Az ingyenes Brink DLC részletei

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 30.
  • Letöltés
Link másolása
A Bethesda végre feltárta, mivel is kedveskednek a rajongóknak a Brink közelgő - nem mellékesen teljesen ingyenes - letölthető tartalmában. Az ajándék tényleg felér egy fizetős tartalommal, ezzel kívánja a játékosokat kiengesztelni a kiadó, miután a megjelenéskor számos kényelmetlenségeket éltek át.

A Splash Damage nagy hangsúlyt kíván fektetni a Brink sorozatos támogatására, ennek első jeleként az alábbi DLC-hez mindenki díjmentesen férhet hozzá. A csomag nagy változtatásokat hoz, számos új funkcióval és térképpel, új fegyverkiegészítőkkel, képességekkel, valamint új ruhákkal lepi meg a rajongók, és azzal, hogy kitolják a szintlimitet 24-re.

A megjelenéskor még igen durva laggal szembesülhettek a játékosok, a múlt héten már elérhetővé vált a hotfix ennek orvoslására, a beszédes The Agents of Change DLC pedig június folyamán tölthető majd le.

Két új térképet kapunk Founders Tower és Labs néven, az előbbi a sziget ikonikus tornya, mely szédítő magasságokba viszi az Arkért folyatott harcot, míg az utóbbi a mélybe visz egy körutazásra, a sziget eredeti kutatási központjába.

Az új képességek terén hozzáférhetünk az UAV-hoz, mellyel a radaron automatikusan eltárolódik az ellenség helyzete, kiket ezután kirobbanthatunk a fedezékek mögül. Napalm gránát és Pyro akna a további új játékszerek, valamint a Field Regen Unit, melyet az orvosok telepíthetnek a gyorsabb regenerálódás jegyében. A taktikai szkenner segítségével láthatóvá válnak az ellenség éppen aktív buffjai, s mi ennek tudatában válthatunk stratégiát.

Fegyvereinkre immáron szuronyokat és pajzsokat is telepíthetünk, steampunk rajongók számára pedig jól fog jönni a Sad Punk ruha és a Limey - utóbbit a tradicionális európai rendőregyenruhák ihlettek.

Köszönjük, daenath!

19.
19.
Józsi_Doe
Egy félkész selejtet dobtak piacra, de legalább támogatják és fejlesztik a programot.
18.
18.
shatterhand
#17: container city!!!
Minden komolyabb harc emlékezetes marad és tökmind1 nyerünk vagy vesztünk a végén. de csak,ha küzdelem folyik. Az értelmetlen mészározás unalams, tökmind1,hogy melyik oldalon van az ember.
Nincs annál jobb mikor folyamatosan harcol a két oldal és próbálja vhogy kicselezni a másikat oldaltámadással vagy mások támogatásával.

Szimpla codban,killzone3ban ilyen emlékezetes meccsek nincsenek.
17.
17.
giga321
#16: Embeeeeeeeeeeer pont ugyanígy gondolom szerintem egy 8.as a game mert én megtaláltam benne a szépet a jót és nem agyon tudok róla rosszat mondani mert egyszerűen hihetetlen amikor egy jó csapatba bekerülök és a container city-ben 6000-nél is több xp van na ezekre fogok visszaemlékezni a jókra meg a szép élményekre , mondjuk eddig rossz élményem nem volt a játékkal.
16.
16.
shatterhand
#15: ASD nem vágom mi akar lenni?
A Brinket megértem,ha nem tetszik, csak sokan eleve úgy értékelik a játokt,hogy vagy 10pontos brutáljó vagy sz.r.
Tudom,hogy nem mondta(!),hogy szar. Csak a neten található lehúzások miatt néha megvédem a játékot.
Én annak ellenére,hogy baromira élvezem, nem adok többet rá mint erős 7 pont. De ezt százszor jobban élvezem mint akármelyik top A kategóriásnak beállított játékot amivel 5óra alatt végzek és elő se veszem többet.

Gond nincs. Elfogadom a véleményt azért.
15.
15.
LtK
#3: Szóval szerinted ha valakinek nem tetszik ez a játék az nem érzett rá?:ASD Nekem se tetszett szerintem okádék. Ráérzéssel is ugyanezt mondanám.
14.
14.
shatterhand
#11: én a statos oldalt várom már
asszem ma indul
bár el nem tudom képzelni,hogy ami más játékban alap az itt miért ilyen körülményes (regelni egy kóddal egy külön oldalon)
13.
13.
shatterhand
#12: szinte semmit se fektettek bele:)
akárhogy nézed nem tudsz különbséget tenni a szingli és a multi rész között
12.
12.
shooter1234
Szerintem egész jó játék, tény hogy nem fektettek nagy hangsúlyt a single player részre.
11.
11.
giga321
#9: értem köszi eddig mindig engineer vagy oerative voltam de akkor lehet hogy most egy ideig medic-es leszek hogy gyorsabban fejlődjek mert már nagyon akarom azt a kapucnis ruhát az angert asszem az a neve.
9.
9.
shatterhand
#7: ja igen
20as eddig a max
meg asszem a skillek száma is korlátozott
ha rossz skillt vettél vagy újra akarod osztani akkor -1 szintlépésért cserébe megteheted
8.
8.
shatterhand
#7: nekem sztornózott a mentésem mert gyorsan kapcsoltam ki a gépet vagy nemtom mi miatt lett corrupted data
de 2nap alatt már 18as szinten vagyok

legyél medic és gyógyíts ezerrel (az a leggyorsabb fejlődés)
ha meg olyan skilled van akkor több eü csomagod van így még gyorsabban tudsz segíteni
7.
7.
giga321
#1: Jaja szerintem is tök jó a játék most vagyok level 16 , nagyon jó hír hogy ingyenes lesz a DLC nagyon várom már , ha most 24 lesz a szintlimit akkor eddig mennyi volt a max ,20?
6.
6.
FekaFOB
#4: Ez sajnos igaz, ha nincs live-od akkor ne nagyon próbálkozz vele, mert a botok miatt irtó nagy csalódás lesz.
5.
5.
FekaFOB
Szerintem irtó jó móka. Csak sajnos mellette kevesebb időm marad az ETQW-ra. :)
Egyébként már alig várom ezt a dlc-t, az új mappok és a szintnövelés igen jól hangzik.
4.
4.
SütiMester00
én megvettem volna mert anno szerettem a SW: Battlefront-okat (sokan mondták hogy hasonlít rájuk, főleg a 2-re) de nincs live-om (de nem ware miatt, slim-em van) és azt is hallottam hogy egyedül szívás a játék, csak akkor jó ha játszanak páran.
3.
3.
shatterhand
#2: mert rá kell érezni
minden pálya tele van lehetőségekkel
Leszámítva a bugokat,lagokat: ez egy olyan fps ahol különösen fontos az együttműködés és használni a sok képességet amiből van vagy 40-50db
. Nem véletlen nincs benne deathmatch (aki meg ilyet kér a fórumon azt rendre kiröhögik). Ha csak simán berakja az ember mint aktuális fps akkor ez csalódás. De ,ha ott marad és talál hozzá más elvetemült rajongót:) akkor derül ki,hogy valójában milyen jó a játék alapja.
Csak kár,hogy korán adták és még az időzítés se volt a legjobb (psn leállás).
2.
2.
cast22
Nekem nem tetszett.. de hát nem lehet mindenki egyforma..
1.
1.
shatterhand
én élvezem a játékot
lag már alig van, csak emberből kéne több
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...