Látnivalók a törölt a Bourne-játékból

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 14.
  • Érdekesség
Link másolása
A Superannuation jóvoltából egy pár perces gameplay videót és screenshotokat szereztünk az egyik lelőtt Bourne-játékból. Érdekesség, hogy ez még mindig nem a Starbreeze által fejlesztett cím volt, a Treadstone-t a Vivendi megbízásából kezdte el a Radical Entertainment fejleszteni.

A Bourne-regények és filmek kétségtelenül nagy hatással voltak a játékiparra, más kérdés, hogy bár mindenki szívesen készítene adaptációt belőlük, az nem mondható túl jó aránynak, ha három projektből végül egy készül el.

 

A Treadstone munkacímen emlegetett játék készültéről eddig nem tudtunk, a fejlesztést a Superannuation fedezte fel. Ahogy látható, a program nem éppen a legszebb, de legalább ütős mozdulatokat tudtunk volna benne kivitelezni: nem akármi, ahogy a főhős ide-oda ugrál, bevetődik az ablakokon keresztül, ráugrik az utcán parkoló autóra, vagy ellenfelét használja párnaként egy húzósabb ugrás túlélésére. Még érdekesebbnek tűnik majd a projekt, ha eláruljuk: a játék lényege a multiplayer volt.

A Treadstone-t nem a High Moon Studios (ők fejlesztették a The Bourne Conspiracy című adaptációt), hanem a Radical Entertainment hegesztette, akik a Prototype 2008-as befejezése után vágtak bele a munkálatokba, és nem telt el egy év, máris játszható demót prezentáltak a kódból. Az Activision mégis elkaszálta a játékot, aminek az elsődleges oka az volt, hogy a kiadó már rendelkezett a James Bond jogokkal, és a két cím ütötte egymást.

A Bourne jogok azóta az Electronic Artshoz vándoroltak, ott a Riddick-játékokat fejlesztő Starbreeze Studios vágott bele egy új feldolgozásba. A fentiek ismeretében ironikus, hogy azóta azt a projektet is törölték a csapat másik, RedLime című játéka miatt.

14.
14.
Tényleg nagyon kezdetleges, az animációk, texturák, meshek kidolgozottsága is mind elég háború előtti, de amúgy szerintem ha megcsinálják rendesen egész jó játék lehetett volna belőle. Bár van benne pár olyan túlzás, ami miatt "szuper képességek" nélkül szerintem már idegesítő lett volna, hogy miket meg tud csinálni. :)
12.
12.
Rune
Elég ígéretesnek nézett ki.
10.
10.
Józsi_Doe
Törölték? Akkor már felesleges megnézni.
9.
9.
bzsp
én is sajnálom h lelőtték, látszik rajta, h még van mit javítani, de ettől függetlenül jó játék lehetett volna. nálam kötelező vétel lenne, imádom a Bourne könyveket, filmeket :D
8.
8.
ilor14
pedig nagyon jól néz ki
7.
7.
dzsiádzsó
Na most már tudjuk miért nem mutogatják a gamma állapotú játékokat :D, bele se gondolok egy skyrim, vagy GTA hogy néz ki kezdet kezdetén :)
6.
6.
kasy
Egy próbát tuti tettem volna vele, ha bejön persze végigvivős. Összességében jól sülhetett volna el ezzel a sok mozdulattal.
5.
5.
fojesz
tettünk be újat, reméljük, ez kihúzza egy kis ideig még.
4.
4.
Slik
törölték a videót
3.
3.
dante92
Kár hogy törölték, nekem nagyon bejön :(.
2.
2.
waynerooney108
Nézzétek meg a képeket, Wodern Marfare-os kukák vannak benne! :D
1.
1.
Megacsiga
Még nagyon kezdetleges a játék, de szerintem nagyon kár hogy lelőttek, mert van benne potenciál dögivel. Nekem speciel nagyon bejött a videó, az ajtóbetörés ablakugrálás, rá az autóra stb, egy unreal 3-as enginnel egy jó sztorival ütött volna.. Kár érte
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...