Dark Souls trailert kaptunk, októberben megjelenés

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 11.
  • Videó
Link másolása
A Namco Bandai új trailert adott ki a Demon's Souls szellemi utódjáról, a Dark Soulsról. Az anyag egy perc hosszú mindössze, de hihetetlenül hangulatos így is, ráadásul a végén ott figyel a mindenkit foglalkoztató kérdés válasza: igen, októberben már rohanhatunk is érte valamelyik közértbe.

A Dark Soulsnak történetben nem lesz köze a Demon's Soulshoz, azonban a fejlesztők ígérik, ez a rész minden jobb lesz annál: sokkal nehezebb lesz, ráadásul nagyobb, teljesen összefüggő játékvilágot kapunk. Az új játék emellett már nem PS3-exkluzív, Japánon kívül mindenhol lehet számítani Xbox 360-as változatra is. Az új trailert alább láthatjátok, a végén érdemes figyelni: a Dark Souls idén októberben kerül a boltok polcaira.

22.
22.
rossitibi
Srácok pc-re ugyanúgy van gamepad! :) És a Dmc is kurva jó vele! Megéri venni! Szerintem :)
21.
21.
steve 18
Hát pc-n kb olyan irányítás mint a Devil May Cry!! lehet azt irányítani!!
20.
20.
Noozi
#18: vicces lenne ezzel pc-n játszani :) kb lehetetlen az irányítás miatt..
19.
19.
Noozi
#5: most csinálom a 2. platinát belőle..egy 40-50 óra és rá is érzel
18.
18.
Daniel San
#13: Nem lesz jobb a grafja, mert ez nem PC gamma. Ott ugyanis ha ultra brutál géped van akkor szanaszét alázod vele a konzolokat. ráadásul a 2 gammának az égvilágon semmi köze nincsen egymáshoz.
17.
17.
Jigsawwasright
#12: Szereny velemenyem szerint a RED DEAD REDEMPTION minden idok legjobb, leghangulatosabb, es leg gyonyorubb jateka, bar remelem, h ez jovoheten megvaltozik az L.A. noire eljovetelevel. Akarhogyis, ha hezitalsz hogy meg vedd-e a red dead-et, ne habozz, mert ezt minden jatekosnak meg kell tapasztalnia.
16.
16.
kratos83
Nehezebb lesz mint a Demon's Souls? Az kemény. Azzal is szoptam eleget.
15.
15.
Raziel88
#12: Te hogy mennél egy 100 kilós páncélba? :D
14.
14.
Terawatt
#12: Harc az nagyon jól elvan találva, leirni így nem lehet, nagy hangsúly van az ügyességen és a helyezkedésen. Az hogy jobb-e a grafja mint a witcher az relativ, kinek mi, mind a kettőnek szép lesz a grafikája szóval arra panaszunk nem lehet.
13.
13.
mark825
ja meg ennek jobb a grafja mint a Witcher 2-nek nem???
12.
12.
mark825
a DEMON SOULS-t én is meg akartam venni de nem tom mér nem vettem meg. igy a videok alapján a harc egy kicsit olyan famozgású vagy nem??? :) vki mondja meg milyen. hogy hosszu-e vagy nem vagy grafja milyen pls. Jah meg a RED DED REDEMPTION milyen vki mondja má meg köszi :D
11.
11.
Sheodon
Egy gyors kérdés: attól függetlenül, hogy ez most jön októberbe, érdemes-e beszerezni a Demon's Soulst, vagy inkább várjak addig, amíg ez kijön? Mert nagyon érdekelt már a Demon's Souls, csak mindig, mikor megérdeklődöm, azt mondják, hogy elfogyott...
10.
10.
danez11
áhh ez az igazi játék, nem ilyen vicser meg társai ! ritkafaszán néz ki, de nagyon remélem, hogy nem mennek túlzásba a nehézséggel :(
9.
9.
sherex
új ac hírek itt http://assassinscreed.ogi.hu/Hirek/Assassin-s-Creed-Revelations/gameinformer
8.
8.
mennyi ínyemre való játék van, amit "elfelejtenek" PC-re kiadni... :(
7.
7.
IceColdKillah
Az az óriásos rész engem a Shadow of the Colossus-ra emlékezet.... Mind 1, nagyon jónak ígérkezik és remélem lesz olyan jó mint az előző!
6.
6.
Terawatt
#5: Nyugodtan kezd el :) Az első óra amíg megszokod játékot addig tényleg nehéz lehet, utána meg leginkább a pálya szemétségeibe halsz bele, de ezért találták ki hogy lehet feliratokat hátra hagyni a játékosoknak amivel felhivod a figyelmét hogy mi lesz, bátran ajánlom, lehet hogy nehéz de épp ezért jó mert az emberek már elfelejtették hogy mi az amikor egy pálya szivat ;) Sok sikert
5.
5.
deviques
Én még a Demon Soul-hoz nem mertem hozzáfogni, annyira elíjeszt mindenki tőle, pedig nem vagyok kispályás, de mindenki mondja, hogy marós.
3.
3.
shatterhand
nem mondanám,hogy hiányzik a witcher2 ps3ról...most már
2.
2.
Rohanhatunk érte a "közértbe" :D ez tetszett :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...