Szakállas Max Payne 3 képek érkeztek

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 11.
  • Képek
Nem sokon múlt, hogy a Rockstar romba döntse a Max Payne sorozat gondosan felépített imázsát, ám szerencsére észbe kaptak, így kevésbé fogják erőltetni a megkopaszodott, pocakos nyomozó szerepeltetését. Egyes jelenetekben hajjal, szakállal tér vissza Payne - ezekről kaptunk most új képeket.

A Max Payne 3-nak már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna jelennie, ám a Rockstar azóta alaposan átalakította a címet - a hírek szerint körülbelül háromszor írták újra a sztorit -, hogy csillapítsa a rajongók felháborodást. Bár semmilyen vérfrissítésnek nem vagyunk ellenzői, a Max Payne akkor is Max Payne, ahova hamisítatlan noir hangulat illik - a Rockstar most ötvözni fogja a két koncepciót.

A játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készül, a megjelenési dátuma egyelőre nem ismert. Remélhetőleg az E3 után okosabbak leszünk!

12.
Józsi_Doe
11.
Vopesz
#9: :D

Hát nem is tudom, ha jól emlékszem a Splinter Convictiont is átírták párszor (tudom nem ugyanez a csapat csinálta), és az volt eddig életem egyetlen játéka, amitől megszabadultam, ráadásul ingyen dobtam a régi boxomhoz ajándékként, csak ne lássam. Szóval félek ezektől az újra meg újra átiratoktól.
10.
randall13
Nekem a Conviction ugrott be ezekről a képekről.
9.
Scoo
Úgy olvastam Szánalmas Max Payne 3 képek érkeztek
8.
shatterhand
már rég meg kellett volna jelennie
nemtom ez most jót jelent-e (vagy újraírták vagy idáig szenvednek vele, hogy összeálljon)
7.
amd33
Szerintem fergeteges lesz!
6.
steve 18
szakááálll!! jeeee!!
5.
mugen
Na, vajon ki fog szórakoztatni minket játék közben azon a fejhallgatón?
4.
hakydakillah
…Vagy tehettek volna egy teljesen új figurát, pl. olyasmit, mint a DMC-ben láthatunk :-D A sok „szakértőnek“ az most a coooool.
3.
drat576
én szakáll párti vagyok :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...