Call of Duty Elite - prémium tartalmak is lesznek

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 31.
  • Hír
Link másolása
A hónap elején az Activision ismertette terveit a Call of Duty-sorozattal kapcsolatban, azóta tudjuk, hogy egy nagyszabású online felület fogja majd össze a népszerű lövöldözős játék minden tagját, hogy összehozza a PC-s és konzolos játékosokat. Alapból a szolgáltatás ingyenes, de ha többet akarunk, fizetnünk kell.

A Call of Duty Elite vélhetőleg a Modern Warfare 3 megjelenésével egyidőben élesedik, az online platform a kiadó tervei szerint még jobban összefogja és közösségbe tömöríti a CoD-rajongókat, s ehhez minden szükséges és szükségtelen funkciót könnyen elérhetővé tesz. Habár a sztenderd multiplayer-csomag, amit a játék lemezén megtalálhatunk ingyenes lesz, de létezik majd egy előfizetésen alapuló, prémium változat is azok számára, akik igazi rajongók, és nem ódzkodnak havonta némi pénzmaggal támogatni az Activisiont a további tartalmakért.

A Wall Street Journal jelentése szernt a Call of Duty Elite nem helyettesíti a játék hagyományos multiplayerét, egyfajta tartozékként szolgál mindenki számára. Az Activision közösségi vezetője, Dan Amrich is megerősítette, hogy a szolgáltatásért alapvetően nem kell fizetnünk, beleértve a Facebook-szerű közösségi elemeket és azokat a részletes mutatókat, táblázatokat, melyek pontosan követik majd a játékos teljesítményét, amiből a noob remélhetőleg tanulni fog majd.

Akik viszont nem restek havidíjért cserébe olyan exkluzív prémium tartalmakhoz jutni, mint pl. új többjátékos pályák, skinek és fegyverek, akkor ezt az Activision szerint a hasonló szolgáltatásokhoz idomuló árazás mellett teheti meg. Példaként a Netflixet említették, azért pedig havonta 7.99 dollárt kell kicsengetni. Pontos ár még nincs, de elképzelhető, hogy kb. ennyiért vesztegetik majd.

Az Activision vezérigazgatója, Bobby Kotick szerint a Call of Duty Elite egy hatalmas befektetés a kapcsolódó üzemeltetési költségeknek köszömhetően, a platformon már két éve dolgozik a kiadó egyik házon belüli stúdiója, a Beachhead. Vélhetőleg az E3-on többet megtudunk majd a Modern Warfare 3-mal startoló szolgáltatásról, és arról is lehull a fátyol, hogy a cég miként képzeli el a PC-sek és konzolosok összeboronálását, különösen Xbox 360-on, hiszen mint tudjuk, az ottani Live platform eléggé kötött. A bétatesztre itt tudtok jelentkezni!

39.
39.
Bisur1996
áhh most mindenhol ez a lehúzás megy... Win8, COD-k meg minden. A nagy kakiért kell fizetnünk, egy biztos, én nem fogok fizetni semmiért.
38.
38.
Khaszás
Remélem erre a Respawn is fog válaszolni :)
Hasonló gammel amibe nincs ennyire pénz éhség olcsóbb dlc-k stb....
37.
37.
McDuff
ez ilyen "jó hogy van,de minek..."
mint a Halo Waypoint,mondjuk azé nem kell fizetni...nem számítva a Goldot persze...
36.
36.
NECROSMOKE
Ezek egy hándikapátok hej.Na CoD-ok csak tessék ezután is nyugodtanmegvenni az Ő terméküket.
35.
35.
Griewer
Nem elég, hogy évente dobálják a sz*rjukat a sok degenerált után. Á...ez nem elég. Minden hónapban le kell húzkodni őket. Nem baj, aki ezért képes havonta fizetni, az meg is érdemli, hogy fizetőssé tegyék neki.
34.
34.
attila78
Én speciel nagy COD-os vagyok,de menjenek már a jó kurva a...ba!Még havonta fizessek mi???Azt már nem!
33.
33.
mephi
Pozitív ez a cikk. Remélem idővel a töltény is pénzbe fog kerülni a játékon belül, hiszen annak vannak előállítási költségei...
32.
32.
Mortis
Unokáink úgy emelgetik majd ezt a napot: Mikor a "Sötétség" felemelkedett s elindult hódító útjára, bekebelezve minden CoD-rajongót, akiket az évek alatt gyűjtött a sorozat. Majd csend vala, majd zaj vala s eldobanda a játékostársadalom ama nagy bölcsességet. :)
31.
31.
roadkill1
#30: A video alatti zenek 60-as es 70-evek nagy egyutteseitol vannak, mint pl. a Creedence Clearwater, Rolling Stones, stb. Ugyanezek a zenek hallhatoak a tobbtucatnyi vietnami haborurol keszult filmekben is... lasd FMJ, Jo reggelt Vietnam, Deer Hunter, Platoon, We were Soldiers, Apokaplipszis most, Kiling Fields, stb
30.
30.
ResidentGabor
A video alatti zene a Battlefield Vietnamból való...nagyon szerettem annak idején
29.
29.
Moldren
a péniszem a bobi kotik szájába
28.
28.
Folti90
A killzone.com-on ez mind ingyen van!!!!
26.
26.
Wackor
#25: http://www.gametrailers.com/video/legend-of-untitled/714359 itt meglehet nézni
25.
25.
exonic
"Ezt a videót a felhasználó eltávolította" ... :/
24.
24.
sittes79
Ne basszatok már ezmiez a videon, először azt hittem, hogy valami poén video...mi ez pre omega verzió?
23.
23.
Maxxer
úristen de gagyi ,mintha valami noname kezdőcsapat munkája lenne. Ennél még a garázs procjetek ,is jobban kidolgozottak,hangulatosabbak,jobbak.:)

Remélem elsüllyed már a hajójúk ,és írtó nagy bukta lesz.
Merthogy értelmét nemlátom ,az biztos.
Ezt mégis kiknek szánták ? kikfogják megvenni?:S
22.
22.
ilor14
ha a BO-ba is benne lesz(nem nemláttam a videót) akkor én kiütöm őket :@
21.
21.
Cuppak
Oh my god , hát ez mekkora.
Köszönöm Activison de nem kell a szarod :D nem fogsz engem lehúzni.
20.
20.
Garfartix
hát ez rohadt nagy szemétség!
19.
19.
ribizly
#15: Én nem akarom védeni, de nekem nem laggol. Szóval, ha Nálad gondok van az fps-el vagy a ping-el, akkor az nem a játék hibája, hanem a gépedé vagy a net szolgáltatódé... Ezt csak azért írom ide mert most a hétvégén 2x is nyomtam órákon át és semmi gondom nem volt.
18.
18.
ribizly
Én azt gondolom, hogy van elég olyan multi fps, amit ingyen lehet tolni (Battlefield összes, CoD: 1-2-MW1-2-WaW-BO, L4D1-2, CS 1.6, CS:S, Homefront, stb.). Ha valakinek ez nem elég, akkor még jön itt egy Battlefield 3 és tuti néhány olyan, ami igyekszik majd kevésbé pénzéhes módon szeletet szakítani ebből a jó nagy tortából. Én inkább beruházok akkor majd egy másik játékra, minthogy WoW-ot játszak, csak CoD-nak hívják... Arról nem is beszélve, ahogy Vincenzo helyesen írta (#7), amikor majd a megvásárolható extra fegverek hatása az lesz, hogy elrontja az extrák nélkül játszók élményét.

Egyvalamit viszont nem értek:
Most is lesznek majd DLC-k, vagy majd csak az kapja meg a pályákat, akik folyamatosan előfizetnek? Vagy majd csak az veheti meg plusz pénzért a kiegészítéseket, aki legalább 3 hónapja be van fizetve egyhuzamban...?!? Kicsit félek én ettől.
17.
17.
falselight
ez zseniális húzás az activision részéről. pénzt kérnek azért, amit máshol ingyen el lehet érni, pl gamebattles.
16.
16.
wardprod
#14: Elmondták a videóban. BO +

#12 Úszni az árral igaz?
15.
15.
Raam989
Ezaz, méglaggosabb lesz ez a szar! Én szeretem a CoD játékokat, de az MW2 és leginkább a BO már túlment a tűréshatáromon. Laggol, megszakad, szétdobja a partyt és a még a dlc-k is baromi drágák.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...