DiRT 3 - megjelenésnapi trailer

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 24.
  • Videó
Link másolása
Némileg szemet hunyóbb rali-fanatikusok már biztosan meglátogatták kedvenc szoftverszatócsukat, hogy beruházzanak a saját DiRT 3 példányukba. A Codemasters fellőtte a játék utolsó trailerét, mely arra hívja fel a figyelmet, hogy a verseny soha nem áll meg. Míg elő nem jönnek a hibák, ugye?

Ne fessük az ördögöt a falra - a DiRT 3 igenis kiemelkedő darab lehet abban a mezőnyben, ahová szánták. Ez pedig meglepetés nélkül az arcade-címek piaca, s ez így van rendjén. Ma jelent meg a játék, bő tartalommal, az előző részre jellemző showszerű parasztvakítások nélkül. A fejlesztők elmondása szerint annyira megpakolták a cuccot mindenféle földi jóval, hogy egy húzásra bele se fért minden - ebből következik, hogy a megjelenés után számos DLC-vel gazdagodunk majd. Az első vásárlóknak mik a tapasztalatai?

29.
29.
kakasska
Üdv mindenkinek !
Nekem olyan problémám van, hogy van egy Acer Aspire 8930g (Intel Core 2 Quad, nVidia 9700m GT (512), 4GB ram) laptopom, és fullra felment minden, de amikor játszanék, késik az egész. Nem laggol, hanem késik. Például megnyomom a főmenűben az entert és csak egy kis késéssel lép be bárhova.
Valakinek van 5lete mi lehet a baj? Előre is köszönöm.
28.
28.
Bandi1973
Sziasztok!
PS3-ra ma jött meg a gém, lelkesen telepítettem, rákötöttem a vasra a Logitech driving force wireless kormányomat és láss csodát: SEMMI!!!!
Létezik hogy a játék a Dirt2-vel ellentétben nem kormány kompatibilis?
27.
27.
LtK
#9: Akkor ezek szerint nem tanultak a hibájukból =S a 2be is kevés volt a pálya
26.
26.
soap mactawish1982
úgy sasólom meg kell szereznem!!listára minden esetben feltettem!!
25.
25.
hakydakillah
21. köszi még egyszer :-D Mire kijön a Grid2, az még 1év, addigra talán kapok szabadot :-D
24.
24.
Józsi_Doe
#22: Bocsánat helyesbítenék, az irányítás remek, belső nézetből nagyon jól érezni merre mozdul az autó és merre kell ellenkormányozni. Külső nézetből nem annyira.
23.
23.
Affranc ez is árkád :((( Igazán csinálhatnának már egy tényleg jó fizikán és nem hasra csapás elven alapuló rally szimulátort, az f1-ben úgyis minden tekintetben csalódtam és már nézni sem vagyok hajlandó :(
22.
22.
Józsi_Doe
A grafika jó, nagyjából ugyanaz mind a Dirt2-nél. A gépigény a nullához konvergál, egy 5 éves vason is 40 fölötti képfrissítéssel csapat 1680-as felbontáson és High qualityn. A töltési idők eléggé durvák, percekig töltöget 1-1 pályát, közben pedig alig használja a merevlemezt.
Az irányítás viszont eléggé túlkormányzott, kicsit belepöckölsz a kaynarodásba és máris keresztbe fordul a kocsi(hiába állítottam lejjebb az advanced beállítást nem igazán segített).
Amiben sokkal jobb mint a Dirt2, hogy nincs benne az idegesítő bejárós paddock-menü, csak egy sima van benen, igaz ezt is felturbózták némi 3d-s animmal hogy nehogy túl gyors legyen. A Soundtrack ezerszer jobb mint a Dirt2 95%-ban gagyi rock butáskodásai(összvissz 1 értelmes zene volt benne), a dirt3 esetén sokféle stílus jelen van - sajnos szelektálni nem lehet.
21.
21.
tjames
#20: Lehet te még nem tudod.....de most neked egy kis játékmentes időszak (vagy legalábbis jelentősen megcsappant időszak) következik... :)
GRATU ! ! ! !
20.
20.
hakydakillah
Köszönöm Codemasters ezt a remek játékot, de most már könyörgöm, tegyétek a Dirt játékot picit a sarokba, és jöjjön a GRID 2. De ez hogy is lehetne másképp leírni, mint léééécccccciiii :-D
19.
19.
bance91
#18: kösz az infot :) én is xboxos vagyok amúgy ;) akkor sztem érettségi után benevezek rá
18.
18.
nincstelen
#16: Az X-boxon van (kipróbáltam), PS3-on is van ( a borítóra rá van írva ), PC-n nem tudom, de elméletileg kéne lennie...
17.
17.
Qka19
#15: Ha van is limitált akkor gondolom amerikába meg lehet venni, úgy is onnan venném ha van.De köszi a választ.
16.
16.
bance91
fontos kérdés. vásárlás előtt állok és csak annyi döntene h van benne osztottképernyős mód ahol haverral tudom nyomni avagy nincs? köszönöm h ha valaki segítene
15.
15.
Dogmatix
#12: Úgy tudom Magyarországon nincs limitált kiadás. Régebben voltak olyan hírek hogy távirányítós autó lesz a collectorsban, de hogy az se lesz mindenhol elérhető. Ennyit tudok :)
13.
13.
Daca
#11: láttad már a profil képed?:D
12.
12.
Qka19
Valaki nem tudja van limitált kiadása?
11.
11.
shatterhand
csak ez az ocsmány sárgás/zöldes színvilág ne lenne ebben a generációban

9.
9.
ATi0021
Valóban remek játék lett. Viszont egy valamit nagyon elrontottak. Borzasztóan kevésnek találom a helyszínek számát. Maga a karrier is lehetne kicsit hosszabb és néhol izgalmasabb. :) Szóval számomra eddig 8.5/10
8.
8.
aludttej
#4: igen, ebben igazad van, és is végighallgattam a dallistát tanulás közben, de egyik számra sem kaptam fel a fejem, de hát egy rallys játékba nem is ez a legfontosabb, a kocsi hangja dübörögjön inkább :D
7.
7.
aludttej
Az a poén hogy valójában sokkal jobban néz ki a játék mint a vidiben látható :D
6.
6.
K2 The Highest
Nagyon baba gém lett! Eddig nekem nagyon bejön:)
5.
5.
steve 18
Ismét egy nagyon kemény Dirt.. Fasza!!! :))
4.
4.
xICEMANx
Nekem ami nem tetszik egyedül a játékban az az hogy a soundtrack-ek lehettek volna jobbak... ég és föld a különbség a 2-eshez képest amik abban dübörögtek... Itt csak épp néhány ami jó. A Dirt 2-ben meg egy két kivétellel mind remek szám volt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...