Június elején jön a Duke Nukem Forever demója

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 17.
  • Letöltés
Link másolása
A jó hír az, hogy még a megjelenés előtt lesz Duke Nukem Forever demó, a rossz viszont, hogy csak az úgynevezett First Access Club tagjai férhetnek majd hozzá a jelen állás szerint. A Gearbox természetesen megint valami vicces videón keresztül próbálta bejelenteni az örömhírt.

Hihetetlen, de másfél évtized után, kevesebb mint egy hónap múlva boltokba kerül a Duke Nukem Forever. Minden tiszteletünk a Gearboxé, amiért bevállalták, hogy néhány millióért megveszik az egész fejlesztést és a Duke Nukem-címet, hogy végül maguk fejezhessék be a már megjelenése előtt jóval korábban bálványként imádott projektet.

 

Ahogy a késést, úgy a demó érkezését is egy vicces videóval vezette be a csapat. A főszereplők visszatérnek: Randy Pitchford, a Gearbox atyaúristene beszél, a háttérben pedig ismét felbukkan a jelentéktelen kolléga, aki a táblát ragasztja át mindenféle felirattal. Elkalandoztunk, de a lényeg: június 3-án jön a Duke Nukem Forever demója, igaz, kizárólag a First Access Club tagjai játszhatnak majd vele.

A First Access Clubba pedig csak úgy lehet belépni, ha valaki aktiválja az előrendelése (sajnos nincs érintett hazai üzlet) vagy a Borderlands: Game of the Year kiadása mellé járó kódot. A Gearbox nem említett platformokat a bejelentésében, de feltehetően PC-n, PS3-on és Xbox 360-on is elérhetővé válik az anyag.

A kérdés, hogy meddig tart majd az exkluzivitás? Érthető, ha a Gearbox rá szeretne úszni az előrendelésekre, az viszont nem elképzelhetetlen, ha a megjelenés előtti hajrában, esetleg a premier után mások is letölthetnék a kipróbálható verziót. Találgatunk csak természetesen.

14.
14.
Józsi_Doe
#13: Június (jűni...lol:))
13.
13.
Józsi_Doe
Máshol azt írták jűni 10-én lesz publikus demo.
12.
12.
Matt8888
No Komment arra h csak regizett tagok fogják tolni a demot :)
11.
11.
Optimus Prime
A First Acces Club kódot azt hiszem már bárki kap, aki valamikor is megvette bármelyik Borderlans-et Steamen. Én tavaly nyáron vettem meg, mégis kaptam kódot meg a Borderlands GOTY-os mapet PDF-ben.
Részben értem, hogy ezen... őrültek kapjanak valamit, hamár a klub tagjai. Bár kétlem, hogy eddig volt bármi exkluzív, ami max másnap ne lett volna látható bárhol. Szerintem a demó is jön másnap, vagy 2-3 nap múlva. Bár érdekel hogy lesz megoldva, ha Steames lesz.
10.
10.
Dogmatix
azért mert előrendelsz még nem kell megvenned...kipróbálod a demót, ha tetszik megveszed, ha nem tetszik lemondod. De a demo egyébként semmit nem jelent. Ott volt a Haze. Napokig játszottam a demoval, nagyon bejött. Nyomattam orrba szájba. Erre kijön a játék és akkora csalódás volt hogy azt nem tudom elmondani. Mafia 2 detto. Le lehet tölteni a játékot nem arról van szó. Én is számtalan játékot letöltöttem, aztán ha úgy gondoltam hogy megéri a pénzt a játék és van is rá keret, akkor megvettem.
8.
8.
SütiMester00
ohh basszus :(
sajnos ebben az évben nem tudok több xbox 360 játékot venni csak 1-et (ami a gow3)
kell a Pénz az új PC-re. :(
7.
7.
fojesz
#4: Kösz, kihúztam a kétes részt.
6.
6.
KenyeresB
#5: Ne haragudj, de azért egész más videókat meg teszteket nézegetni, olvasgatni egy adott játékról, mint konkrétan élesben kipróbálni. Már nem egy játékot dobtam idézőjelben a szemétre, mert kipróbáltam a demót és rájöttem, hogy ez bizony nem nekem való. Viszont volt jópár olyan játék is, amit amiatt vettem meg, mert rohadtul bejött a demó. Meg hát amúgyis, a demónak pont az lenne a lényege, hogy promotálja a terméket, felkeltse az érdeklődést. Nem tudom mi értelme exklúzívvá tenni pont a Duke Nukem demóját. Én személy szerint megvenném, ha bebizonyítanák, hogy nem egy pénzkidobás. Erre pedig tökéletes eszköz lenne a demó. Ehelyett kénytelen leszek letölteni, mint sokan mások. Ezzel pedig azt érik el, hogy bizony lehet, hogy magát a teljes játékot is letöltöm, mert most már szinte csak erre ösztönöznek. Sajnálom de ez van. Az a játék, s nem mellesleg kiadó, amelyik legalább egy kicsit törődik a vásárlóval, úgy gondolom megérdemli, hogy megvedd eredetibe, és a gyűjteményed része legyen.
5.
5.
Dogmatix
ja és azért exkluzív a demo (szerintem) , mert aki mindenképp meg akarja !!VENNI!! az úgy is előrendel rá, és minden előrendelés mellé adják a kártyát. Aki meg később veszi csak meg annak meg olyan mind1 hogy van e demo róla vagy nincs, mert elolvassa a teszteket, nézeget videokat, valakinél esetleg kipróbálja és úgy veszi meg.
4.
4.
Dogmatix
576ban adnak előrendeléskor First Access kártyát. a PS3 as nem fog működni magyarországon, de PC-re és Xboxra simán letölthető lesz. Vége :)
3.
3.
gorezalan
elvezem, mert a jatekipar szaja sir a sok kalozkodas miatt, de ujabban se demo, se loszaart nem tesznek ki, h kiprobalhato legyen, h megvenned-e v sem.... es akkor jon a piratebay es megmenti a helyzetet :)))) uh nekem lesz demo, mert exkluziv vagyok XD neha erthetetlen, h miert dolgoznak sajat maguk ellen, de ez van.
2.
2.
KenyeresB
Naaaagyon váróóós!!!! Torrent, alap ilyen esetben. Vazz ez csak egy demó, nem értem ez miért ilyen exklúzív.
1.
1.
Scoo
Sebaj, majd valahonnan leszedjük azt a demo-t ha már legálisan nem megy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...