Előzetest kapott a Zelda: Ocarina of Time 3D

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 25.
  • Videó
Link másolása
Hiába játszottuk már rongyossá a The Legend of Zelda: Ocarina of Time-ot korábban, jelenleg a felújított 3D-s változatot várjuk leginkább a Nintendo 3DS felhozatalából. Az új játék júniusban fog megjelenni, kedvcsinálónak pedig álljon itt egy új trailer, mellyel néhány szép emléket eleveníthetünk fel.

Aki játszott annak idején valamelyik korábbi verzióval, valószínűleg nem fog sok újdonságot találni a trailerben, mert ráadásul az még csak nem is 3D-s, mint maga a játék lesz. Persze a Zelda tartogat néhány érdekességet a térbeli megjelenítésen kívül is: mint arról korábban beszámoltunk, extra játékmódok, nehezített játékmenet és más érdekességek várják a rajongókat. A trailer inkább az újoncoknak szól, íme:

6.
6.
Dresa
#5: Én is most játszom vele emulátorral (ugy egy fél éve, néha néha rákattanok 1-1 hétig), ugyhogy annyira nem gond, csak legyen egy gamepadod a pc hez mert kulonben nem az igazi!!!
És igen, nekem is ott van a legjobb játékok között :))
5.
5.
p3ti
Nem vagyok nagy nintendo fan , de az tény hogy a Zelda ocarina az 1ik legjobb game amit valaha játszottam.. Ilyenkor nagyon bánom hogy nincsen nintendom,amibe bele tehetném 1 pár órára :)
4.
4.
deviques
#2: Amúgy tényleg a világ legjobb játéka. Gamerankings-en minden idők legjobbja.
3.
3.
LINK 21
2.
2.
LINK 21
Világ legjobb játéka nekem :D .... ezt ezt ááá még nem tudták überelni soha ...:( ..:) mesterék se :D ...a helyek amiket bejárunk ...a sztori ...a kis drágaszágosz ocarina amit feldobtam ének órán a nagyon - okos szemüveges kis tanárnéninek (viszonyunk változó volt ) ..mi az az okarina ? ...mire ő ...mirű beszísz ...nem létezik..ő még ilyet nem hallot...stb. stb... :D ... semmi itt tart a magyar oktatás :D:D:D ...nahh de visszatérve sztem ez ez mohcskos jó game ! ..hülyeségnek tartom h egy játék miatt venni gépet beszólást de erre a gémre talán igaz ez az állítás én inkább javallom ha nincs keret h csorjuk el szépen közeli ismerősöktől rokontól baráttól ..mert ezt a kalandot nem felejted el :D .. bazzeg :D (jahh és az a rühhes vizes pályát mikor megláttam a trailerben eszembe jutott h jahjjj de nehéznek bizonyúlt akkoriban :D..dehát imádni lehet ezt a cuccot :D ..főellenségek pedig :D ...állat :D ..boszik a nagy kedvencek :D ..nahh elég a ....) NE HANYAGOLJÁTOK KI ÉLETETEKBŐL kifele :D ... elsőnek én is utáltam a képek alapján ..mndom a fakardos hülyegyerek-hosszú hegyes fülekkel ...meg az a neve h link ...mennyé má :D ... áhh ne ...aztán tessék a kedvenc sorozatom lett :D:D:..
1.
1.
volkornka
Jó kis trailer. Amúgy az a baj szerintem a 3ds-el hogy ugyan hamar megjelent, de a játékok nem jönnek közben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...