Kojima az új projektje szinkronján dolgozik?

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy egész világ figyeli, hogy mit csinálhat Hideo Kojima, a Metal Gear Solid-sorozat atyja, de az igazság az, hogy nem nagyon tudni. Egy pár órával ezelőtti tweetje szerint éppen szinkronhangokat rögzít, amihez fotó is jár, viszont hogy milyen projekt szinkronmunkálatairól van szó, az rejtély marad.

Hideo Kojima egy egész világot tart lázban - igény szerint hülyít - a megjegyzéseivel, mert míg márciusban olyan pletykákat hallottunk, hogy a mester két játékot is le fog leplezni az idei, június 7. és június 9. között megtartandó E3-on, addig ő nemrég elsírta a bánatát, hogy a projekt, amin az elmúlt egy évben dolgozott, most hirtelen jelentéktelenné vált. És igen: ez valószínűleg azt jelenti, hogy az egyik új játékának munkálatait lelőtték.

Ezzel pedig mi is kilőhetünk egy lehetséges célpontot a bejelentendő címek közül. Később a Konami azt is leszögezte: az E3-on nem kerül bemutatásra a Metal Gear Solid 5, sőt még csak a korábban techdemó szinten létezett NGP-s Metal Gear Solid 4-et sem fogják hivatalosan bejelenteni. Innentől kezdve két másik opció létezik: a 3DS-es Snake Eater 3D lesz kint a kiállításon - ez egyébként szinte biztos -, vagy éppen Kojima egy másik, teljesen titkos fejlesztése.

Akárhogy is, egyelőre fogalmunk sincs, milyen projekt lehet az, ahol most a mester éppen szinkronmunkálatokat felügyel. Kojima reggel a fenti képet posztolta a Twitteren, melyből világosan kivehető, hogy egy stúdióban készült, sőt a háttérben egy képkocka is látható az érintett anyagból. Szerintetek, mi az?

Frissítés: Kojima hivatalosan is megerősítette, hogy az idei E3-on egyáltalán nem vesz részt, de ez még nem jelenti azt, hogy a június 2-án tartandó E3 előtti Konami-bulin nem mutat majd valami újdonságot. Reméljük a legjobbakat!

4.
4.
Mortis
Jajj de utálom ezt a ködösítést. Semmire nem jó, csak hogy felcsigázza a népességet. Miért találták ki a pletyka fogalmát? Háhh.
3.
3.
fojesz
Frissült a hír, Kojima ki sem megy az E3-ra...
2.
2.
Hubert Cumberdale
Szerintem egy arc. Ha van rajta orr, akkor biztos, hogy egy arc! :D
1.
1.
Qbász
Nem tudom mi az a képernyőn, de az most tényleg másfél óránál tart? Vagy másfél percnél? Lehet hogy Zone of The Enders, bár nem játszottam még vele nem tudom hogy a sztori szerint folytatható lenne :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...