Lelőtték a Wet 2 fejlesztését

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 18.
  • Gyászhír
Link másolása
Egy fejlesztő referenciaanyagából tudjuk, hogy a Bethesda által tavaly év végén bejelentett Wet folytatás már soha nem lát napvilágot. A Tarantino-féle Grindhouse mozikra hajazó hangulatú lövöldözős játék bájos főhősnőjének újabb kalandja szinte kiáltott a folytatásért, de erre már szinte nincs esély.

Habár már az első rész sem nyújtott számunkra felejthetetlen örömöket, a non-stop akció, a B-kategóriás sztori, a szemrevaló hátsóval megáldott főhősnőnk és a hangulat sok technikai hiányosságért kárpótolt minket két éve a Wet végigjátszásakor. A Behaviour berkeiben dolgozó ex-technikai művész LinkedIn-profiljából tudjuk, hogy az illető közreműködött a Wet 2 munkálataiban, ám a kiadó később törölte a projectet. A fickó azóta az EA-nél kapott állást.

A Siliconera infomációi szerint - bár hivatalosan nem kerültek napvilágra a részletek - körülbelül 2011 március-április tájékán számos dolgozó kénytelen volt elhagyni a Wet 2 fejlesztését, akik közül néhányan a közelben székelő Eidos Montrealnál kaptak állást. Bár egy másik fejlesztő úriember profilja szerint a Wet 2 még mindig fejlesztés alatt van, igaz, könnyen lehet, hogy ő azóta nem frissítette az adatokat.

6.
6.
IceColdKillah
Sajnos még az 1-el sem tudtam játszani, de amit láttam belőle az tetszett....:P
5.
5.
Mortis
Szerintem is egész élvezhető volt. Jobb technikai megvalósítással és mindent még egy fokozatra kapcsolással nagyot ütött volna a 2. Ez van.
4.
4.
xICEMANx
Jöjjön nyugodtad mert az elsőrész HA úgyvesszük még jó is lett volna de hányadék grafika volt hozzácsapva. Ha ezt kijavitják akkor tuti kis game lesz...
3.
3.
hakydakillah
Egy picit sajnálom, mert nem váltotta meg a világot, de jól szórakoztam vele. Az ilyen Max Payne stílusú játékokból úgyis nagyon kevés van. Szeretek játszadozni az idővel :-D
2.
2.
BloodyDeath
Pedig nem volt rossz az első része. Igaz nem egy csucskategoriás gamma, de élveztem vele játszani. Remélem nem végleg törölték.
1.
1.
Slik
itt rossz nem? "szemrevaló hátsóval megáldott főhősnőnk hátsója"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...