Még több képen az Assassins Creed: Revelations

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 1.
  • Képek
Link másolása
Nem telik el nap úgy, hogy ne hallanánk Ezio újabb kalandjáról, ezúttal a Game Informer jóvoltából jó pár koncepciós rajzra és screenshotra sikerült rátenyerelnünk. Minden interjúval és videóval egyre biztosabbak lehetünk abban, hogy a Revelations meglepetéssekkel teli bombasikernek néz ki.

Ilyen markáns útravalóval pedig nyugodt szívvel vághatunk neki a Ubisoft E3-as sajtótájékoztatójának. A főbb karakterek portréi, jónéhány szegmens az Oszmán Birodalom életéből került most terítékre, a vizuális téma sokkal több színt hív életre, Konstantinápoly pedig eltérő hangulatvilágú kerületeivel nyeri meg a látványra érzékenyek lelkét. A multi terén szabályos invázió várható a háztetőkön ugrálva, igazán használható karakterek vándorolnak az online harcmezőkre.

 

 

15.
15.
Dante
#8: Köszi az infót! Ez jól hangzik..:)
14.
14.
PcSanyko
#13: ááá,itt egy új elmélet.Tisztára olyan vag mint Da Vinci. xD
13.
13.
adriano28
#11: ezen én is gondolkodtam és rájöttem
az egereknek van életük ( pl 1 rosszabb fajta egér 100millió kattintás után beszar) a gk gondolt egyet és ha 50 szer kell kattintani hogy egy képet megnézz akkor hamar tönkre megy az egér.. gondolkodsz tönkre ment az egér a gk-n megnézed a gk shopon a hardvereket ott egy egér és megveszed.. ennyi :D:D
11.
11.
Dark_Temptation
miért kell 50 -et kattintani, hogy megnézzek 1 képet? -.-"
9.
9.
mdr88
hát ezek a képek sok újdonságot nem mutatnak, mivel már láthattuk őket scannelt verzióban jó lenne már egy korrekt trailer... bár E3-ig semmi esély rá
8.
8.
Speper
#7: Trailert a népnek!!!!!
Amúgy én mindenre gondoltam, csak pont az Oszmán-birodalomra nem! :DDD
#4: Altair, Ezio és Desmond is játszható lesz. Ezio és Desmond a főszereplők persze, de bár misszió erejéig feltűnik Altair is! :)
7.
7.
Sarkadi
Nem semmi,nekem már csak egy rendes trailer hiányzik! :P
5.
5.
ATi0021
Eddig ezt a részt várom a leginkább. Nagyon jó helyszín sikerült találniuk. Plusz kíváncsi vagyok, hogy folytatódik a Brotherhood végén levő megdöbbentő esemény.
4.
4.
Dante
Elnézést kérek...lehet, hogy én vagyok lemaradva de nem úgy volt, hogy most megint Altair lesz? (csak mert a cikk elején Ezio-t említenek...)
3.
3.
drakecsaj
Gyönyörűek! *__*
A Kék mecset meg valami eszméletlenül szép lett. Milyen jó lesz majd megmászni :D
2.
2.
giga321
Biztos vagyok benne hogy sok mindent vettek alapul hiszen eddig is így volt.
1.
1.
Mortis
A művészi hajlammal most sincs baj a cégénél. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire vettek alapul korabeli leírások s metszeteket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...