E3 2011: Új játékot fog bejelenteni a Harmonix

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 22.
  • Hír
Link másolása
Bár a Harmonix nemrég kizárta a lehetőséget, hogy idén új Rock Bandet kapunk, most mégis megerősítette a híreszteléseket: az idei E3-on új játékot fog bejelenteni, úgyhogy figyeljünk majd oda. A korábbi pletykák alapján úgy tűnik, a Kinect-exkluzív Dance Central kap folytatást.

A Guitar Hero szünetel, ráadásul a Rock Band 3 is olyan bőséges tartalommal és annyi újítással várja a rajongókat, hogy botorság lenne a Harmonix részéről, ha azonnal kiadná a folytatást. Persze egy zenekar-centrikus rész nem kizárt, azonban 2011-ben az ilyenre már nem ugranak annyira a játékosok.

Bejelentés viszont lesz az E3-on a Harmonix részéről, ez biztos, a csapat már szétküldte a sajtónak azon buli meghívóit, melyen a "legutóbb bejelentett címüket" fogják megünnepelni. A Rock Band 4 lehetőségét már maga Chris Rigopulos, a csapat alelnöke is elkaszálta, a korábbi pletykák alapján sokkal valószínűbb, hogy a Dance Central 2 bejelentése várható: ha emlékeztek, a korábbi Kinect-pletykazuhatagban már olvashattunk arról, hogy a Microsoft folytatást akar az egyébként talán legsikeresebb Kinect-játékhoz.

5.
5.
BloodyDeath
#4: Most fejleszti a SantaMonica studió és kizárolag Xbox Cinect exlusive lesz. Bejelntés az idei E3-n lesz XD :)
4.
4.
Mortis
No, léggitár játék mikor jön? :D
3.
3.
vuliem
#2: Kösz. :D Optimális.
2.
2.
Sheodon
#1: Június 7-től 9-ig.
1.
1.
vuliem
Mikor lesz idén az E3?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...