Szakállas Max Payne 3 képek érkeztek

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 11.
  • Képek
Link másolása
Nem sokon múlt, hogy a Rockstar romba döntse a Max Payne sorozat gondosan felépített imázsát, ám szerencsére észbe kaptak, így kevésbé fogják erőltetni a megkopaszodott, pocakos nyomozó szerepeltetését. Egyes jelenetekben hajjal, szakállal tér vissza Payne - ezekről kaptunk most új képeket.

A Max Payne 3-nak már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna jelennie, ám a Rockstar azóta alaposan átalakította a címet - a hírek szerint körülbelül háromszor írták újra a sztorit -, hogy csillapítsa a rajongók felháborodást. Bár semmilyen vérfrissítésnek nem vagyunk ellenzői, a Max Payne akkor is Max Payne, ahova hamisítatlan noir hangulat illik - a Rockstar most ötvözni fogja a két koncepciót.

A játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készül, a megjelenési dátuma egyelőre nem ismert. Remélhetőleg az E3 után okosabbak leszünk!

12.
12.
Józsi_Doe
11.
11.
Vopesz
#9: :D

Hát nem is tudom, ha jól emlékszem a Splinter Convictiont is átírták párszor (tudom nem ugyanez a csapat csinálta), és az volt eddig életem egyetlen játéka, amitől megszabadultam, ráadásul ingyen dobtam a régi boxomhoz ajándékként, csak ne lássam. Szóval félek ezektől az újra meg újra átiratoktól.
10.
10.
randall13
Nekem a Conviction ugrott be ezekről a képekről.
9.
9.
Scoo
Úgy olvastam Szánalmas Max Payne 3 képek érkeztek
8.
8.
shatterhand
már rég meg kellett volna jelennie
nemtom ez most jót jelent-e (vagy újraírták vagy idáig szenvednek vele, hogy összeálljon)
7.
7.
amd33
Szerintem fergeteges lesz!
6.
6.
steve 18
szakááálll!! jeeee!!
5.
5.
mugen
Na, vajon ki fog szórakoztatni minket játék közben azon a fejhallgatón?
4.
4.
hakydakillah
…Vagy tehettek volna egy teljesen új figurát, pl. olyasmit, mint a DMC-ben láthatunk :-D A sok „szakértőnek“ az most a coooool.
3.
3.
drat576
én szakáll párti vagyok :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...