Darksiders II infók az új Game Informerben

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 2.
  • Hír
Link másolása
Ahogy arra számítani lehetett a készítők utalásai alapján, a Game Informer következő, hétfőn megjelenő számában fogják leleplezni a Darksiders második részét. A magazin borítóján található artwork már megtekinthető, emellett az első, felületes információkat is leközölték a srácok amolyan kedvcsinálóként.

A THQ szinte már a Darksiders megjelenése után elárulta, hogy lesz folytatás, azonban idáig szinte semmit nem hallottunk a projekt felől. A hét elején Danny Bilson, a THQ fejese  szellőztette meg: hamarosan indul az infódömping, s ahogy arra az újság szerkesztői is utaltak, a Game Informerben olvashatjuk majd az első tízoldalas premierelőzetest, hétfőn.

Az első információk szerint a Menny és a Pokol háborúja folytatódik, aminek a legnagyobb vesztesei természetesen az emberek, elvégre az Apokalipszis a mi világunkat éri, a csata színhelyét mi biztosítjuk a  természet feletti erőknek.  Ezúttal az apokalipszis négy lovasa közül nem Wart, hanem a még keményebb névre hallgató testvért, Deatht (Halál) irányíthatjuk majd, és az ígéretek szerint sokkal gazdagabb játékélményre számíthatunk, még több dungeonnel, egy csomó NPC-vel és kibővített loot rendszerrel.

Ha minden igaz, a magazin megjelenésével párhuzamosan kezdődő E3-on több érdekesség is kiderül majd a játékról, amihez természetesen ezúttal is Joe Madureira képregénygyáros készíti a grafikákat, így a fenti címplaprajzot is. A Darksiders II 2012-ben fog megjelenni, PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Köszi, daenath!

17.
17.
Sidea
Nem tudom én bírtam War-t, ahogy osztja az észt. Meg a hangja is bejött. Kíváncsi vagyok a többi lovasra. Elvileg lesz a Halál kaszával, egy tag pisztollyal és egy csaj ostorral.
16.
16.
l.rics16
4 szted a halál az nem lesz kemény csak igy a nevéböl arra lehet következtetni hogy ö nem szocsatázni fog meg mondjuk fenyiti a népet ha baja van vamivel valszeg halálra kerül a sor am én nagyon birtam wart és sajnálom hogy nem ö lesz ebben benne föleg mivel neki néz ki a legjobban a lova
15.
15.
ZS3NI
13.
13.
Giga0509
#8: Végigkaszabolod a még éppen maradt kukorica és búza mezőket,aztán leülsz és megvárod amíg éhenhalnak az ellenfeleid :D
12.
12.
Samu
Reméljük,hogy Éhinség és Viszály is sorra kerül majd később,esetleg egy közös rész mindnégyükkel!A játék jó sorozatalap,és lehetne benne mindíg újítani valamit... Nekem is tetszett az első rész,nem gond,ha War keménykedett hisz a háború kemény dolog lehet.Számomra is God of War-pótló játék,és azt elég jól csinálja :D Jöhetnek az infók róla!
11.
11.
kebi90
Az első rész tetszett, a karakter annyira nem volt meggyőző. Azt csipázom benne mert GoW3 beütés van benne. Tisztelem mert PC-re is van ilyen játék. Úgymond némileg levezethetem a GoW III iránti hiányom ezzel. :) Egyszóval várom a folytatását a játéknak!
10.
10.
Mortis
#8: Osztom. Vicces dolgok kisülhettek volna akkor. :D

9.
9.
attila 999
uuuuu.jobb leszz mint a egyes??hat kemeny faba vagtak a fejszejuket,de en bizom bennuk.halal mint iranyithato fohos?? niceeee
8.
8.
Józsi_Doe
Biztos jó lesz Halál mint főhős, de Éhinség érdekesebb lett volna :)
7.
7.
daenath
Ez jonak tunik, az 1es is tetszet :D
6.
6.
attila4545
Én reméltem ,hogy majd kasztot lehet választani annak megfelelően melyik lovast választjuk de úgy látszik előre megadott lesz.
5.
5.
bali182
Ha pc-re kijön, remélem a grafikai beállításokat rendesen megoldják, nem úgy mint az első részben (felbontás+vsync)...
4.
4.
örömteli! plusz jó, hogy más a főszereplő, War néha kicsit idegesítő volt a keménykedésivel... :D
3.
3.
Giga0509
Addig kitolom még1x az 1et.
2.
2.
Split
Hát ha van olyan platformer, ami megérdemli a folytatást, akkor ez biztosan olyan! Nem mellesleg a PC-s konverzió miatt is. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...