The Witcher 2 - még ma érkezik az 1.1-es patch

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 25.
  • Letöltés
Link másolása
Egy hetet kellett várniuk Ríviai Geralt rajongóinak az első javításra, mely várhatólag még ma letölthetővé válik. A legtöbb kényelmetlenségre, sebességgondra érkezik a gyógyír, amire szükség is van, hiszen a The Witcher 2 nem lett tökéletes játék, annak ellenére, hogy a hangulattól lebabázunk.

Fontos tudni, hogy a CD Projekt RED jelenleg is gőzerővel teszteli a patchet, ám ha minden jól halad, még ma elérhetővé teszik, ha nem, akkor maximum holnap reggelig kell várnunk rá. Nem ez lesz az egyetlen javítás, ami mostanában napvilágot lát, várhatóan a második tapasz a jövő hét folyamán landol majd. Egy ilyen kaliberű RPG esetében nem mehetünk el szó nélkül mellette.

Lássuk, milyen hibajavításokat eszközöltek lengyel felebarátaink: egyszerűbb lett a telepítés, az aktiválás, kiváltképp a DLC-k, előrendelői tartalmak esetében. Ami a legfontosabb, hogy 5-30 százalékos framerate javulást ígérnek a fejlesztők. A véletlenszerű összeomlások javarésze fixálva, mentéskor és betöltéskor is. Immáron a nyilakat is használhatjuk Geralt mozgatásához, az invert egérmozgatáshoz szokott delikvensek is örülhetnek. Immáron tényleg hagyatkozhatunk az auto-detect opcióra, most már sokkal jobban ismeri fel gépünk teljesítményét és ezek szerint ajánlja a beállításokat. 

A javítások teljes listáját erre találod, részletes tesztünkre pedig már csak pár napot kell várnotok. Türelem, nem fogjuk elkapkodni!

27.
27.
hali74
#24: Na jó a kayran-t én is megszivtam párszor el lehet tökölni én is szeretek csak az rengetek amit te leirtál szimplán az elsö fejezetre de hát végülis mindenki ugy játszik ahogy akar!
26.
26.
az amd hotfix-el is hasít hát még a peccsel! De várom már :D
25.
25.
hedzsooo
#24: 22-es helyett ez nem a 23-asnak szolt ? :-)

1ebkent nem vagyunk 1formak, mindenki maskepp szeret jatszani, en pl. minden bokor moge benezek, a medalt is hasznalom feszt, gyujtogetek, kereskedek, osszes plussz infot begyujtom mindenhol, a BOSS-fightoknal meg szenvedek igy is, mert bena vok hozza ! XD :D Normalban tolom, de igy is nehez, ennyire meg 1 jatek sem izzasztott meg talan normal-nehezsegen, de ez neha nagyon kiakaszt. SPOILER jon !!! Most a masik witcher ellen harcolok, nem gyenge, pedig kardom sem gagyi mar, tuningoltam is olajjal, beloktem 3 jobb fajta varazsitalt, a harchoz viszont benacska vok, nem jol vedekezem, v. vmi, mert mar 4-5 alkalommal kinyiffantam..., ettol fuggetlenul n agyon jo jatek. ^^ ;-D
24.
24.
hali74
#22: Akkor te nagyon béna vagy nem tudod mit kell csinálni mert 17-ikén jelent meg most 26-van ha beszorzom 3-al az 27 óra én a 1-sö fejezetet 5-6 óra alatt végeztem ki ugy hogy a troll dlc-is benne volt és minden melléküldi is sikerült kivéve 1 mert azt az ujrajátszásnál lehet cskak attol fügöen kinek az oldalán álsz amugy 30 óra az egész játék és a döntések miatt amit majd ha ujrakezded ugy változik a történrt tehát 50-60 óra ha máshogy döntesz de ehez 3-szor kell végig tolni elöröl!
23.
23.
The Lone Drow
#19: Én a megjelenés óta játszom vele napi 2-3 órát, az első nap meg még többet is játszottam, és még az első fejezetben vagyok, tény, hogy volt olyan, hogy semmi érdemlegeset nem haladtam, napokig, de ki lehet húzni valahogy. A kidobálós dolog velem is megtörtént, de meg esik az ilyen.
21.
21.
Joc1
#20: Nekem benne van :D szal akkor nálad nem stimmel valami
20.
20.
gtn0829
Azt pl. észrevettétek, hogy a mentések mappájában kis bmp-képek vannak minden mentés mellett? Csak ezt, úgy tűnik, a játékba elfelejtették betenni (ti. hogy a dátum, idő mellett egy screenshot is segítsen eligazodni a mentések közt, mint az 1-ben).
19.
19.
thernielle
Végigjátszásom során egyetlen egy nagyobb buggal találkoztam, amikor egyszercsak kidobott a játék minden figyelmeztetés nélkül. Egyszer. Sem előtte, sem utána nem volt gond. Azt nem mondom, hogy egy csomó dolgot nem másképpen oldottam volna meg (inventory, kereskedés - ezek rohadtul nyűgös dolgok...), de amúgy példás a játék. Egy NAGY bajom van vele: rövid. Tényleg az. Nagyon kevés időm van játszani, tényleg, de 3 nap alatt végeztem. Nem mondom, hogy minden mellékküldetést végigtoltam, de azért ez a Witcher első részével nem fordult elő.
17.
17.
vuliem
#1: Az ESRB listájára már felkerült az xboxos verzió (akik végzik a korosztályos besorolást), szóval sztem azt borítékolhatjuk, hogy jönni fog. És ha a microsoft masináján lesz, akkor álláspomtom szerint a PS3 tulajok sem kell aggódjanak.
14.
14.
K2 The Highest
Szeretem ezt a gammát és eddig semmiféle buggal nem találkoztam...Egyetlen gondom volt egyszer, hogy a város textúrája nem töltődött be azonnal csak 20mp múlva, de egyébként semmi baj nincs vele...A Játék egyébként király:)
13.
13.
hedzsooo
Amugy kb, ezek a fo zavaro hibak szerintem, altalanossagban:

1 Telepitesi gondok, 2 DLC gondok, 3 Futtatasi es teljesitmeny beli hibak, gondok,

4 A jatek exe-fajljat tobb antivirus is VIRUSNAK latja es dobja is a karantenba egybol.

Ezek kozul nekem csak telepitesi gondom NEM volt. Ettol fuggetlenul is mar most nagyon hangulatos, lebilincselo valoban ez a fantasy-RPG jatek. ^^ ;-D
12.
12.
hedzsooo
#11: Szerintem meg zsiir, ahogyan mar irtam is itt :

http://www.gamekapocs.hu/tag/hedzsooo/blog/738/the_witcher_2_assassins_of_kings_pc_verzio

Tovabbi kepek infok erre:

https://www.facebook.com/pages/PC-RPG-community/111044738978377

Rakas kep maxon, ami meg bovul, frissul folyamatosan:

https://picasaweb.google.com/Hedzsooo/20110521TheWitcher2InGamePics18?authkey=Gv1sRgCK-jvLi_ppD6xAE&feat=directlink

Elso vidim belole, maxon, de meg nemi teljesitmeny problemaval itt, ezert picit kesik a hang ( azota feldobtam az NVidia BETA-driver-t, picit segitett is) :

http://www.youtube.com/watch?v=J0yqNNSy9Kk
11.
11.
gtn0829
#3: Nem borzolnám a kedélyeket hosszadalmas fikázással, de nekem nagy csalódás a game. Van egy olyan érzésem, ezzel egyedül vagyok az egész univerzumban, de sebaj. :D
Szóval, én a magam részéről félretettem a Witchert, és várok még pár patchet. :)
10.
10.
szabo900201
Nagyon tetszik a teszt legutolsó mondata :)
9.
9.
szabo900201
Személyes véleményem szerint van mit tanulni a konkurens Rpg fejlesztőknek.
8.
8.
wardprod
#6: Jelen esetben az is "probléma" lehetett, hogy ~50(?) óra contentről beszélünk nem pedig 5-ről ugye. Azért az, hogy ennyi quest közül mind tökéletes legyen az elég nagy elvárás :)
7.
7.
falselight
#2: én végigtoltam és nem találkoztam túlságosan zavaró hibákkal.
6.
6.
hali74
#3: Sajnos minden rpg-re igaz a mondás vedd meg fél év mulva!!
Talán a az a gond hogy nincs idö tesztelni eleget,nem véletlen hogy több fejlesztö béta tesztet csinál mert több szem többet lát!!
5.
5.
Józsi_Doe
Azt is megcsinálhatnák, hogy lássam az inventory-t amikor eladok, mert ilyenkor fél percig világít az eladást konfirmáló felirat.
4.
4.
wardprod
#2: Hidd el, hogy ennek sokkal jobban kell örülnöd, mint annak, hogy kevés sokkal irritálóbb problémát mondjuk le se szarjanak.

Az, ha egy team foglalkozik a produktumával rendesen, mint itt is, az mindig örvendetes dolog.
3.
3.
metercsiken
#2: Miért, ezek nélkül annyira rossz?
2.
2.
gtn0829
Örvendetes. Még 2-3-4 patch, és élvezhető is lesz játék. :S
1.
1.
metercsiken
Remélem konzolra már úgy jelenik meg, hogy a "hibákat" kijavítják!? Persze csak ha megjelenik!? Nagyon remélem, hogy igen!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...