Call of Duty: Black Ops - ingyenes multi a Steamen

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 2.
  • Letöltés
Link másolása
Ma jelent meg a Call of Duty: Black Ops legújabb DLC-je PC-re, ebből az alkalomból ingyenessé teszi a játék multiját az Activision - természetesen csak a hétvégére. Az akció ma este veszi kezdetét, de ha már gépnél vagy, érdemes jó előre elindítani a Steamet, és elkezdeni a letöltést!

E3 ide, Modern Warfare 3 oda, egyelőre mi még csak a Call of Duty: Black Opsszal tudunk játszani, ráadásul a következő pár napban teljesen ingyen. A kiállításig van hátra néhány nap, addig legalább lesz mivel elütni az időt.

Az Escalation DLC megjelenésének alkalmából az Activision ingyenessé teszi a hétvégére a Black Ops multiplayer módját: nincs más dolgotok, mint belépni (illetve, ha nincs, akkor regisztrálni) a Steambe, és azonnal el is kezdhetitek tölteni a játékot. Fontos megjegyezni, hogy ez csak előtöltés, ténylegesen akkor játszhatunk majd a programmal, ha az ingyenes hétvége ma este 7 órakor élesedik.

A Steam-felhasználók ide kattintsanak az előtöltéshez - a hírt Optimus Prime küldte be, köszönjük!

19.
19.
Anfänger
Szerintem jó game a cod 7! Sok frissítés kijött már hozzá,amiben sok hiba javítva lett! Nekem nagyon tetszik! A multija is király,lag sincs már,mint azelött volt! Meg vagyok vele elégedve! Az fps-em is álltalában simán 70 felett van,de a maxot is megnéztem az 333 fps,a minimum pedig tényleg csak egyes helyeken esik le 60 ra. Ìgy tovább Tyerarch! gg!
18.
18.
Anfänger
#13: Lol! Venni kell hozzá faja Pc-t :)
17.
17.
Cuppak
#14 Treyarch tudna nagyon jó játékot csinálni , de 1 év nem elég semmire.... remélem egyszer megélem hogy codot 3-4 évig csinálnak :D .
16.
16.
Cuppak
Lol "Csak Black Opsal tudunk játszani " O.o
14.
14.
Quent1n
#13: Treyarch munka = profi munka és ők törődnek a közösséggel.... Ez a szállóige itt. Egyébként nem lenne gáz ez a játék, mert szerintem van hangulata de egyszerűen PC-n technikailag rettentően gyenge színvonalú munka. Én pályázaton nyertem de hamar megváltam tőle (családon belül maradt). Multizni akartam vele elsősorban de CB-re egyéb helyekre alkalmatlan és mivel dedi szerok nincsenek, így jó közösséget se nagyon lehet építeni vagy valami. A laggról, bugokról nem is beszélve. Remélem az IW helyreteszi a cuccot és odalökik majd a Treyarch-os srácoknak, hogy "ilyen egy CoD srácok"..
13.
13.
falselight
sajnos rá kellett jönnöm, hogy ez x számú foltozás után is ugyanaz a lagos optimalizálatlan foshalmaz, ami megjelenéskor is volt. amelyik szerkesztő még egyszer felhozza a hírhedt 60fps-t a cod védelmében, azt legnagyobb tisztelettel fogom részesíteni egy virtuális szájbarúgásban.
10.
10.
Optimus Prime
#6: Hááát... majdnem. Az MW2-vel legalább jó volt játszani, ez nem győzött meg. Bár csak pár pályát láttam. De az a pár nagyban hasonlít az MW2-éire, amivel szintén csak free weekenden játszottam. A grafika meg... én mondom a Source "szebb".
9.
9.
Zoom3r
#8: tudtommal nem kell külön fizetni, hanem letöltheted ingyen a játékot és az csak multizni enged
8.
8.
KenyeresB
Egy kérdés, ami eddig még fel sem merült bennem: amúgy PC-n fizetni kell a COD - multiért? Ezen a Steamen keresztül lehet csak vele online játszani? PS3-am van, azért értetlenkedek ám.
6.
6.
Cuppak
5.
5.
pjoco
Akkor ideje kipróbálnom! :D Mondjuk akadni fog mint az állat de legalább megtudom milyen lett a multija!
4.
4.
Garfartix
Egyébként köszi, hogy kiírtátok, eszembe se jutott volna felmenni, és megnézni, így viszont végre kipróbálhatom a gémet!

Egyébként meddig tart? Vasárnap estig?
2.
2.
Vajon dupla xp is lesz a hétvégén?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...