre számíthatunk 3D-ben, új karakterekkel és pályákkal.

Online kooperatív mód is lesz, ráadásul a Capcom tervei szerint a korábban bejelentett Resident Evil: Revelations kipróbálható változata is szerepelni fog a játék kártyáján. A minap érkezett egy új trailer, a gameplay jelenetekkel ötvözött kamuhíradós videó legnagyobb érdekessége, hogy a végén ott figyel a végleges megjelenési dátum is, miszerint június 28-án kerül boltokba a játék.

3.
3.
SsjCsoki
Nagyon yo a trailer :D :D
2.
2.
Griewer
Nah ezen kellene sírnia a Capcomos atyaisteneknek. Nem azon, h nem tudják átk*rni a vásárlókat az online felület hiánya miatt. Biztos jó játék lesz, meg minden, csak eladhatnák mondjuk simán The Mercenaries 3D cím alatt is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...