Csak jövőre jelenik meg az Anarchy Reigns

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 19.
  • Csúszás
Link másolása
A korábbi tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén a Sega és a PlatinumGames legújabb közös projektje, az Anarchy Reigns. A késés okára nem derült fény, de szerencsére nem is kell olyan észvesztően sokat várnunk a játék megjelenésére - két-három hónap mit számít, nem igaz?

A Sega és a PlatinumGames között gyümölcsöző kapcsolat bontakozott ki, már ami a közös játékaik minőségét illeti, sajnos az eladások nem mindig igazolták a játékosok és a sajtó véleményét. A MadWorld, a Bayonetta és a Vanquish után az Anarchy Reigns lesz a srácok következő projektje, és furcsának ez a cím is furcsa - de ezen már nem is lepődünk meg.

A játék alapvetően a kompetitív többjátékos módra épít, de nem marad ki belőle a single player és a kooperatív játékrész sem. A feladat egyszerű: választani kell egy karaktert - például Jack Caymant a MadWorldből -, majd változatos módon szét kell lőni, vágni, esetleg trancsírozni a többi karaktert a pályán. Mindezt a Platinum igen impozáns környezetben helyezi el: az Anarchy Reigns posztapokaliptikus világában minden megtörténhet, cunamik és fekete lyukak tobzódnak majd egymás hegyén-hátán.

A játékot annak idején az idei év harmadik negyedére ígérte a Sega, azonban a hivatalos japán weboldal már csak 2012 januári premiert említ. Különösebb indokot nem is hallottunk a késés miatt - igaz, plusz három hónapot akár fél lábon is kihúzunk, annyit edzettünk a Kinect előtt.

3.
3.
Raidermeister
#1 inkább a Rage A-betűjét copyzták
2.
2.
Mortician
#1: Az az anarchia jele.
1.
1.
Wackor
A cím mellett az "A" tök úgy néz ki mit a brink (r)evolúció szlogenjében az R :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...