Európába is szeptember elején jön a Resistance 3

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Végre egy újabb nagyszerű PS3-exkluzív cím megjelenési dátuma mellé került pipa, miután az Insomniac bejelentette, hogy szeptember elején indul a harc a kimérák ellen, immáron harmadízben. Emellett a Resistance 3 speciális kiadásairól is megtudtunk ezt-azt. Bitang lesz az őszi játékfelhozatal!

A Resistance 3 egészen pontosan szeptember 7-én jelenik meg Európában, így kishazánkban is. Az előrendelői akciókkal járó plusz tartalmak mellett két gyűjtői kiadást is bezsákolhatunk, ezek a Special Edition és a Survival Edition névre hallgatnak. Haladjunk sorjában!

Szintén áruházfüggő, hogy milyen előrendelői bónuszok járnak a játékhoz. Az első alternatíva az SRPA Black Ops skin, melyet majd a multiplayer során hasznosíthatunk. Gyakori viselet a kimérák ellen, a különleges osztagba tartozó katonák kapják. Ismerős lehet az uniformis a Resistance 1-2 tulajdonosai számára. A fertőzött Nathan Hale skint is magunkévá tehetjük a megfelelő online áruház kínálatában, az elesett hős visszataszító ábrázata a multiplayer csaták nagy vigassága lehet. Az Air Fuel gránáttal tűzveszélyes gőzt dobhatunk az ellenség soraiba, amely a legkisebb lángra is hatalma robbanással válaszol. Az SRPA elit egységeit hozza el egyedi multiplayer címként a Sentinel bónusz. A Multiplayer booster segítségével korai előnnyel indulhatunk az online csataterekre, hozzáférhetünk számos karakter- és fegyvertestreszabási lehetőséghez. Válaszd ki jól, hogy mit szeretnél az előrendelői csomag részeként a fenti kínálatból!

Resistance 3 Special Edition

Lenyűgöző acél díszdobozban érkezik a játék, egy voucher kóddal megspékelve, mellyel az összes előrendelői tartalom elérhetővé válik. De a polcon is jól mutat, nem beszélve arról, hogy egy bordázott beütést kap a lemez, mintha csak egy régi bakelitlemezről lenne szó.

Resistance 3 Survivor Edition

Ez a teljes, über csomag! Tartalmazza a Special Edition összes jóságát, ám egy katonai vászontáskában érkezik, mely megbízható hosszú utazásokhoz. Az ellenállás hordott ilyet a játékban. Az életnagyságú kiméra poszterre bármikor célbalőhetünk, ha csak egy kis gyakorlásra vágynánk. Fight for Freedom játékkatonák is a csomag részét képezik, benne a főszereplő Joseph Capelli és jó pár kiméra harcos kicsinyített mása. Megkapjuk hősünk naplóját is, tele feljegyzésekkel, a háború menetéről és a fegyverekről. Itt van még az SRPA fémflaska is, melybe némi töményet töltve, és azt a kényes szituációkban meghúzva, bármikor visszatér a bátorságunk. Egy pakli franciakártyát is birtokunkba vehetünk, rajta a játék szereplőivel.

Köszönjük danez11!

13.
13.
wigyory
Végig toltam az 1-2-őt és nem csalódtam benne, most én is várom a 3-at.Azt viszont hogy melyik verzió mellett döntök, hmm....., még nem tom.Mind kettő tetszik, de majd a zsé mennyisége fogja eldönteni.
11.
11.
Neo1989
#3: Még hogy jót olyan mint ha le lenne öntve paradicsommal :(
10.
10.
..::RoLiSoAp::..
Ha valaminek, hát a survival editionnak 100 h szorítok helyet a polcon!! =) #3: are you OK?? a kettő úgy magábaszippantott h asse tuttad holvagy, csak daráltad az ellent. hol élsz te?!...
9.
9.
attila 999
tuti vetel,egyik legjobban vart jatek az egesz evben.fenomenalissan jo mindket resze eddig
8.
8.
keiji maeda
#7: akor mi pont ellentétek vagyunk mert a killzone meg nekem volt baromi unalmas nyomasztó hangulat és mindig mindig csak hellgastos katonákra lőni , nagyon szép meg jó játék a kilzone de nekem meg az volt unalmas , a resistance sorozat engem azért fogott meg enyire mert apró pók mérető lényektől egészen óriási titánokig , gyorsak lassuak szaladtak repültek minden volt benne , számomra ez az FPS a kedvenc :) a killzone 1-2-öt végigvittem a 3mat tudom hogy sokkal jobb deh nem tetszik
7.
7.
LtK
#5: A trolkodós szöveged nagyon nem menő már úgyhogy inkább találj ki valami mást vagy maradj csöndbe. Köszi. Barátom sajnálattal kell közölnöm veled , hogy végigszenvedtem ezt a játékot, és igen, egyszerűen unalmas. 1-2 óráig élvezhető de aztán annyira monoton az egész, hogy nagyon. A fegyverek kb ugyanazok a 2 részbe 1-2 alakítással rajtuk, és ugyanez igaz az egész játékmenetre is. Nem mondom , hogy szar de semmi kiemelkedőt nem tud mutatni számomra. Ne haragudj , hogy megsértettelek mert unalmasnak neveztem a kedvenc játékotad ;) Szánalmas kis beszólás volt ez a tiéd, kettőnk közül lehet nem én vagyok a "troll" , hogy a kedves szavaddal éljek. Keiji ameda : nekem mi nem unalmas? például Killzone.
6.
6.
Robbie17
Dejó ez a bakelit lemezes kinézet :)
5.
5.
danez11
#4: gondolom megnézett 2 videót a jutubon és betrollkodta hogy unalmas
4.
4.
keiji maeda
#3: unalmas ??? az elöző részek neked unalmasak voltak ? haver akor neked nem tudom mi a nem unalmas Mindenesetre a játék tuti vétel :)
3.
3.
LtK
Remélem nem lesz olyan unalmas mint az előző részek. Videók alapján ez elég tetszetős. Jót tett neki ez az új kinézet is.
2.
2.
ReNegAdE
Nagyon igényes cucc lesz!A játék nagyon várós!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...