Sims 2 térhódítás

  • Írta: Daks
  • 2005. április 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha már azt hittétek, a Maxis semmi újat nem tud mutatni, akkor tévedtetek: a srácok már dolgoznak a The Sims 2 totális, multiplatform térhódításán!

Ha már azt hittétek, a Maxis semmi újat nem tud mutatni, akkor tévedtetek: a srácok már dolgoznak a The Sims 2 totális, multiplatform térhódításán!

Nos, úgy néz ki, a jelenleg létező (és támogatott) összes platformra készül egy-egy Sims 2 adaptáció. A hódítók nem kímélik se a nextgen konzolokat, se a handheld-eket, sőt lesz Sims 2 N-Gage-re, és mobiltelefonra is! Egyes átíratok (a könnyebb kezelhetőség érdekében) third person módban fognak futni, melyben (egér híján) magunk irányíthatjuk a karaktereket.

8.
8.
InGen
Kösz, Syb :) pontosan úgy van ahogy mondod.
7.
7.
Sybilla
Úgy van, InGen. A Simset is "divat" szidni, mint Bill Gates-t. Én sem értem, miért zavar 1eseket, ha mások szeretik. A kiadó oldaláról pedig: hülyék lennének egy sikeres anyagból nem kihozni még több pénzt a multiplatformmal.
6.
6.
fojesz
ATTÓL LOL HOGY BEKEBELEZIK AZ EMBERISÉGET! :DD
5.
5.
InGen
Nem értem mitől lol... kapásból tudom mondani vagy 50 játékot, amelyik hasonló módon több platformra készül, nem tudom mitől nagy szám ez.
4.
4.
fojesz
InGen: nem azért, de ez már lol... (látszik, hogy mindent lehúznak róla...). Kíváncsi leszek erre az irányítgatós cuccra.
3.
3.
lewton6
DE KÁR, hogy csak pc-m van :D
2.
2.
InGen
Most ez fáj vagy mi van? Mától nem tudod tovább élni az életed, mert a Sims 2-t átírják konzolokra, vagy apád hazajön és elver, mert a Sims 2-t átírják konzolokra? Vagy nem értem.



Esetleg valami gyerekkori ártalom, kiskorodban egy Sims 2 doboz megerőszakolt?
1.
1.
Throne 10
Jaj bazdmeg! Most miért kell ez?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...