Bejelentették a Pro Evolution Soccer 2012-t

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Konami - minden meglepetés nélkül - leleplezte futballszimulátoruk legújabb darabját, amely remélhetőleg visszaállítja majd a frencsájz jó hírnevét, ha már tavaly ez nem sikerült. Ezen felül jelentősen megreformált mesterséges intelligenciára és új licencekre számíthatunk ősszel.

Bár nyilvánvaló tényként kezeltük eddig is PES 12 készültét, a Konami csak tegnap jelentette be formálisan az idei epizódot. Jelentősen átdolgozták a korábban ostorozott mesterséges intelligenciát, és a játék ezúttal is megkaparintotta az UEFA Bajnokok Ligája és az UEFA Euroliga kizárlólagos jogait. A japánok elmondása szerint az élmény közelíteni fog ahhoz, amikor egy igazi csapat részei vagyunk.

 

Valóban reális, magával ragadó és tökéletesen játszható formában képzelik el a PES 12-t, ahol a cél az, hogy a TV-ben látott mérkőzéshez hasonló élményt nyújtson a játék. A Seabass és a tokiói csapat végzi a fejlesztést, melynek lényege a legfelsőbb színtű labdarúgás visszaadása. A támadó játék a legfőbb sarokköve a címnek, ahol maga a játékos diktálja a tempót, szorosan összedolgozva a védőkkel. Jelentősen kiterjesztik a szögleteknél előforduló tolakodást, feszesebb, pontosabb ütközésekre számíthatunk.

 

A hír mellé képek és videó is járnak. A Pro Evolution Soccer 2012 ősszel érkezik PS3-ra, Xbox 360-ra, PC-re, Wii-re és hordozható konzolokra.

20.
20.
Sakee
"Ha pl. nyílt forráskódúvá tennének egy régebbi PES-t (mondjuk az elsőt) akkor egy nagyon jó játékot lehetne belőle csinálni."
elnézést kérve de ez akkora marhaság.....ilyet nem fog senki soha megcsinálni,elég ha pl. karaktermodellezést felvetem...
19.
19.
wolf15
#16: Mit értesz karrier mód alatt? Mert ilyen konkrétan nincs a PES-ben.
18.
18.
gucho
#14: mert valaki rárakta egy patchel a FIFA-s kommentet?
17.
17.
Goofey84
Jah van egy része a penek, amivel szemben a fifa csúnyán elhasal! A visszajátszások! A pesben, ha a saját kapum elől indul az akció, amiből gól lesz, akkor onnan játsza vissza, míg a fifába nagyon gagyi a replay
16.
16.
Goofey84
Amíg nem volt konzolom, addig nálam is a pes volt a nyerő, de szerintem konzolon labdába sem rúghat a fifa mellett! Letöltöttem a pes demot és nagyon gyenge volt! A karrier módról meg ne is beszéljünk, mert az egy nagy 0 a pesben! Sajnos! Ami viszont nagyon jó az a bl licensz! Annak vmi eszméletlen hangulata van, amikor a bl bejátszás és a zene megy, de persze nem rakták bele a karrier módba így nem sokat ér! Hangsúlyozom ez az én személyes véleményem másnak lehet más
15.
15.
Hardy
Lehet ebben az évben áttérek a PES-re.
14.
14.
wolf15
#10: Hajdú B.-ék már tavaly is átköltöztek a PES-hez, nem tudtad? :)
Szóval ez az érv nem igazán állja meg a helyét.
13.
13.
szcsaba1994
A PES 2009 óta jobb, mint a FIFA. (Azóta azzal játszok). Minek több licensz, ha a modderek megcsináják ingyen, és még jobban is. Ha pl. nyílt forráskódúvá tennének egy régebbi PES-t (mondjuk az elsőt) akkor egy nagyon jó játékot lehetne belőle csinálni.
12.
12.
Megacsiga
#11: számomra már rég trón fosztott a fifa...
11.
11.
sayainbarni
nem lessz rossz,kiváncsi vagyok meg e fosztja trónjától a fifát!
10.
10.
gucho
én is inkább a FIFA-t várom, régóta játszok a sorozattal, vannak abban is hibák, de jobb a körítés a hangulat stb. tényleg arcade jellege van, de nekem mégis jobban tetszik, nem beszélve a magyar kommentről
9.
9.
Quent1n
#6: Tájékozatlanság miatt van úgy leírva ahogy. Vagy egy fordított cikk és nem lett utána nézve.


Amúgy részemről inkább PES. Körítés gyenge kicsit, licencek hiányosak, de nekem mégis többet ad mint a FIFA pedig azzal már 98óta játszom. PC-n pedig aztán végképp PES az ottani FIFA még mindig nem az igazi.
8.
8.
Józsi_Doe
Micsoda meglepetés: mint minden évben most is lesz PES :)
7.
7.
Mortis
Én mindig is a FIFA-t preferáltam jobban, akárhogy is sikerült. Ez nálam már valahol hagyomány. Sosem tetszett a PES megközelítése.
6.
6.
wolf15
Látom a teljes videót nem sikerült megtalálni...
Akit érdekel, annak itt van: http://www.youtube.com/watch?v=qNC59U6rGPc
És aki meg van áldva egy kis angol tudással, az olvashat még róla sokkal terjedelmesebben a játékról itt: http://pes2008editing.blogspot.com/2011/05/psm3s-verdict-on-pes-2012.html

Már csak azt nem értem, hogy miért úgy van leírva, mintha most, a 2012-be lenne először BL és Európa Liga( igen, Európa Liga, mert az Euroliga az a kosárban van), hiszen a BL és EL licensz is már 2-3 éve megvan.
5.
5.
Itsuki
"de a játék megkaparintotta az UEFA Bajnokok Ligája és az UEFA Euroliga kizárlólagos jogait is" Ez eddig is náluk volt? akkor milyen licensz fog jönni? PES6 az utolsó PES játék ami jó volt,azóta inkább fifásodik. és hogy amióta játszok a PES sorozattal (PES4) azóta kevesebb csapat van mint akkoriba mindent elmond hogy hova fejlödik...
4.
4.
bergkamp
gorgo: a 2011-ben elég sokféle cselt belehet mutatni :)
3.
3.
gorgo
szép meg jó is,de nekem a cselezés nagyon hiányzik belőle.mint a fifában....
2.
2.
Sarkadi
Ismételten azt tudom mondani,hogy ha a FIFA nem fog megújulni és nem kapunk egy rendes PC-s verziót,akkor a PES lenyomja majd (megint).
1.
1.
ivanv
erre már nagyon kiváncsi vagyok!:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...