Kiszivárgott az új Deus Ex egy korai változata

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 1.
  • Hír
Link másolása
Augusztusban jelenne meg hivatalosan a Deus Ex: Human Revolution, de bizonyos torrentoldalakon már most letölthető a játék egy korai, rövidített változata. A világért sem reklámoznánk a dolgot, de a hír kapcsán el kell ismerni: nem véletlenül tart ott a hardcore PC-s piac, ahol.

A Deus Ex: Human Revolution története az eddigi részek előtt játszódik, ezzel az epizóddal szeretné a Square Enix feltámasztani Warren Spector sorozatát. A játék hivatalosan augusztusban jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, azonban egy korai változata már most letölthető - illegálisan természetesen.

Öröm az ürömben, hogy ez még nem a teljes változat: a letölthető fájlok összesen mintegy 3,98 GB-ot nyomnak, és a beszámolók szerint csak az első tíz óra játszható végig, ami arra utal, hogy esetleg valami korai - talán újságíróknak szánt - tesztverzió kötött ki interneten - ezt a feltételezést egyébként az is megerősíti, hogy az első beszámolók szerint a kód stabil, és simán fut. Persze a Square Enix ennek ugyanúgy nem örül, nyilván.

Nem mennénk bele tüzetesebben annak fejtegetésébe, hogy miért bélyegzi meg egyre több fejlesztőcsapat és kiadó a PC-s piacot (támpontként legyen elég annyi, hogy nagyon hasonló történet játszódott le nemrég a Crysis 2 esetében is), mi mindenesetre arra buzdítanánk mindenkit, hogy várjon a hivatalos megjelenéséig - már csak azért is, hogy megtudja, mi lesz Adam Jensen kalandjainak a vége.

A hírt leszter küldte be, köszi!

44.
44.
kivenoko
#43: Jah, és tudtommal majd csak 7.-én jelenik meg...
43.
43.
kivenoko
Már a PS3-as Red Faction: Armageddon is fent díszeleg a torrent oldalakon, és nem fake...
42.
42.
Zoom3r
#41: "hisz akit tényleg érdekel, az nem foglalkozik ilyen kezdetleges tört vackokkal"
szerintem épp, hogy azok szedik le, elvégre ha az embert valami nagyon érdekli, akkor azonnal meg akarja ismerni, nem pedig fél év múlva
ez a cikk kezdet pedig tényleg "fura" egy kicsit, megint a "mocskos Pc-sek" jött le belőle nekem. Pedig a konzolos is warezolna ugyanúgy, ha olyan egyszerű lenne mint PC-n.
41.
41.
Vopesz
Az hogy vannak tört konzoljátékok torrenten, még nem azt jelenti, hogy sokan élnek vele (világszinten, ne itthonból induljunk ki). Hisz míg egy tört konzolt bannolnak az adott rendszerből, addig pc-t nem fognak letiltani az internetről. Csakis e miatt van az a helyzet ma a piacon, ami. És ezt butaság tagadni. Másrészről meg nem értem itt néhány ember hőbörgését, valahogy az az érzésem, pont az ilyeneknek jön már le ez a verzió pár perc múlva, hisz akit tényleg érdekel, az nem foglalkozik ilyen kezdetleges tört vackokkal. Azt meg nem hiszem, hogy van aki még nem unja ezt a platformháborút.
40.
40.
Hubert Cumberdale
39.
39.
Split
#38: Nem azt mondom, hogy rossz lenne, csak lehetne egy kicsit "smooth"-abb. :)
38.
38.
Hubert Cumberdale
Na én is kipróbáltam, de csak az első két pályát és fasza kis gamma lesz, de a grafikája az abszolút nincs ott! Massefect 1 kb. Viszont a hangulata az tetszik. Az egérkezeléssel nem volt gondom, sokkal rosszabbakkal is találkoztam már.
37.
37.
hedzsooo
#36: A hirben azt altalanossagban emlitettek szerintem, mivel tobbnyire, tobbsegeben azert PC-jatekokra igaz sajnos a torrentezes.

...Nem egyszeru ugy vigyazni vmire, h kozben NE szivjanak azok, akik rendeltetes szeruen, es jogosan, vasarlas utan hasznalnanak vmit. Persze, elobb-utobb az lesz a vege, h kapunk olyan vedelmet a PC-jatekokra, h azzal bizony nagyon fogunk szivni...
36.
36.
Donpedro
Az hogy a kiadó/fejlesztő nem tud vigyázni a szellemi tulajdonára, semmi köze a PC-s játékpiac állapotához. Lásd pl. CoD-7, ott az Xboxos verzió szivárgott ki. Akkor én most mondhatom azt, hogy: nem véletlenül tart ott a hardcore Xbox-os piac, ahol.
35.
35.
hedzsooo
Szomoru, majd biztos megy a fikazasa ennek is forumokon ( mint anno a Crysis 2-nel ), pedig meg nincs is keszen...en tuti h nem jatszok, csak a teljes verzioval, ha majd tetszenek a kesobbi bemutatok is rola, meg az elso tesztek. Meg is fogom venni akkor, PC-re, bizony am.

Amugy ezzel is ugy is mi fogunk SZ@PNI, mert meglatjatok, olyan masolasvedelmet fejlesztenek majd a PC-re is, h belesajdulunk..., ezert NEM erdemes semmilyen verziot felrakni torrentre, se leszedni oket.

Tisztesseges DEMO viszont legyen minden PC-jatekbol, akit pedig erdekel az adott jatek, azt szedje le es probalja ki a DEMO-t, h valoban megerne-e neki megvenni...
34.
34.
kivenoko
#22: Szerintem teljesen igazad van...
#12: Lehet, hogy a mondatszerkezetem összezavart, de én nem a cikk íródásáról/írójáról beszéltem, hanem azokról akik szerint a PC-re ezért nem érdemes fejleszteni... Ahogy az a cikkben le van írva:
"Nem mennénk bele tüzetesebben annak fejtegetésébe, hogy miért bélyegzi meg egyre több fejlesztőcsapat és kiadó a PC-s piacot..."
33.
33.
Neo1989
#32: Lehet hogy az ég küldi őket XD
Am ha valakinek örömet okoz butított grafikájú gameket nyomatni tegye :(
én a teljes verziókra szavazok :)
32.
32.
gucho
érdekes hogy mostanában csak "úgy" kiszivárognak ezek a béták, de bejön ez a stratégia
31.
31.
Split
#29: Nem tartottam magam potenciális vásárlónak (habár ez a khm... nevezzük csak "demónak" egész meggyőzött), így vettem a bátorságot, és kipróbáltam. :D
30.
30.
miki1105
#23: Én ezzel egyetértek.
29.
29.
Hubert Cumberdale
#28: Nem tán valakinél már le is jött? ! :D
28.
28.
Split
Nem fogok spoilerezni, csak annyit mondok, hogy egy kis Mass Effect, egy csipetnyi Splinter Cell, és némi egyedi RPG elem keveréke. Nem rossz kombó, habár az egérkezelésen még nem ártana csiszolni.
27.
27.
Józsi_Doe
Ilyen béta verziókat aztán sok értelme van ellopni.
leglább várták volna meg meg míg elkészül mielőtt ellopták.
26.
26.
Motig
#7: ok rendbe de figy nagy rajongo leszedi mert érdekli hol tart a game végig viszi a nem teljest majd megveszi az eredetit
és talán hopáé az eredetibe lesz egy két olyan cucos ami nem volt a kisziváéotatot verzióba és ez vissza felé is igaz.. ergó nemtudom mi a baj.
aki megakarja venni a gamet az megveszi! aki nem az nem. ezt nem tudom miért nem lehet megérteni a kiadoknak?! ja az meg a másik hogy nem csak én vagyok oylan ember aki meg a bétákat és kiadatlan cucokat gyüjti.. nekik nem kis móka az ilyen
25.
25.
bsg09
#22: Amíg konzolon vannak eladások, és kis túlzással pénzben úsznak a kiadók és a fejlesztők többsége, nem érdekli őket a warez. Csinálnak 1-2 biztonsági akármit, de csak azért, hogy +1 millát leszedjenek. PC-n viszont több tízes ha nem 100-as szorzó van a warez javára. Naná, hogy ennél pampognak.
24.
24.
bernyi
"nem véletlenül tart ott a hardcore PC-s piac, ahol. ,,
Érdekes a witcher 2-t nem tudták ellopni, pedig az only PC, hardcore és mégis jó eladásai vannak.
Amúgy meg néha néha kiszivárog egy béta pc-re, viszont boxra az ÖSSZES játék 2 héttel megjelenés előtt fent van torrenten.
Ezt a bevezetőt át kellet volna jobban gondolni szvsz
23.
23.
MadDragon
Ha Blizzard meg Valve el tud adni PC-n több milliót a játékaikból, akkor azt hiszem nem a kalózkodás fogja vissza a PC-s eladásokat.
22.
22.
Dcrysis02
#9: Nagyon bírom ezt a hozzáállást.

"Ott az eladások jóval nagyobbak."

Akkor már nem is bűn, hagyjuk csak. Szerinted miért nyomatja mindenki annyira az online pass-t mostanában? Nekiugrottak a használt piacnak, mert tudják hogy nincs esélyük megállítani a torrenteket.

"legnagyobb baja a PC-s platformnak, hogy egy nagy vállalat sincs mögötte."

Viszont előny is. Ha mondjuk egy MS nagyságú gépezet lenne az egész PC-s ipar mögött, akkor egy online szolgáltatás lenne a felhasználókra kényszerítve. És mint tudjuk, elég egy kis hiba abban gépezetben és leállna az egész, mint a PSN esetében.
21.
21.
fojesz
#17: Jah és természetesen nem a PC, mint platform ellen szeretnék szólni, én is játszom számítógépen, mégha nem is aktívan, de ezek akkor is olyan dolgok, amivel sajnos szembe kell nézni.
20.
20.
Hubert Cumberdale
#18: jaj ezt nem válasznak akartam :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...