Mozgásban a facebookos Civilization

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 17.
  • Videó
Link másolása
A 2K Games elindította a játékmeneti pillanatokat prezentáló videósorozatát a Civilization Worldből. Sid Meier hagyatéka ezúttal a közösségi oldalak legnagyobbikán, a Facebookon próbál meg híveket szerezni. Aki világuralomra vágyik, akár háborúval, akár diplomáciával, számára kötelező lesz a játék.

A free-to-play elven működő Civilization Worldöt még 2009-ben jelentette be a sorozat megálmodója, Sid Meier, s ahogy most Pete Murray, a Firaxis egyik fejlesztője ecseteli nekünk az előzetesben, a videó "remek áttekintés arra, mit is várhatunk a CivWorldtől".

Nem muszáj minden nap tolnunk a játékot, nem leszünk korlátok közé szorítva, a játékmenet nem követel meg gyorsaságot, csupán józan ítélőképességet - minden alkalommal törekednünk kell az egyéni és szövetségeseink céljának elérésére. Minden játéknak lesz kezdete és vége, a cél az, hogy mi nyerjük el a legtöbb hírnév-pontot, amit a csaták teljesítése után kapunk. Új technológiákat nyithatunk meg, illetve egy egész világot behálozó szuperhatalmat teremthetünk meg.

5.
5.
hedzsooo
A Dragon Age Legends eddig ami bejott a Facebook-on, de az nagyon. ^^ Minden heten tolom picit. :-)
4.
4.
daenath
Ezt meg en is kiprobalom, pedig utalom a f@szbukos jatekokat :D
3.
3.
Mortis
Na, csak elkezdenek szállingózni a minőségi játékok is a Facebook felé.
2.
2.
LiMiT
Játszani fogom az tuti!!
1.
1.
SSJ Gábriel
Várom!
Jó lesz ez ha kész lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...