11 percen át mozog a Dead Island

  • Írta: InGen
  • 2011. május 23.
  • Videó
Link másolása
Pár napja még csak ízelítőt kaphattunk a Dead Island valós játékmenetéből, most azonban 11 percen keresztül élvezhetjük az igazi zombiirtást a fejlesztők kommentálásával. Az anyag hangulata és interaktivitása abszolút lenyűgözőnek tűnik, így mindenki számára kötelező a megtekintése.

Már látom, hogy a szögekkel átütőtt baseballütő lesz a kedvencem a játékban, de az sem semmi, ahogy emberünk belehajítja a zombi mellkasába a fadarabot. Egy biztos: a karakterfejlesztéssel, ütős interaktivitással és trópusi hangulattal felvértezett Dead Island egyedi darab lesz, mikor augusztus 1-jén megjelenik PC-re, X360-ra és PS3-ra. Kösz, Dresa!

43.
43.
biohasard
Jó gamma, már nagyon várom.
42.
42.
Lauditore
#24: De ezek mind passzív dolgok..Értem mire gondolsz de ha valamit egy gombal aktiválsz akkor pl.: végtelen stamina 2 percig vagy ilyesmi...Szerintem.
41.
41.
Lauditore
Azért kedves hogy az első gameplay és már fikázzátok hogy ronda meg mittomén...
Ez nem végleges verzió!!
Megy ez a pontozási izé...szerintem ad neki egy hangulatot hogyha többen jáccotok és ebben versenyeztek az jó...
Jah és ez a FUTÁS-O-METER hát tényleg jó szar...Dehát biztos ki lehet majd kapcsolni...
40.
40.
Lauditore
#38: Azért a kicsit is pankrátor zombikba vágott egy párat...Bár azt elisimerem hogy köztudott(már ha lenne zombi irodalom akkor az lenne),hogy csak az agy vagy a fej eltávolításával lehet kinyírni egy zombit..Namost ez valószínüleg nem történik meg ha a vállába ütök egy bészbósz ütővel kivéve ha ligás az illető.
39.
39.
#35: Ember, leborulok nagyságod előtt ! :)))
38.
38.
Rune
#33: Egyetértek.

Nincs kíhívás abban, ha egy ütéssel leteríthető egy zombi. Példát kellet volna venni a Condemnedről.
37.
37.
Xenomorf
Bár ha belegondolok egy zombival verekedni, az úgy is csak hadonászik :D Combok azért jól jönnének, néhány kivégzéssel :P :)
36.
36.
Xenomorf
#21: Én is valami B kategóriás vacakra számítottam míg újra el nem kezdtek infókat csöpögtetni. Akik meg fikázzák azoknak üzenem, hogy több mint egy hónap van még vissza a megjelenésig,( ha nem csúsztatják,) addig meg még tudnak foltozgatni ezt-azt... bár a közelharc valóban kicsit gyengusznak tűnik ilyen egyoldalúan, de majd meglátjuk, nekem ettől még bejön. :)
35.
35.
ja és aki már látott NŐT rúgni,az tudhatja hogy a valóságban egy átlag nő ugyanilyen szerencsétlen módon tud rúgni:D:Dnem rosszindulatból mondom de tényleg így van:Dhehe
egyszóval várós a cím
34.
34.
szerintem ez nagyon faxa lessz,ha a hibákat kijavítják,tetszik,a grafikai hiányosságok az x360 csodálatos hardwerének tudhatók be,meg a 0 élsimításnak +hasonlók:D
33.
33.
Technikailag rengeteg gyermek betegségtől szenved, átesés a padlón, mellé szúrástól is sebződnek, zavaró késés az ütés és a sebzés között, hanyag animáció (a konzolok miatti alacsony minőségű elmosott életlet texturák már csak hab a tortán)... Ezek mind javíthatóak, de a fő problémám inkább azzal van, amit a kommentben mond a fickó. Lesz lőfegyver, de alapvetően ez egy close combat játék és csak kevés távolsági fegyver található majd (bár ezek roppant hatékonyak lesznek). De akkor miért ilyen igénytelen az egész ? Ha rámennek a close combatra akkor ne egyfajta rugás és ütés legyen, hanem lehessen verekedni. Értem én, hogy a fegyverként használható tárgyakról próbál szólni az egész, de olyan, mintha végig ugyanazt a mozdulatsort és ugyanazokat a fegyvereket használta volna. Nem érzem a változatosságot... Nekem ez így ebben a formában emészthetetlen. Pláne, hogy a zombis játékokat amúgy sem szeretem és hát közelharci játék közelharci lehetőségek nélkül nekem nagyon felejtős...
32.
32.
Shotgun Blues
#31: PL minek van kibaszva a képernyő közepére a futásjelző csík... Fölös.
31.
31.
Mariah
Fáj a szívem ezért a játékért! Óriási lehetett volna. Erre az összes hangulatot kicsinálják ezzel a jétéktermi pontozásos gagyi rendszerrel... Szerintem a Hellgate is azon bukott el, hogy a képernyőt teleszemetelték hangulatromboló színű, méretű, formájú, és egyébként is tök felesleges kijelzőkkel.

Bár, ha lehet modolni...
30.
30.
LtK
Képek alapján tetszett.... de így mozgás közben már nincs meg az a varázs =S
29.
29.
dean winchester
#26: igen, itt süt a nap és van sok homok. az tetszik, hogy sok különböző fegyver, meg autó meg mindenféle van benne, de ez a hit point rendszer teljesen elrontja a hangulatot. szerintem hud sem lenne szükséges.
27.
27.
Józsi_Doe
Ennyire nem mernek, vagy tényleg ennyire nem tudnak semmit kitalálni?
26.
26.
elite_hun
#25: Nem tudok róla hogy az eleje lett volna a vége (de még leejht hogy igy lesz)
És am ha játszottál volna vele akkor tudnád hogy ez mennyire más mint a left 4 dead....
25.
25.
dean winchester
left 4 dead 3. jobban tetszett volna ha van egy story szál egy apával, és a családjával flashbackekkel. meg nem úgy volt hogy a történet végén kezdődik a játék, és az eleje lesz a vége ?
24.
24.
Mortician
#22: Szerintem sokkal egyszerűbb dolgokra kell gondolni. Zártörés jártasság, több felszerelés cipelése, stb. Inkább az a kérdés, hogy választható szereplő lesz vagy saját magunk szerkesztjük a karaktert?
23.
23.
Vopesz
Engem megvettek kilóra. Mekkora állatság lesz már kitolni a kampányt 2-3 haverral! Amúgy nekem valahogy az egészről a Fallout 3 jutott eszembe, talán a küldetés felvételek miatt. De mindegy is, ezt is felírtam a listára.
22.
22.
Lauditore
Tuti lesz benne multi...Szerintem egy Oblivion utánérzésű játékot kapunk. Nem mondom hogy nagyságrendileg is de ezek a küldik eléggé úgy néznek ki... Lopás van benne bőven de ha nem esünk bele a fapadlóba nem zavar :D Nagy híve vagyok a karakter "kusztomizációnak" és teccene ha ezis szerepet kapna a játékban.
Egyetlen dolog ami kicsit kiakasztott "Special Ability" nah az mi a tököm??? XMENEKKEL KELL MENNI???
21.
21.
Hubert Cumberdale
Nekem nagyon bejön. Őszintén én sokkal szarabbra számítottam. De, hogy a második kommentelő hol látott benne farcry 2-t azt nem tom.
20.
20.
Petiop
Én sokkal jobban örültem volna, ha TPS lett volna:(((
19.
19.
mark825
nekem is tetszik de képek alpján jobban nézett ki de video alapján :S de nem rossz
18.
18.
#14: Igen, és azt is mondja, hogy az egész sztori újrajátszható lesz 4 fős multiban. Na meg hogy 25 órás játékidő...ami szerintem nem lesz annyi... :D

Tényleg kicsit kezdetleges még, remélem javulni fog...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...