PS3-ra is megjelenik a House of the Dead: Overkill

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A B-kategóriás horrorfilmeket idéző The House of the Dead: Overkill annak idején kizárólag Nintendo Wii-re jelent meg, ám most, hogy a Sony is előrukkolt a maga mozgásérzékelős kontrollerével, semmi akadálya annak, hogy a Sega HD-felbontásra húzza a játékot, és kibővítse minden földi jóval.

A The House of the Dead: Overkill mindenképpen érdekes próbálkozás volt, mert sokkal inkább idézte a VHS-korszak horrorfilmjeit, mint a korábbi epizódokat. A játék kizárólag Wii-re jelent meg, és a Sega csak most, a PlayStation Move boltokba kerülése után döntött úgy, hogy más platformra is elkészíti azt.

 

Az Overkill PS3-as változata stílusosan az Extended Cut alcímet kapta, HD-grafikával, 3D- és Move-támogatással érkezik majd október 28-án, mikor is megjelenik az európai boltok polcain. A fejlesztők mind a hét eredeti pályát felturbózták, sőt kettő vadi új szintet is beépítettek a programba, hogy elcsavarják a PS3-tulajok fejét. Mindezeken felül új játékmódokat, trófeákat és még több exkluzív tartalmat ígérnek - az első képeket már meg is tekinthetitek róla.

Köszi, daenath!

8.
8.
Lordnekroseth
Végre visszatérhetek gyerekkorom pisztolyos érmés hangulatába. És egy jó ok arra hogy beszerezzek egy ps move ot..vagy pisztolyt vagy mi a fene kell hozzá!
7.
7.
Scoo
Wii végigtoltuk. Nagyon nagy móka, a játék baromi hangulatos és beteg.
6.
6.
daenath
Jo lesz ez, adja a jatektermi hangulatot ;)
5.
5.
xICEMANx
#3: Sztem is csak ott... most lehet valakinek nem fog tetszeni de sztem nem valami jól nézki HD-graf meg miegymás, de jobban is kicuccolhatták volna...
4.
4.
ilor14
megint ki kell maradnom :S
3.
3.
Mortis
Jöhetne a többi is.

Akárki bármit mondhat, de ezek a játékteremben ütik a legnagyobbat.
2.
2.
danez11
óójjeeeeee :D:D bár, ez move-val lenne a jó ..... addig beszerzek egyet :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...