Leállnak a Lineage szerverei Amerikában

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 12.
  • Gyászhír
Link másolása
Várható volt, hogy előbb-utóbb ennek is eljön az ideje: a NCsoft bejelentette, hogy az Egyesült Államokban június végén lelövik a Lineage szervereit, amiért a játék üzemeltetése már csak masszív veszteség termelése mellett működik. A Lineage az egyik első MMO, amelyik tömeges népszerűségnek örvend.

A Lineage 1998-ban indult el, az egyik első olyan MMORPG volt, amelyik tömeges népszerűségnek örvendett, kiváltképpen a dél-koreai játékosok éltek-haltak érte. 2008-ban például még közel egymillió előfizetője volt a játéknak, ami a World of Warcraft dominanciája mellett szép teljesítménynek minősíthető.

Az NCsoft most mégis bejelentette, hogy június 29-én lelövi a játék szervereit - először az Egyesült Államokban, mert ott nem éri meg egyáltalán működtetni azokat. A hivatalos sajtóközlemény szerint nehezen hozták meg a döntést, mert tudják, hogy az amerikaiak között is vannak fanatikus rajongóik, de ez már üzleti kérdés, így muszáj volt lépniük.

A kiadó már felfüggesztette a regisztráció lehetőségét, az előfizetéseket nem lehet meghosszabbítani, a befizetett összegeket pedig vissza fogja téríteni a cég. A hátralévő másfél hónapra minden hozzáférést helyreállított a csapat, addig mindenki számára ingyenes marad a játék, illetve a korábbi felhasználók az NCsoft más címeit is ingyen kipróbálhatják.

7.
7.
Szudzsio
#6: Úgy van ahogy mondod teljesen eggyet értek veled...
Bár a WoW is már csak egy eröltetett valami... Kérdem én... milyen kiegészítő az amit 1 hét alatt ki lehet pörgetni napi 8 órával???
Annak sincs már meg a varázsa...

"Maximum a World of Warcraft után"
Kedves kolega...
Nem tudom sajna milyen diopriás szemüveged van de szerintem minnél hamarabb látogass meg egy szemészt...
Grafikailag a wow sehol sincs! Nem hogy a L2 höz képes hanem akármelyik mmorpg játékhoz... A béka segge alatt vannak ezzel a rajzolt 12 éveseknek kitalált gagyi graffal...
Játékmenetről inkább nem is beszélek... Milyen játék az ahol 3-4-5 karaktert kell csinálni mert különben szétunnád az agyad???
Diablo 3 és a wownak leáldozott...
Egy kiégett vacak...
6.
6.
Dahvie Vanity
Most mar ugy ereztem regisztralnom kell.
"Leállnak a Lineage szerverei Amerikában"
Megis sokan a Lineage 2-rol beszelnek. Szo nincs arrol, hogy a masodik resznek leallnanak a szerverei. Nemsokara jon az uj "kiegeszito", ami alapjaiban rontja szet az egesz jatekot es a teljes tonkretel, ami Interlude-tol kezdodott "vegre" beteljesedni latszik. Az elso reszhez sajnos nem volt szerencsem, de L2-ot C1-ben kezdtem. Nagyszeru jatek volt C5-ig, de azota megy egyre lejebb. Sok wow lover mindig beszol, hogy wow number1, stb. A regi L2-t sokkal jobban szeretem, de nemreg elkezdtem WoW-ozni es kitudom jelenteni, hogy az "uj" elcseszett L2-nel jobban elvezem, bar ez nem kepes orakig lekotni es visszahozni azokat az elmenyeket, amiket evekkel ezelott L2 adott.
5.
5.
Lordnekroseth
Hát igen. Nagy játék volt. Hihetetlen ötletekkel. Fantasztikus pvp vel. Persze a saját bajaival. De akkor is megkérdezem,miért képzelik sokan sötét módon és jelentik ki hogy a wow volt az első mmorpg? Akkor ez mi volt? Sőtt a wow honnan vette ötletei 90%át?
Sőtt még a lineage 2 előtt is volt 1 és Everquest. Amik megalapozták a kategóriát. Sosem szabad beszűkülni és kizárni mindent és menni a többi után. Kimutatottan le lehet győzni ezt az ingert. És én magam is várom hogy legyen fojtatás még ha meg is fogadtam többet nem mmorpg-zek.
4.
4.
tmaster
Sajnálom hogy lassan vége.
"Maximum a World of Warcraft után :)"
Én már akkor Aden-t seiegeltem mikor még azt sem tudtátok mi az a WOW...
Ingyenes L2j szerok is eltünőben... no meg közben 1 generáció nött fel.

Ancients Pow :)
2.
2.
Szudzsio
Sok ilyen játékot kipróbáltam de a Lineage 2-öt 6 évig toltam és ki merem jelenteni hogy csapatmunkában, grafikában, játék menetben és természetesen élményekben, leggazdagabb MMORPG a világon :)
Remélem a rosz hírekkel ellentétben lesz harmadik rész...
1.
1.
exonic
A Lineage... az MMORPG-k ősanyja ... :) ÉN nagyon szerettem, csak sajna már nincs rendes szerver, bezzeg a régi Miracle-s szép idők... ;P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...