E3 2011: Itt a Skylanders Spyro's Adventure trailere

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 6.
  • Videó
Link másolása
A Spyro folytatását szánja a cég a történetében elsőként igazi cross-platform játéknak, mely igencsak érdekes módon hozza össze az xboxos, PC-s, Wii-s, 3DS-es és PS3-as játékosokat, nem beszélve a mobilon és a közösségi oldalakon foglalatoskodókról.

Nem kell megijedni a videó láttán, a cég egyértelműen a fiatal lurkókat célozza meg a Skylanders Spyro's Adventure-rel, 32 gyűthető akciófigura segítségével kalandozhatunk a mesés univerzumban a mellékelt műanyag portálon. Ráadásul ez más gépeken is működik majd, és összehozza a fizikai és képzeletbeli világokat. Ha szeretnénk szinte minden létező gépre, mobilra, Facebook-alkalmazásra megvásárolhatjuk a cuccot, így lehet, hogy reggel még a suli előtt tolod PS3-on, a suliba menet 3DS-en, majd átruccansz a tanítás után haverodhoz, akinek Xboxa van.

Érdekesnek tűnik, annak ellenére, hogy gyermeteg cucc lesz, az első trailerben mindjárt, a Portálok gonosz mesterét, Kaost láthatjuk, aki befagyasztotta Skylander békés népét és a Földre száműzte azt.

7.
7.
felegyi
Nagyon tré... anno PS1-en játszottam vele tizenéve... na az Spyro volt!
6.
6.
StoryTeller
szegény Spyro soha nem lesz már a régi :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...