E3 2011: Újabb FIFA 12 gameplay jelenetek

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 4.
  • Videó
Link másolása
Természetesen az EA Sports az idei E3-ra időzítette az aktuális FIFA-epizód újabb mozgóképét, s az már pár nappal a megnyitó előtt meg is tekinthető. A legtutibb újdonság az Impact Engine, mely látványos kölcsönhatásban lesz a látvánnyal és a jelentősen továbbfejlesztett fizikával.

Ismét előforduló dilemma, hogy a játék miben nyújt többet, mint a tavalyi rész a frissített adatbázis mellett. Ilyenkor minden évben elhangzik a nagyeskü a fejlesztők részéről, miszerint a legfrankóbb változások csak most fognak életbe lépni. El is hisszük, viszont a PC-sek megint kimaradnak az új engine nyújtotta élvezetből, hiszen még a tavalyi motor fog dübörögni a számítógépes verzió alatt. Tudjuk, milyen sokan szeretitek a FIFA-t kishazánkban is, így elkerülhetetlen a morgolódás. Az első trailernek sikerült felcsigázni a kedélyeket:

A videóra sanyi80 és CoolGeri is felhívta a figyelmünket, nem is tudom, mi lett volna, ha nem így lett volna - köszönjük.

16.
16.
gta king
Szaisztok! Azt szeretném kérdezni hogy ezzel csak multiplayerbe lehet játszani? vagy úgy is hogy én meg a tesóm egy gép ellen? úgy lehet?
15.
15.
Henry82
#13: Ha ennyire nem fogy, akkor meg nem kell kiadni PC-re, legyen csak konzolokon, akkor veszek egyet.

De azt továbbra sem tudom elfogadni, hogy konzolon sokkal jobb a játék, fejlesztik a grafikát, a játékélményt, impact engine, meg mindenféle földi jó, nekünk meg azt mondják, ti ezekből jóformán semmit nem kaptok, mert nem veszik elegen a játékot, de azért fizess teljes árat ezért a patch-elt Fifa 11-ért amire a kedvedért ráírjuk, hogy 12.

Akkor a PC-s verzióra írják rá, hogy Fifa 11.1, adják 1500 huf-ért, megveszem és egy szót sem fogok szólni.
14.
14.
balint23h
Ezt 4 évente világbajnokságok alkalmával érdemes kipróbálni. Akkor meg van a hangulat meg kb. 4 év alatt fejlődik annyit a játék, hogy érdemes legyen ránézni.
13.
13.
Quent1n
#12: Vgchartz szerint PC-s változatból 70ezer fogyott a két konzolosból meg összesen 6millió. :) Egy bibi van, hogy US-ból meg Japánból nincsenek számok (mondjuk Japán nem mérvadó ott nem igen veszik). Tehát azért egy 100-200 ezer biztos elment már belőle. Ami ha azt nézzük, hogy mennyi munkát feccöltek bele, talán meg is éri nekik. :)
12.
12.
Henry82
Mekkora pofátlan rohadék banda ez az EA, hihetetlen!
Nagyon jópofa ez az impact engine, csak nem sokat érek vele, ha az én verziómból kimarad.
Számomra egyébként semmilyen kifogás nem elfogadható, hogy a konzolosok miért kapnak vadiúj fifát, nekünk PC-seknek meg miért lesz eladva a Fifa 11 újra, 12-es számmal, ha a kalózkodás miatt, ezzel csak méginkább buzdítják az embereket, hogy ne fizess érte, úgyhogy ezzel egy hatalmas lyukat rúgnak.

Na mindegy, a hülyék a túloldalon vannak, lebutított játékért én pénzt nem fogok kiadni, de biztos vagyok benne, hogy egy kicsit így is jobb lesz mint a 11, úgyhogy szeptembertől áttérek erre.
11.
11.
Quent1n
#8: Én a 98-ban teremfociztam. :) Hihetetlen nagy élmény volt. A 99 az intrója miatt marad örök emlék (Fatboy Slim - Rockafeller Skank), a 2000 a retro téma miatt és szintén az intro (Robbie Williams - It's only us). Utána a 2007 az újabb állomás a magyar szinkron miatt. Ezen kívül a PES2010 kötött le hosszabb távon, valamint régesrég a Kickoff96 főleg a bunyók miatt. :)
10.
10.
Mortis
Nálam egy rész kitart 3 évig s csak azután veszek újat. Így még tűrhető is. :D
9.
9.
Hab
Ezt a Rooney képet igazán lecserélhetnétek :)
8.
8.
Jeges-Z
Quent1n régi motoros lehetsz vagy én maradtam le idő közben,mert utoljára a FIFA 97-el toltam teremfocit.Amúgy Xbox-on el leszek én ezzel,de Pc-re marad a 11,még egy bőrt nem húznak le...
7.
7.
Auron
Ezt a videót már tegnap is láttam. Remélem hamarosan láthatunk egy igazi Gameplay videót.
6.
6.
Quent1n
Felesleges így kiadni PC-re szerintem. Csak hát gondolom még így is szépen fogy ezért a low verziót is megéri kidobni.

Amúgy jó kis videó csak egyszer tennék vissza a játékba a teremfocit. :)
5.
5.
shatterhand
ha megszüntetik ezt a "bárki lehet labdazsonglőr"-t akkor megveszem
Lehet akármilyen taktikám, ha az ellenfél oda-vissza cselez egy emberrel és agyonszivat.
4.
4.
shatterhand
#2: pár éve a pc-t lesza..ta az EA
viszont a BF3nál meg azért állnak ki
fene se érti már őket
3.
3.
bance91
naaa végre lesz oylan h beadás-> kifejelik-> izombol rárugás :D ezt kicsit hiányoltam az előzőkből. (ha volt is nagyon kevés volt)
2.
2.
szabad hajdú
"a PC-sek megint kimaradnak az új engine nyújtotta élvezetből" - Faszomat már ebbe a gyökér EA-ba. Remélem akkor a PC-sek a magas árakból is kimaradnak.. -.-
1.
1.
biohasard
nem rossz, bár anynira nem rajongok a Fifáért
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...