Ingyen letölthető a NecroVision: Lost Company

Link másolása
A Green Man Gaming névre hallgató online játékáruház új akcióval ünnepli meg az első születésnapját: a srácok ingyenesen elérhető tették a tavaly megjelent NecroVision: Lost Company-t, a letöltéshez pedig mindössze egy regisztrációra van szükség. Ráadásul ha végeztél vele, visszatérítik az árát!

Egy éves fennállását ünnepli a Green Man Gaming, mely ezen alkalom megünneplésére ingyen játékot oszt. A letöltéshez csak egy felhasználói fiók kell, ahova beütjük a felkínált promóciós kódot, és máris miénk lehet a NecroVision: Lost Company - ingyen természetesen.

A Green Man Gaming egyedi a digitális boltok sorai között, ugyanis a megvett játékunk bizonyos mértékben beszámítható egy új vásárlásakor: ha meguntuk, vagy mondhatni elég volt belőle, visszacserélhetjük egy másikra. Persze nem mindegyiket, hiszen az eltelt egy év óta már SteamWorks játékokat is árul az oldal. Érdekesség, hogy az akció keretében az ingyenesen letöltött NecroVisionért kapunk vissza krediteket - jó üzlet, nem igaz?

A NecroVision egyébként egy első világháborús FPS volt, a Lost Company ennek a játéknak az előzményeit meséli el: a játékos egy német katona bőrébe bújhat, és a rá váró 10 pálya során egy rakás fegyverrel, járművel és zombival találkozhat majd. A játék egyébként tavaly februárban került boltokba, szóval még egészen friss. Itt tudjátok beszerezni!

5.
5.
Skyer
Nekem tetszett :D Valahogy nagyon bejött, főleg miután megvolt az a démonkarom :D
4.
4.
Mortis
Sajna tényleg elég gyenge Painkiller-kopi lett, de hogy ingyen közzéteszik azért megsüvegelendő. :)
3.
3.
Cuppak
Végre valamiben egyetértek Józsival :D.
1.
1.
Józsi_Doe
Hú, de borzalmas volt ez a necrovision! Az egyik legrosszabb játék amivel a balsors összehozott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...